دوره‌های آموزشی آشنایی با تکنولوژی قهوه

انجمن علمی دانشجویی گروه صنایع غذایی دانشگاه تهران با همکاری انیستیتو تحقیقاتی دراگ کافی، دوره‌های آموزشی آشنایی با تکنولوژی قهوه را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه با محوریت بررسی علوم و تکنولوژی‌های موجود در صنایع قهوه و با حضو و ارائه داوود قربانی ـ فینالیست و ستاره مسابقات ملی باریستا، سیدباقر تاج الدینی ـ کارشناس صنایع غذایی و میلاد رئیسیان ـ کارشناس فیزیک و هوافضا، از ۲۶ الی ۲۸ آبان، ساعت ۱۸ تا ۲۰، ساعت ۱۵ تا ۱۷، به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام با شناسه تلگرام pouyakhattami@ و شماره تلفن ۰۹۳۵۹۶۴۰۵۳۴ از طریق واتس آپ ارتباط برقرار کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 00061800850
  • خبرنگار :