به گزارش ایسنا، محمدابراهیم عالمی درباره فعالیت هنرمندان در دوران شیوع کرونا گفت: متاسفانه در سال ۹۹ به دلیل شیوع ویروس کرونا جشنواره های موسیقی با کیفیت همیشگی در کشور برگزار نشدند و بسیاری از کنسرت ها و جشنواره ها هم لغو شد. وقتی هنرمندان موسیقی صحنه ای برای ارائه و کار کردن نداشته باشند، خسته می شوند. اساسا یک نقاش، یک خوشنویس یا یک نوازنده باید کار کند وگرنه احساس می کند چیزی کم دارد. هنرمندان موسیقی مدتی است که صحنه نرفتند و خوشبختانه جشنواره امسال فرصتی برای تجدید دیدار و انتقال تجربه هاست.
او همچنین درباره چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی عنوان کرد: همه هنرمندانی که برای جشنواره چهاردهم آثار خود را ارسال کردهاند از شایستگان موسیقی نواحی ایران هستند اما معیار اصلی برای انتخاب آثار محورهایی بود که در فراخوان جشنواره اعلام شده بود. تعداد مشخصی از آثار را که بر محورها و موضوع اصلی جشنواره متعهد بودند، انتخاب کردیم و این به معنای آن نیست که آثار انتخاب نشده فاقد ارزش بودهاند. از طرفی مدت زمان برگزاری این جشنواره تنها سه روز است و ما باید بر اساس آن حرکت می کردیم.
عالمی درباره میزان تعهد شرکتکنندگان به موضوع اصلی جشنواره گفت: بیشتر شرکت کنندگان به این موضوع توجه داشتند و فراخوان را به طور کامل مطالعه کرده بودند. موسیقی اقوام در سراسر ایران شیفتگان زیادی دارد و ما به ناچار باید تعداد مشخصی را برای اجرا روی صحنه جشنواره انتخاب می کردیم.
این پژوهشگر موسیقی نواحی همچنین اضافه کرد: میزان استقبال از جشنواره چهاردهم در مناطق مختلف ایران متفاوت بود. بیشترین میزان استقبال از سوی اهالی موسیقی استان خراسان بود و البته باید به این موضوع هم توجه داشت که این استان علاوه بر پهناور بودن از تنوع موسیقایی زیادی نیز برخوردار است. اما در هر صورت آثاری که برای بررسی به دستمان رسید هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی لذتبخش بود.
عالمی اظهار امیدواری کرد تا هنرمندان موسیقی اقوام هر روز شاهد جشنواره باشند و گفت: برگزاری چنین جشنوارههایی شادی را به جامعه تزریق می کند. سرمایه این مملکت فرهنگ و هنر است و هر گردشگری در درجه اول سراغ فرهنگ، هنر و تاریخ یک سرزمین می رود.
چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران به صورت غیررقابتی از تاریخ ۲۹ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۰ در شهر کرمان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام