دکتر شهلا بختیاری در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه فرایند واکسیناسیون در دانشگاه الزهرا از ۱۷ مرداد ماه آغاز شد، اظهار کرد: در فاز اول واکسیناسیون، ،اعضای هیات علمی، اساتید مدعو و پسادکتری واکسینه شدند و در فاز بعدی روند واکسیناسیون کارکنان در دستور کار قرار گرفت و اعضای دانشگاه بر اساس بخشنامه ابلاغی وزارت بهداشت و بنا به برنامه ریزی و زمانبندی، به ترتیب حروف الفبای نام خانوادگی، دوز اول واکسن کووید-۱۹ خود را دریافت کردند.
وی ادامه داد: محل واکسیناسیون این افراد در دانشگاه الزهرا بود و در این فرآیند، ۱۲۰۰ نفر شامل کلیه اعضاء هیات علمی و کارمندان و برخی از محققین پسادکتری دانشگاه الزهرا واکسینه شدند.
دکتر بختیاری با بیان اینکه تزریق دوز اول واکسن اساتید این دانشگاه روز دوشنبه ۸ شهریور به پایان رسید، افزود: تزریق دوز دوم از اواسط شهریور ماه آغاز می شود و بر اساس تاریخ مندرج بر روی کارتهای واکسن انجام می گردد.
معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا در رابطه با واکسیناسیون دانشجویان این دانشگاه گفت: در حال حاضر برنامهریزیها در خصوص واکسیناسیون دانشجویان انجام شده و اسامی تمام دانشجویان ایرانی و حتی بینالملل به وزارت عتف ارسال شده است. دانشگاه در این زمینه از آمادگی کامل برخوردار است لذا با اعلام مجوز و مشخص شدن سهمیه از سوی وزارت بهداشت، نسبت به انجام آن اقدامات کافی صورت میگیرد.
وی با اشاره به نوع واکسنهای تزریقی در این دانشگاه خاطرنشان کرد: در دانشگاه الزهرا، واکسنهای آسترازنکا، سینوفارم و کوایران برکت بنا به انتخاب خود افراد تزریق شد.
دکتر بختیاری در خصوص واکسیناسیون دانشجویان خوابگاهی و ساکن شهرستان تصریح کرد:امیدواریم طبق اعلام قبلی از سوی وزارت بهداشت در شهریور ماه مجوز و سهیمه واکسن دانشجویانمان را دریافت کنیم و بتوانیم فرصت واکسینه کردن دانشجویان کارشناسی را هم داشته باشیم. البته برای این منظور برنامه ریزی و زمان بندی صورت گرفته است که متعاقبا اعلام خواهد شد.
وی شرط حضور دانشجویان مقاطع مختلف در دانشگاه در ترم جدید را تزریق دو دوز واکسن اعلام کرد و یادآور شد: از آغاز شیوع این پاندمی ستاد پیشگیری از کرونا در دانشگاه الزهرا تشکیل شد و بخشها و واحدهایی برای اجرا و انجام تمامی تمهیدات و اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه ابلاغی از سوی مراجع ذی ربط تعیین شدند؛ همچنین کارشناسان اچاسای دانشگاه الزهرا موظف به نظارت، کنترل و ارائه گزارش شدند.
دکتر بختیاری در رابطه با اقدامات انجام شده در دانشگاه الزهرا در دوران کرونا عنوان کرد: در این دوران، گروههایی متشکل از معاونت فرهنگی ، انجمن های دانشجویی و روابط عمومی برای آگاهی رسانی و آموزش تعیین شدند. همچنین اقداماتی چون ساخت و تجهیز تونلهای ضدعفونی ، خرید دستگاههای ضدعفونی دست ، حذف کلاسها، نشستها ، همایشهای حضوری و ایجاد و ارتقاء زیر ساختهای لازم برای برگزاری تمامی آنها به شکل مجازی صورت گرفت.
معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا افزود: در دوران کرونا برگزاری تمامی اقدامات و فعالیتهای فرهنگی دانشگاه الزهرا در بستر فضای مجازی صورت گرفت. همچنین حضور کارکنان و اساتید طبق پروتکلهای اعلامی کاهش یافت و خدمات رایگان پزشکی و مشاورهای برای دانشجویان خوابگاهی مبتلا به کرونا ارائه شد.
دکتر بختیاری در پایان، از ایجاد بیش از ۳۰۰ پیشخوان خدمت ( دانشجویی ، استادی و کارمندی) در دوران کرونا خبر داد و افزود: در این دوران خدمات مشاورهای از راه دور نیز به صورت تلفنی و اینترنتی به دانشجویان ارائه شد.
انتهای پیام