به گزارش ایسنا، برنامه ساخت مسکن ملی برای خبرنگاران از حدود یک سال و نیم قبل مطرح بوده اما به شکل لاکپشتی جلو رفت تا اینکه نهم مردادماه ۱۴۰۰ تفاهم نامه ساخت ۱۰ هزار مسکن در قالب این طرح به امضای وزرای راه و شهرسازی و فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید. البته بیش از ۸۰ هزار نفر برای این طرح ثبت نام کردند که ۵۵ هزار نفر خانه اولی واجد شرایط شناخته شدند اما ظرفیت اولیه برای ۱۰ هزار نفر تعیین شد. از این تعداد نیز ۹۰۰۰ نفر معرفی شده که قرار بود تا روز ۱۷ مردادماه امسال ۱۰۰۰ نفر دیگر نیز معرفی شوند که تا امروز این اتفاق نیفتاده است.
در این خصوص برخی نمایندگان مجلس پیگیری و اعلام کردهاند که وزارت ارشاد تعلل میکند. قرار بود جلسهای بین اسلامی و صالحی وزرای راه و ارشاد برگزار شود که هنوز صورت نگرفته است. ۱۵ روز قبل هم طی مکاتبهای بین نمایندگان مجلس با وزیر فرهنگ درخواست شده تا جلسه در اسرع وقت تشکیل شود. بنا به گفته عباس مقتدایی ـ نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ـ پاسخ داده شده از سوی معاونت امور مطبوعاتی بیانگر عدم انگیزه برای انجام این کار بود.
مقتدایی افزود: مجددا امروز در نامهای به معاون توسعه مدیریت وزارت ارشاد به عنوان مسئول این کار خواستار برگزاری سریع جلسه شدم. امیدوار بودیم آقای صالحی وزیر ارشاد همچون وزارت راه، انگیزه و همت خود را در انجام این کار به میدان آورد ولی متاسفانه تا این لحظه اقدامی نشده است. قطعا این مورد را از وزیر بعدی فرهنگ و ارشاد اسلامی و راه و شهرسازی به صورت مصرانه پیگیری میکنیم؛ مطالبه ما این است در اولین روزهای این دو وزارتخانه، تفاهمنامه امضا و عملیاتی شود.
بنابراین گزارش، موضوع ساخت مسکن برای اصحاب رسانه در قالب طرح اقدام ملی از بهمن ماه سال ۱۳۹۸ مطرح شد تا اینکه پس از مدتها انتظار، سرانجام در ۹ مردادماه ۱۴۰۰ تفاهمنامه آن بین مسئولان وزارت راه و شهرسازی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به امضا رسید. شواهد امر نشان میدهد وزارت راه و شهرسازی اراده و میل بیشتری نسبت به وزارت ارشاد برای تحقق موضوع مسکن خبرنگاران دارد. در حالی که انتظار بود وزارت ارشاد به عنوان متولی بالادستی اصحاب رسانه تحرک بیشتری برای تامین مسکن خبرنگاران از خود نشان دهد.
انتهای پیام