علی قنبری با اشاره به اهمیت جنگل های ارسباران بعنوان بازمانده دوران سوم زمین شناسی، اظهار کرد: این جنگل ها از ارزش و اهمیت ژنتیکی و تنوع زیستی فوق العاده ای برخوردار بوده و این امر مسئولیت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری را در حفاظت از این جنگل ها سنگین کرده است.
وی افزود: آفت بخشی از فون جنگل بوده و با توجه به اینکه جنگل یک اکوسیستم طبیعی است، باید تا قبل از رسیدن آفت به آستانه خسارت زایی از دخالت در جنگل خودداری کرده و اجازه داد آفت بوسیله دشمنان طبیعی خود کنترل شود.
وی خاطرنشان کرد: در صورت بروز حالت طغیانی آفت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی برابر نظر و مصوبات کارگروه تخصصی گیاهپزشکی اقدامات کنترلی و مقابله ای مقتضی را برای پایین آوردن جمعیت آن انجام میدهد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی؛ وی گفت: آفات جنگلهای ارسباران بصورت مستمر مورد رصد و پایش قرار می گیرد و با توجه به نوع آفت و مرحله زیستی و میزان جمعیت آن تدابیر لازم اتخاذ میشود که در این راستا در هفته گذشته تعدادی از اعضای کارگروه تخصصی گیاهپزشی اداره کل از جنگل های ورزقان بازدید داشتند.
انتهای پیام