رئیس سازمان امور عشایری کشور:

کارت هوشمند عشایر توزیع می‌شود

رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: در حمایت از جامعه عشایری برای تهیه اقلام مورد نیاز معیشتی و دامی کارت هوشمند در بین جامعه عشایری توزیع می‌شود.

شاهپور علایی مقدم در سفر به خلخال اظهار کرد: در کنار توزیع کارت هوشمند برای جامعه عشایری در سال مزین به تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از شکل‌گیری شرکت‌های تعاونی عشایری در حمایت از این اقشار تولیدکننده و مولد حمایت‌های لازم را انجام می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: استان اردبیل یکی از قطب‌های عشایری کشور است که ما نیز به صورت گسترده از تامین نهاده‌های دامی عشایر و سایر نیازمندی‌های این جامعه حمایت‌های لازم را انجام می‌دهیم تا امسال در مسیر تولید مشکلی نداشته باشند.

رئیس سازمان امور عشایری کشور بیان کرد: پوشش بیمه‌ای جامعه عشایری نیز از طریق صندوق روستایی و عشایری مورد حمایت بوده و انتظار می‌رود با حمایت‌های مجلس و تامین منابع مورد نیاز عشایر از مزایای این صندوق استفاده کنند.

در این بازدید نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس نیز به راه‌اندازی اولین کارخانه تولید کنسانتره خوراک دام و آغاز فعالیت شرکت تعاونی عشایری در خلخال اشاره کرد و گفت: با هدف ارتقای کمی و کیفی جامعه عشایری توزیع کارت هوشمند عشایر در استان اردبیل نیز آغاز شده است.

میرغنی نظری افزود: مجلس در حمایت از صندوق بیمه عشایری و روستایی 3 هزار میلیارد تومان منابع برای این صندوق پیش‌بینی کرده تا حمایت و پشتیبانی‌ها در این حوزه انجام شود.

وی ادامه داد: همزمان با سفر رئیس سازمان امور عشایری کشور احداث راه عشایری به طول 2.5 کیلومتر در خلخال آغاز شد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 00061645609
  • خبرنگار :