• یکشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۱ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 91030704135
  • منبع : فضای مجازی

مرور«ايران»بر سوال مطهري و پاسخ احمدي‌نژاد درباره عفاف و حجاب

مرور«ايران»بر سوال مطهري و پاسخ احمدي‌نژاد درباره عفاف و حجاب

سايت شبكه ايران در مطلبي به مرور ديدگاههاي رئيس‌جمهور درباره موضوع عفاف و حجاب و همچنين نگاه علي مطهري در اين زمينه پرداخته است.

سايت شبكه ايران در مطلبي به مرور ديدگاههاي رئيس‌جمهور درباره موضوع عفاف و حجاب و همچنين نگاه علي مطهري در اين زمينه پرداخته است.

به گزارش ايسنا در مطلب منتشر شده از سوي «ايران» آمده است:

در مطلب علی مطهری که به عنوان سخنگوی فرهنگی و اجتماعی تیم تبلیغاتی و رسانه ای علی لاریجانی در مجلس به ایفای نقش می پردازد در آخرین نطقش در مجلس هشتم مقصر وضعیت نامناسب عفاف و حجاب در کشور را رئیس جمهور و رئیس دفترش دانست و گفت: در اثر تشویق و ترغیب‌های پیدا و پنهان آقای رئیس‌جمهور به بدحجابی و بی‌حجابی، اکنون جامعه به وضع اسف‌باری رسیده است. آقایان مشایی و احمدی‌نژاد صریحاً پاسخ بگویند که در مسئله پوشش آیا روش اسلام را قبول دارند که می‌گوید هرگونه تحریک جنسی در سطح جامعه ممنوع است و التذاذات جنسی منحصر به کادر خانواده است، یا روش غربی را قبول دارند که می‌گوید هرگونه تحریک جنسی در سطح جامعه آزاد است و برای آن‌که عقده‌های روانی پدید نیاید، اماکن ویژه ارضاء غریزه جنسی نیز برقرار است؟!

وی سپس ادامه داد: آقایان مشائی و احمدی‌نژاد که زیرکانه وضعیت پوشش اسلامی در جامعه را به اینجا رسانده‌اند که پوشش استاندارد شلوار و مانتوی آزاد تا زانو را تبدیل به وضعیت فعلی کرده‌اند و در واقع تحریک جنسی را آزاد فرموده‌اند و موجب پدید آمدن عقده‌های روانی در جوانان ما شده‌اند، پس به فکر بخش دوم کار خود یعنی ارضای جوانان از طریق تأسیس کاباره‌ها و کلوپ‌های شبانه نیز باشند، شاید آن زمان روحانیت ما و مردم متدین و حزب‌اللهی ما که در دوره اصلاحات با یک‌صدم وضعیت فعلی کفن‌پوش به خیابان می‌ریختند احساس مسئولیت کنند و اقدامی نمایند.

با این همه نه این دعوت آشکار به اغتشاش و نه فحاشی به شخص اول اجرایی کشور،‌ هیچ کدام باعث نشد تا مدعی العموم برای برخورد با وی وارد گود شود.

کدام صدای صدای ملت!

علی مطهری پیش از این نیز در قالب طرح سوال از رییس جمهور تلاش کرد که مقصر بدحجابی در جامعه را دولت معرفی کند تا آنکه با پاسخ قاطع رییس جمهور مواجه شد. در ذیل سوال علی مطهری از رییس جمهور و پاسخ دکتر احمدی نژاد در باب قانون عفاف و حجاب آورده شده است:

سوال: چرا جنابعالی با علم به اینکه انتقاد از برخی مجریان قانون عفاف و حجاب در رسانه ملی، موجب کاهش اقتدار نظام در این حوزه و بد‌تر شدن وضع پوشش اسلامی در جامعه خواهد شد، در برنامه زنده تلویزیونی ضمن متهم کردن برخی مجریان این قانون برخلاف اجماع فق‌ها بر وظیفه دولت اسلامی در آن مرتبه از امر به معروف و نهی از منکر که نیازمند اعمال قانون است، با اعلام این مطلب که راه حل این مسئله منحصر به کار فرهنگی است. از دولت سلب مسئولیت نمودیم و پس از مخالفت گسترده مراجع تقلید، ائمه جمعه، علمای بلاد و نمایندگان مجلس با سخنان شما در مصاحبه زنده تلویزیونی بعدی اعلام کردید که سخن من‌‌ همان است که گفتم؛ این رفتار شما چگونه توجیه می‌شود؟

پاسخ: «مگر من چه گفته‌ام. من حرف‌های روشنی در این زمینه دارم و به صورت خودمانی انتقاداتی را مطرح می‌کنم. چرا وقتی پای فرهنگ به میان می آید، ما مردم را متهم می‌کنیم و زیر سوال می‌بریم. این مردم محترم‌ترین مردم هستند و پای‌بند به ارزش‌ها و اصولند.»

«ملت ما ملتی مومن، پاک و دوست داشتنی هستند و باید با آنها خوب برخورد کنیم. اینقدر سخت نگیرید، البته اگر به صورت سازمان یافته عده‌ای به دنبال تخریب ارزش‌ها باشند، تکلیف‌شان روشن است. قوه قضاییه و مجموعه‌های اطلاعاتی وضعیت آنها را بررسی و حکم صادر می‌کنند، اما باید با توده‌های مردم با محبت رفتار کرد.»

«کار فرهنگی با بگیر و ببند نمی‌شود، آیا این سخن بد است، اینقدر به دخترها و پسرها گیر سه پیچ ندهیم. این‌ها فرزندان خودمان هستند، ‌باید به این جوان‌ها احترام گذاشت. همین‌ها بودند که در دوران دفاع مقدس جنگ را اداره کردند.»

وی در ادامه خطاب به نمایندگان مجلس گفت: «حالا اینجا یک شوخی هم با هم بکنیم. این‌که در مناسبت‌هایی مانند 22 بهمن از همه تیپ آدم‌ها جلوی دوربین نمایش دهیم، اما وقتی این مناسبت‌ها گذشت با همین افراد برخورد می‌کنیم، تناقض است.»

«کدام یک از ما گناه نکرده‌ایم،‌ گناه بد است، اما چه کسی با من و شما برخورد کرده است؟ این درست نیست، چراکه اگر با من و شما برخورد نشود، این به ذهن متبادر می‌شود که "واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند". آیا رییس جمهور حق اظهار نظر ندارد؟ نمی‌شود با یک اظهار نظر همه‌ چیز یک مملکت زیر و رو شود.»

و در نهایت برآیند تلاش نماینده صدای ملت...

شایان ذکر است پس از انتشار خبرها و عکس هایی مبنی بر برخورد نیروهای پلیس مرد با زنان بدحجاب و بازتاب آن در رسانه ها معاون اجتماعی ناجا در خرداد 90 گفت: در طرح برخورد با هنجارشکنان بدحجاب و بدپوشش، تنها پلیس زن با زنان برخورد می‌کند و این کار توسط مردان خلاف است.

بهمن کارگر اظهار داشت: نیروی انتظامی به مامورانی که قرار است با بدحجابان و هنجارشکنان در جامعه برخورد کنند آموزش داده است و ماموران پلیس مرد نیز در کنار پلیس‌های زن به فعالیت می‌پردازند اما هیچ پلیس مردی حق برخورد با زنان و دختران بدحجاب را در این طرح ندارد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha