دكتر محمود احمدينژاد، رييسجمهور كشورمان، صبح روز دوشنبه در دانشگاه صنعتي اميركبير تهران حضور يافت و در جمع دانشجويان در سالن تربيتبدني اين دانشگاه سخنراني كرد.
افتخار دانشگاه شناخت ديكتاتور در هر لباسي است
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران،ايسنا، احمدينژاد در حالي سخنان خود را آغاز كرد كه شعارهاي گروههاي مختلف دانشجويي در سالن شنيده ميشد.
رييسجمهور گفت:« خدا را بسيار سپاسگزارم كه توانستم در جمع دانشجويان بهترين دانشگاه صنعتي كشور حضور پيدا كنم. دانشگاه اميركبير جزو بانشاطترين، فعالترين و علميترين دانشگاههاي كشور است.»
احمدينژاد در پاسخ به شعار «دانشجو ميميرد ذلت نميپذيرد» و «مرگ بر ديكتاتور» كه از سوي برخي حاضران در سالن سرداده ميشد،ادامه داد:« در تمام فعاليت جنبش دانشجويي ما اين شعار را دانشجويان سر مي دادند كه دانشجو ميميرد و ذلت نميپذيرد و دانشجويان اين مملكت همواره ضد ديكتاتور بودهاند و خواهند بود.»
احمدينژاد گفت:« افتخار دانشگاه در اين بوده كه هميشه ديكتاتور را در هر لباسي شناخته و سركوب كرده است. امروز بدترين نوع ديكتاتوري در دنيا ديكتاتوري آمريكايي است كه در لباس حقوق بشر جلوه كرده است.»
احمدينژاد گفت:« ما خدا را شاكريم كه دانشجويان ما همواره هوشيار، بانشاط، آگاه و عالم بودند و در تمام صحنهها با هوشياري و آگاهي ايستاده و خواهند ايستاد و دانشگاه اميركبير نيز يكي از دانشگاههاي فعال، پويا و بانشاط كشور است.»
احمدينژاد گفت:« دانشجويان ما آزاد هستند و دانشجوي ما ميميرد، ميرزمد ولي از بيگانه مأموريت نميپذيرد و زير بار بيگانه نميرود.»
احمدينژاد گفت:« هميشه محيط دانشگاه محيطي نقدپذير است و طرفدار آزادي حقيقي بوده، طرفدار حق و عدالت و استقلال بوده، دانشجويان ما همواره با حفظ آرمانخواهي، متين، آرام و باوقار بودند.»
در اين هنگان احمدينژاد خطاب به دانشجوياني كه شعار سر ميدادند گفت:« شما حرفهاي خود را زديد اجازه دهيد كه من نيز حرفهاي خود را بزنم.»
جنبش دانشجويي؛ مخلص و صادق
احمدينژاد در ادامهي سخنان خود گفت:« من ميخواهم مطالبي كوتاهي را با شما در ميان گذارم. اينها مطالب مهمي است و مطالبي است كه بايد در دانشگاه گفته شود. به خصوص در دانشگاه اميركبير.»
رييس جمهور گفت:« جنبش دانشجويي در كشور ما پويا و بالنده است و از ويژگيهاي منحصر به فردي برخوردار است كه از جمله ويژگيهاي آن داشتن صداقت و اخلاص است. من مي توانم بگويم كه داشتن صداقت و اخلاص مهمترين ويژگي جنبش دانشجويي است و اگر صداقت و اخلاق كنار برود از جنبش دانشجويي و حركت آن چيزي باقي نميماند. من خود از سال 1354 در دانشگاه بودهام و ديده ام كه چگونه دانشجويان در جهت كسب آزادي و استقلال حركت كرده و فرياد زدهاند.»
وي گفت:« تاريخ به ياد دارد كه عدهاي حنجرهي خود را در دانشگاه پاره ميكردند و شعار ميدادند ولي به محض اينكه فارغالتحصيل شدند و شركتي تأسيس كرده و به نان و نوايي رسيدند به ملت خود پشت كردند.»
وي افزود:« در آن زمان جريانهاي وابستهي ماركسيستي، التقاطي و ليبراليستي سعي ميكرد كه مهرههاي خود را وارد دانشگاه كنند و اين مهرهها وقتي كه دستگير ميشدند براي اين كه آزاد شوند حاضر بودند كه 40 دانشجوي مبارز و مسلمان را لو دهند تا خود از دردسر نجات پيدا كنند.»
احمدينژاد در ادامه به بيان خاطرهاي از دوران مبارزات دانشجويان در هنگام مبارزه با رژيم شاهنشاهي پرداخت كه برخي حاضران در سالن اين زمان شعار دادند و احمدينژاد خطاب به آنها گفت:« ما ديكتاتوري شاه سابق را چشيدهايم و به همين خاطر انقلاب كردهايم و تا آخر و حتي هزار سال اجازه نميدهيم كه عدهاي ولو به نام آزادي در اين كشور ديكتاتوري برپا كنند.»
احمدينژاد در ادامه گفت:« استبداد وابسته به غرب و شرق و نوكران امپرياليست بايد بداند نميتواند در اين كشور به هيچوجه يك حكومت ديكتاتوري ايجاد كند و توانايي برپايي چنين حكومتي را نخواهد داشت.»
دانشگاه مستقل است و دانشجو آرمانخواه
رييسجمهور گفت:« دومين ويژگي يك دانشجو استقلال است. دانشجويان ما به دنبال استقلال بودهاند.
در قبل از انقلاب عدهاي از گروههاي سياسي سعي ميكردند كه وابستگان خود را به دانشگاه فرستاده و در بين جنبش دانشجويي نفوذ كنند.بايد توجه داشته باشيم كه دانشجويان نميتوانند نمايندهي يك حزب باشند و اين افراد نمايندهي جنبش دانشجويي نيستند، جنبش دانشجويي هميشه مستقل بوده، احزاب حتي بهترين احزاب نيز هميشه به دانشجو در محيط دانشگاه نگاه ابزاري داشتهاند. جنبش دانشجويي ما در طول حركت 50 سال اخير خود حركتهاي افتخارآفريني به جا گذاشته و ويژگي مهم جنبش دانشجويي ما استقلال و دانشجو بودن آن بوده است.»
احمدينژاد يكي ديگر از ويژگيهاي جنبش دانشجويي را آرمانخواهي آن دانست و افزود:« دانشجويان ما هميشه انسانهاي خداپرست و موحد بودهاند و خداپرستي در حركت جنبش دانشجويي ما نمود داشته است. دانشجوي ما هميشه در طول اين 50 سال هيچگاه از آرمانخواهي خود دست برنداشته و هرگروهي كه به نام جنبش دانشجويي حركتي را آغاز كرده و از مسير آرمانخواهي دور شدهاند بدنهي حقيقي دانشگاه آنها را كنار گذاشته است. امروز ملت ما پرچمدار آزادي است، پرچمدار عدالتخواهي و آزادي و خداپرستي در تمام جهان است. دانشجويان ما محور حركت و پيشتاز در عرصهي انقلاب ملت ما بودهاند.»
وي گفت:« عدهاي از دوستان ما آمدند و در اينجا ديدگاههاي خود را مطرح كردند، حرفهاي خود را زدند و من ترديد ندارم كه اگر اين فرصت وجود داشت تك تك شما حرفهاي زيادي براي گفتن داريد.»
احزاب دانشگاه را رها كنند
احمدينژاد گفت:« احزاب و گروهها بايد محيط دانشگاه را به حال خود رها كنند و اگر اين كار صورت بگيرد دانشجويان ما هيچ مشكلي با يكديگر نخواهند داشت.»
احمدينژاد در ادامه سخنان خود افزود:« محيط دانشگاهي بايد فعال و پر از محبت باشد. محيط دانشجويي و دانشگاه بايد محيطي براي گفتوگو، چالش و به نقد كشيدن باشد. روحيهي انتقادي دانشجو رمز تكامل دانشجويان و ملت عزيز ما است و حمايت از چنين روحيهاي در دستور كار دولت است.»
به گزارش ايسنا، احمدينژاد گفت:« در اين جلسه نمايندهي يكي از تشكلهاي علمي از ما خواست كه به تشكلهاي علمي توجه بيشتري شود و من به شما در همين جا اعلام ميكنم كه حمايت از تشكلهاي علمي در دستور كار دولت است.»
استاد دانشگاه هيچگاه بازنشسته نميشود
رييسجمهور افزود:« در مورد بازنشسته شدن اساتيد نيز دو تن از دانشجويان مطالبي را مطرح كردهاند ولي اگر شما ميخواهيد نظر احمدينژاد را بشنويد بايد بگويم استاد دانشگاه هيچگاه بازنشسته نخواهد شد.»
دولت با پوليشدن دانشگاه مخالف است
احمدينژاد گفت:« يكي ديگر از دانشجويان در اينجا به من گفت عدهاي از دانشجويان به صورت پولي وارد دانشگاه ميشوند. من در همين جا ميگويم دولت با پولي شدن دانشگاهها و اينكه دانشجو از طريق پول وارد دانشگاه شود مخالف است و وزارت علوم درصدد است تصميم غلطي كه قبلا در اين ارتباط گرفته شده را به آرامي و در يك محيط مناسب اصلاح كند.»
تا كنون خدمات ديگران را زير سوال نبردهايم
وي گفت: يكي ديگر از نمايندگان تشكلهاي دانشجويي در اينجا گفت كه شما قصد داريد دستاوردهاي دولتهاي قبل را زير سوال ببريد، ولي من در اينجا به شما ميگويم افتخار اين دولت در اين است كه ما تاكنون هيچ قدمي براي زير سوال بردن خدمات ديگران برنداشتهايم.»
هر چه ميخواهند ميگويند و بعد ميگويند در مملكت آزادي نيست
احمدينژاد گفت:« نبايد انتظار داشت كه اين دولت اجراي عدالت را متوقف كرده و با فساد مبارزه نكند.»
احمدينژاد گفت:« عدهاي گفتند كه خفقان به وجود آمده است ولي شما ميبينيد كه در اين محيط همه توانستند صحبتهاي خود را بيان كنند. افتخار اين دولت اين است كه بازترين شرايط سياسي را در طول تاريخ اين كشور ايجاد كرده است و درحال حاضر در اين مملكت افراد، رسانهها و مطبوعات حرفهاي خود را ميزنند. هر چه ميخواهند ميگويند، با آزادي در اين مملكت راه ميروند و بعد هم ميگويند آزادي نيست و خفقان است!
چرا نميخواهند انرژي هستهيي داشته باشيم
احمدينژاد در ادامه گفت:« نكتهي ديگري كه ميخواهم در اينجا مطرح كنم در مورد بحث انرژي هستهيي است كه يك بحث مهم است. عدهاي از دانشجويان به من گفتند كه ممكن است به خاطر انرژي هستهيي و پافشاري بر آن به اركان اقتصادي كشور ضربه وارد شود. من ميخواهم به شما مطلبي را عرض كنم كه شما متوجه شويد كه چقدر مسئلهي انرژي هستهيي مهم است و تاكجا بايد سرمايهگذاري كرد. امام عزيز ميفرمودند "وقتي كه مردم اين مملكت روي يك مسئله پافشاري كردهاند و دشمنان با اين مسئله مخالفت كردهاند بدانيد كه اين مسئله به نفع ماست و از آن دفاع كنيد".»
به گزارش ايسنا، وي ادامه داد:«حال سوال من اين است كه بايد ديد چرا نظام سلطه، آمريكا و انگليس دوست ندارند ملت ما به حق خود در ارتباط با انرژي هستهيي دست پيدا كند. چرا راضي نيستند ما به اين فناوري دست پيدا كنيم. چرا با اين حركت مستقل ما مخالف هستند. چرا با دستيابي ملت ما با اين امر مخالفند تا آن حد كه حاضرند تمام قوانيني كه خود درست كردهاند را زير پا بگذارند و مانع دستيابي ملت ايران به حقوق هستهيي خود شوند؟»
احمدينژاد گفت:« دستيابي ملت ايران به فناوري سوخت هستهيي مساوي است با اينكه ما در رديف كشورهاي پيشرفته جهان قرار بگيريم و تبديل به يك قدرت بلامنازع در جهان شويم.»
وي گفت:« وقتي قرار شد كه ما كارمان را شروع كنيم و حركتمان را آغاز كنيم آمريكا و دوستانش ما را تهديد به حملهي نظامي كردند ولي ملت ما شجاع بود و ايستاد و نشان داد از تهديد هيچ قدرتي نميهراسد.»
رييس جمهور گفت:« وقتي ملت نترسد خادمان و فرزندان اين ملت نيز نخواهند ترسيد. ما گام به گام به جلو ميرويم و در اين ارتباط با پشتوانهي ملت حركت ميكنيم و هر قدمي كه ما به جلو گذاشتهايم آنها عقبنشيني كردهاند. من در اينجا ميخواهم مسائل پشت پردهي هستهيي را با شما در ميان بگذارم. ولي ميخواهم يك نكته را بار ديگر نيز به شما بگويم. تا امروز بعد از يكسال و چند ماه هر چه ما به جلو رفتهايم دشمنان گام به گام عقبتر رفتهاند و به لطف خداوند هيچ كاري نميتوانند عليه ما انجام دهند.»
تحريمي كه چون سراب است
احمدينژاد گفت:« من ميخواهم به شما دانشجويان بگويم تحريمي كه آنها مطرح ميكنند مثل يك داستان است كه از دور طرف فكر ميكرد ماست است به جلو آمد متوجه شد دوغ است و وقتي كه روبرو شد فهميد آب است.»
جشن هستهيي در دهه فجر
احمدينژاد گفت:« قبل از اينكه بخواهم پشت صحنههاي مسائل هستهيي را با شما در ميان بگذارم بايد به شما بگويم كه به لطف خداوند و كمك شما دانشجويان يك گام نهايي براي رسيدن به قلهي هستهيي باقي مانده است و انشاءالله با پشتيباني و ايستادگي شما اين گام را با اقتدار برخواهيم داشت و انشاءالله در دههي فجر جشن انرژي هستهيي را برگزار خواهيم كرد.»
تفرقهافكني دشمن با بلندگوهايش
رييسجمهور خطاب به دشمنان ايران اسلامي، گفت:« اگر تا امروز ذرهاي ترديد داشتيم كه شما با ملت ما دشمن هستيد و نگران انحراف هستيد از اين به بعد با توجه به اصرار شما جهت مقابله با ملت ايران اين اقدام شما را خصمانه تلقي ميكنيم و متناسب با آن اقدام ميكنيم.»
احمدينژاد در ادامه به بيان پشت صحنههاي مسئلهي هستهيي كشورمان پرداخت و گفت:« آمريكاييها و انگليسيها ميدانند كه در اين صحنه حريف ملت ايران نخواهند شد. آنها ميخواهند با جنگ رواني و ايجاد تفرقه اهداف خويش را به پيش ببرند.»
وي گفت:« آنها به وسيلهي بلندگوهايشان ميخواهند در صف ملت ما تفرقه ايجاد كنند و بگويند ملت ايران براي چه ميخواهد به انرژي هستهيي دست پيدا كند؟ چرا براي انرژي هستهيي ميخواهند اين قدر هزينه بدهد؟ آنها ميخواهند با ارايهي اين شعارها سازندگي را متوقف كنند و ما نسبت به همهي اين امور واقف هستيم.»
احمدينژاد گفت:« شما بايد بدانيد دستيابي به انرژي هستهيي باعث قوام و پيشرفت اقتصادي كشور ما خواهد شد. من مطمئن هستم كه عدهي قليلي از گروهها به خاطر قدرتطلبي در برابر خواست ملت ايران ميايستند و حرف آمريكاييها را ترجمه ميكنند. امروز ملت ما بايد بداند كه خادمان خود بخشي از وقت خود را در ارتباط با مسئلهي هستهيي صرف كردهاند و اين جزو افتخارات كشور ماست و ما اين مسئله را بدون اينكه بخواهيم يك ريال هزينهي اضافي خرج كنيم به پيش بردهايم.»
احمدينژاد گفت:« آمريكا و انگليس بدانند كه ملت ايران بدون كمترين هزينه به قلهي فناوري هستهيي دست پيدا ميكند و اين قله را با افتخار فتح ميكند.»
احمدينژاد در ادامهي سخنان خود، اظهار داشت:« در حال حاضر آمريكا و انگليس سعي دارند كه در منطقه نفوذ كنند و چندين دهه است كه در اين منطقه ريشه دواندهاند و ميخواهند اين منطقه را تحت نفوذ خود قرار دهند.»
به گزارش ايسنا وي در ادامه به تعريف يكي از خاطرات خود در زمان فعاليتهاي دانشجويياش پرداخت و گفت:« يكي از كساني كه من ميشناختم به سازمان منافقين پيوست و ما به وي گفتيم كه هر چند وقت يكبار بيا و در يك محيط دوستانه با يكديگر صحبت كنيم. ولي وي در پاسخ به ما گفت سازمان منافقين مخالف است كه ما با دانشجويان ديگر ارتباط برقرار كنيم. به ما ميگويند ممكن است حرفهاي فلاني و فلاني روي شما اثر بگذارد.»
دانشجوي آزاده همه حرفها را ميشنود
احمدينژاد گفت:« دانشجوي آزاده همهي حرفها را ميشنود و بعد از آنكه تمام حرفها را شنيد در يك محيط عاقلانه و با فكري باز تصميم ميگيرد و خداي نكرده در بين دانشجويان كسي پيدا نميشود كه در گوش خود پنبه بگذارد و اجازه ندهد كه حرفهاي ديگران را بشنود.»
فكر ميكردند دولت تنهاست
احمدينژاد در ادامه گفت:« غربيها وقتي ديدند دولت نهم روي كار آمده تحليل كردند و گفتند از اين دولت نه چپيها حمايت ميكنند و نه راستيها و يك دولت تنهاست كه ميتوان با فشار آن را از بين برد. آنها تحليل كردند، نشستند و گفتند ما فشار ميآوريم و اين دولت را شش ماه از ميان ميبريم و در اين ارتباط برنامهريزي كردند. شبكه تنظيم كردند. آنها بيان ميكردند در دي ماه سال 84 اين دولت را ساقط ميكنند و به برخي از عناصر خود در داخل و بيرون ميگفتند شرايط آماده شده است و در اين ارتباط نيز دائم پيغام ميفرستادند.»
رييسجمهور ادامه داد:« در همين زمان نزديك به چندين نفر از شخصيتهاي سياسي پيش من ميآمدند و وقت ميگرفتند. آنها همگي بعد از اين كه مقدمهاي ميچيدند به ما ميگفتند ما مطلع هستيم و خبر دقيق و درست داريم كه آمريكا قرار است در فلان روز به فلان نقطه از جمله حوزهي نهاد رياستجمهوري و.... حمله كند.»
تهديدهاي توخالي اثري بر ملت ندارد
احمدينژاد ادامه داد:« من در اين زمان حرفها را گوش ميدادم و وقتي تمام ميشد لبخند ميزدم و وقتي با هم مقايسه ميكردم متوجه ميشدم منشا اين خبرها همه يك كانون واحد است. من به آنها ميگفتم از شما تشكر ميكنم ولي اگر با جايي ارتباط داريد بگوييد اين تهديدهاي توخالي تاثيري بر اين دولت نخواهد داشت.»
وي گفت:« من پيغام دادم هر كس با آمريكاييها ارتباط دارد به آنها بگويد ملت ايران دست شما را خوانده است و فريب نميخورد.»
احمدينژاد گفت:« در سفري كه به نيويورك داشتم و در جلسهي شوراي روابط خارجي آنها حضور پيدا كردم ميخواستم نقدي بر عملكرد مديريت آمريكا داشته باشم. افرادي كه در آن جلسه حضور داشتند با برنامهريزي آمده و براي مقابله حضور پيدا كرده بودند و از قبل حرفهاي خود را تنظيم كرده بودند.
نامه بوش را با وضو امضا كردم
قبل از سفر به آمريكا همانطور كه ميدانيد نامهاي را به جورج بوش نوشتم. به شما بگويم موقعي كه ميخواستم اين نامه را امضا كنم با وضو نامه را امضا كردم و گفتم خدايا من اين نامه را بر اساس تعاليم تو نوشتهام و براي هدايت كسي كه پرچمدار نظام سلطه است و اميد دارم كه وي به سمت خداپرستي گرايش پيدا كند كه اين نامه را جورج بوش پاسخ نداد. بعد از آن پيشنهاد مناظره در سازمان ملل را دادم ولي قبول نكردند. به ايشان گفتم كه با مشاوران خود بياييد ولي قبول نكردند.در سفر به نيويورك به شوراي روابط خارجي آمريكا رفتم و در آنجا يك مناظرهي يك نفره به 28 نفره شكل گرفت. در آنجا آنها سوالهاي خود را مطرح كردند. به من ميگفتند چرا مثلا در مورد هولوكاست چنين نگاهي داريد. متن اين گفتوگو منتشر شد. من ميخواهم حواشي آن را به شما بگويم. »
احمدينژاد حاضر است رجاييوار بسوزد
در اين هنگام عدهاي از دانشجويان وسط سالن عكس احمدينژاد را سوزاندند كه احمدينژاد نيز گفت:« همه بايد بدانند كه احمدينژاد در راه دفاع از آزادي حقيقي، استقلال و عدالت حاضر است تن و جانش به مانند شهادت رجايي بسوزد و سوخته شود. افتخار امثال بنده رسيدن به آن جايگاه و سوختن در راه آرمانهاي اين ملت و دفاع از اين نظام است.آمريكاييها بدانند كه اگر هزار بار تن احمدينژاد در راه آرمانهاي ملت بسوزد باز هم احمدينژاد يك سانتيمتر از اين آرمانها عقبنشيني نميكند.»
احمدينژاد در ادامه به حضور خود در شوراي روابط عمومي خارجي آمريكا اشاره كرد و گفت:« در آنجا يكي از اين آقايان آمريكايي كه سن و سالي نيز داشت به من گفت هولوكاست ربطي به اسرائيل ندارد و متعلق به گذشته است. من به وي گفتم كه اگر مسئلهي هولوكاست مربوط به گذشته است چرا روي آن دائم اصرار ميكنيد؟ چرا اجازه نميدهيد كه در مورد هولوكاست تحقيق صورت بگيرد؟»
همه منتقدان را از ته دل دوست دارم
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، احمدينژاد گفت:« يكي ديگر از دانشجويان در اينجا به من گفت كه تعريف شما از عدالت و مهرورزي چيست؟ من ميخواهم به شما بگويم كه مهرورزي ما اين است كه تمام مطبوعات، رسانهها و افرادي كه به احمدينژاد به ناحق فحش و بد و بيراه ميگويند احمدينژاد همهي آنها را از ته دل دوست دارد.»
فشارها بر ادامه راه ما تاثير نخواهد داشت
در هنگام سخنراني احمدينژاد ترقهاي در سالن زده شد كه احمدينژاد در واكنش به اين عكسالعمل گفت: « من خداي بزرگ را در اين جا شاهد ميگيرم كه فشارها و هياهوها تاثيري بر ادامهي راه ما نخواهد داشت و كساني كه ميخواهند با فشار، ما دست از آرمانهاي خود برداريم بدانند كه اين چيزها اثري نخواهد گذاشت.»
احمدينژاد گفت:« من حاضر نيستم كه به منتقدانم و كساني كه من را زير سوال ميبرند يا فحاشي ميكنند كوچكترين ضربهاي وارد شود و دوست ندارم كه در مسير تعالي و پيشرفت آنها خللي به وجود بيايد؛ ولي شما بدانيد علت اصلي مخالفت آنها با احمدينژاد اين است كه احمدينژاد از دانشگاه برخاسته و در طول اين مدت روحيهي دانشجويي و عدالتخواهي خود را حفظ كرده است.»
راه سخت عدالت
احمدينژاد در بخش ديگري از سخنان خود در مورد عدالت گفت:« پيشرفت و ارتقاي ما در گرو ايجاد عدالت در جامعه است. ايجاد عدالت يكي از آرمانهاي يك جامعهي اسلامي است و حركت در راستاي عدالت جزو سختترين مراحل برپايي يك حكومت توحيدي است.»
احمدينژاد گفت:« اجراي عدالت آنقدر مشكل است كه انسان براي تحقق آن بعضا بايد در برابر دوستان، خانواده و آشنايان خود بايستد. در برابر خواستههاي زيادي آنها بايستد.»
وي ادامه داد:« اولين گام در اجراي عدالت جلوگيري از زيادهخواهي و زيادهطلبي برخي از افراد است. عدهاي تحت عناوين گوناگون در عرصههاي سياسي و اقتصادي براي خود حقوق ويژهاي را قائل ميشوند. آنها كساني هستند كه با يك تلفن ميلياردها تومان وام ارزان قيمت دريافت ميكنند و امروز وقتي كه دولت در برابر اين زيادهخواهيها ميايستد آنها فرياد ميزنند كه دولت مخالف خصوصيسازي است. من در اينجا ميگويم دولت مخالف خصوصيسازي نيست. دولت مخالف اختصاصي كردن بيتالمال است و مخالف اين است كه عدهاي تمام امتيازات را در دست خود نگه دارند.»
وقتي جلوي زيادهخواهان ميايستي ...
احمدينژاد گفت:« وقتي كه ما جلوي زيادهخواهي و امتيازات ويژهاي را ميگيريم ميگويند شما مخالف پيشرفت و خصوصيسازي هستيد. متاسفانه عدهاي زماني كه در قدرت بودند در حالي كه بسياري از جوانان و فارغالتحصيلان دماوندي حتي يك هكتار زمين نداشتند كه بر روي آن كشاورزي كنند عدهاي به خاطر پول و قدرتي كه داشتند 30 الي 50 هزار هكتار زمين بيتالمال را برخلاف قانون گرفتند و بدون اينكه مراحل قانوني را طي كنند براي خود سند ايجاد كردند. در آن ويلا ساختند تا آخر هفته براي استراحت و تفريح به آنجا بروند، ولي احمدينژاد ميگويد من با اين اقدامات مخالفم و با سر و صدا نيز صحنهي مبارزه در اين راستا را ترك نخواهم كرد و از اين صحنه خارج نميشوم.»
وي گفت:« وقتي كه ما زيادهخواهيها را اعلام ميكنيم و اسامي افراد زياديخواه را در روزنامهها مطرح ميكنيم برخي از گروههاي سياسي كه به احتمال زياد با اين افراد داراي پيوند هستند سر و صدا ميكنند، واويلا ميكنند و فرياد ميزنند و سعي ميكنند براي دولت ايجاد مشكل كنند ولي من ميگويم كه دولت در اين راه قاطع و استوار است و كنار نخواهد رفت.»
احمدينژاد گفت:« كساني كه آمدهاند و هزاران هكتار زمين مردم را در اختيار گرفتهاند و وامهاي چند ميلياردي گرفتهاند و براي خود امپراطوري ايجاد كردهاند قادر هستند كه با مقداري از اين پول وارد بازار مرغ و تخممرغ و مسكن شوند و در اين راستا مشكل ايجاد كنند.»
به گزارش ايسنا، در بين سخنان رييس جمهور يك بار ديگر ترقهاي با شدت بيشتر در سالن منفجر شد كه احمدينژاد در واكنش به انفجار اين ترقه نيز گفت:« توپ، تانك، مسلسل ديگر اثر ندارد.»
دانشجويان آزاده تحت تاثير دانشجونماها قرار نميگيرند
وي تاكيد كرد:« دانشجويان آزاده راه خود را پيدا كرده و تحت تاثير فشارهاي عدهاي دانشجونما قرار نميگيرند. دانشجوي ما بيدار است و از بيگانه بيزار است.»
احمدينژاد ادامه داد:« در زمان رضاخان كه مدرس فعاليت ميكرد رضاخان به مدرس پيغام فرستاد كه پايت را روي دم ما نگذار كه مدرس به رضاخان گفت شما اول محدودهي دمتان را مشخص كنيد. ما وقتي كه سراغ مفاسد اقتصادي ميرويم. وقتي سراغ برخي مشكلات در بانكها ميرويم ميخواهيم در برابر بيگانگان حقمان را بگيريم. جلوي وامهاي ميلياردي ناحق را بگيريم صداي آنها در ميآيد و داد و بيداد ميكنند.»
شاخصهاي اقتصادي رو به جلوست
دكتر احمدينژاد با بيان اينكه اين دولت برخاسته از آراي مردم است و تا آخر در جهت دفاع از آرمانهاي مردم حركت خواهد كرد، اظهار داشت:« عدهاي درصدد بودند كه در طول اين چند وقت براي اقتصاد كشور ما مشكلاتي را به وجود آورند و دائم ميگفتند برنامههاي اقتصادي اين دولت علمي نيست ولي شما ميبينيد طبق آمار رسمي كه اعلام شده شاخصهاي اقتصادي اين كشور رو به جلو است.»
به گزارش ايسنا وي گفت:« وقتي ما اين دولت را تحويل گرفتيم سهم صادرات غير نفتي 2 / 7 ميليارد دلار بود. ولي در طول شش ماه اولي كه ما دولت را در دست گرفتيم به 5 / 10 ميليارد دلار رسيد و در هشت ماه امسال نيز صادرات غير نفتي ما 5 / 10 ميليارد دلار بوده است. حال در نظر بگيريد در گذشته وقتي كه 500 ميليون دلار به درآمدهاي غير نفتي افزوده ميشد ميآمدند دائم مصاحبه ميكردند و كنفرانس خبري ميگذاشتند و اين را دائم اعلام ميكردند ولي ما توانستيم به اين ميزان درآمدهاي غير نفتي را افزايش دهيم.»
احمدينژاد گفت:« انشاءالله با كمك هم سهم صادرات غير نفتي را تا پايان سال به 15 ميليارد دلار ميرسانيم.»
وي گفت:« در گذشته وقتي كه يك ميليارد دلار صادراتمان افزايش پيدا ميكرد 5 / 1 ميليارد دلار وارداتمان افزايش پيدا ميكرد ولي ما طي اين هشت ماه توانستهايم واردات را حدود 2 / 7 درصد كاهش دهيم.»
وي همچنين به سياستهاي دولت در ارتباط با سيستم بانكي اشاره كرد و گفت:« ما براي حل مشكل مسكن نيز برنامههايي داشتهايم و تاكنون چندين هزار مسكن روستايي ساختهايم و اين سياست را ادامه ميدهيم.»
وي گفت:« عدهاي در مورد وضعيت سهام در اين دولت حرفهايي را ميزدند ولي من ميخواهم بگويم كه وضعيت سهام اين كشور نسبت به كشورهاي منطقه خوب و رو به جلو است.»
احمدينژاد گفت:« طبق آمار بانك مركزي ما اگر 5 / 10 ميليارد دلار واردات غيرنفتي داشتهايم 12 ميليارد دلار نيز ارز وارد كشورمان شده است.»
برداشت دولت از حساب ذخيره ارزي با اجازه مجلس بوده است
وي گفت:« عدهاي ميگويند كه برنامههاي اقتصادي اين دولت علمي نيست و اين دولت از حساب ذخيرهي ارزي زياد برداشت ميكند. من ميخواهم به شما بگويم كه دولت بدون اجازهي مجلس اجازه برداشت از اين حساب را ندارد.»
تجارت الكترونيك را كليد ميزنيم
احمدينژاد گفت:« انشاءالله دولت به زودي دولت تجارت الكترونيك را در اين كشور كليد ميزند.»
وي همچنين به سياست دولت در ارتباط با توزيع سهام عدالت اشاره كرد و گفت:« تاكنون مقدار زيادي از سهام عدالت طبق برنامه واگذار شده است.»
ديكتاتور واقعي آمريكاست
احمدينژاد گفت:« وقتي كه من در باب سياست خارجي ديدگاههاي خود را مطرح كردم يكي از نشريات خارجي من را آدمكش، تروريست و تير خلاصزن و ديكتاتور خطاب كرد. در صورتي كه همه ميدانند ديكتاتور واقعي آمريكاست.»
وي گفت:« دانشجويان عزيز من، شما بايد بدانيد كه اين دولت عليرغم فشارها و مشكلاتي كه وجود دارد تا پايان ايستاده است و اين دولت در مقابل دشمنان در جبههي خارجي ايستاده و در داخل نيز در برابر عدهاي زيادهخواهان سياسي و اقتصادي ايستاده است.»
وي گفت:« احمدينژاد دانشجوست و تا آخر نيز دانشجو خواهد ماند.»
رييس جمهور در ادامه به خصوصيات جنبش دانشجويي اشاره كرد و گفت:« جنبش دانشجويي و دانشجويان افرادي آزاده، صادق و طرفدار استقلال و ايستادگي هستند. آنها آرمانخواه هستند.»
احمدينژاد گفت:« محيط دانشگاه بايد محيطي با نشاط، پر از صميميت، مهرباني و فضايي براي گفتوگو باشد. در دانشگاه بايد همه با هم باشند.»
احمدينژاد افزود:« شما بدانيد احمدينژاد كه به او اهانت ميكنند كوچكترين نگراني، ناراحتي و كينهاي از كساني كه به او اهانت ميكنند ندارد.» برخي دانشجويان در اين لحظه خطاب به وي گفتند:« احمدينژاد دوست داريم» كه احمدينژاد نيز به آنها گفت:« من به تك تك شما عشق ميورزم.»
وي در ادامه با مزاح گفت:« شنيدهام كه عدهاي از دانشجويان ميگويند عدهاي از دانشجويان سه ستاره شدهاند. آنها با اين سه ستاره ستوان يك شدهاند.»
وزارت علوم مهرورزي كند
احمدينژاد گفت:« من از وزارت علوم و مسوولان دانشگاه ميخواهم كه محيط دوستي، مهرورزي و نشاط را در جامعه حاكم كنند و خداي ناكرده براي دانشجويان ما مشكلي پيش نيايد. چرا كه همهي دانشجويان بچههاي ما هستند.»
احمدينژاد در ادامه گفت:« بهترين لحظات زندگي من موقعي است كه در محيط دانشگاه بودهام و دانشگاه اميركبير يكي از دانشگاههاي معتبر كشور است. من در زماني كه در امتحان كنكور شركت كردم در دانشگاه پر افتخار اميركبير نيز قبول شدم ولي در مجموع به خاطر دلايل شخصي به دانشگاه علم و صنعت رفتم.»
سخنان جمعي از نمايندگان دانشجويان
به گزارش خبرنگار سياسي ايسنا، پيش از سخنان رييس جمهور مجري اين برنامه كه خود را يكي از دانشجويان دانشگاه اميركبير معرفي كرد، اظهار داشت:« در هنگامي كه قرار شد رييس جمهور به اين دانشگاه بيايد خود رييس جمهور و همچنين كساني كه در رياست جمهوري حضور دارند اصرار بر اين داشتند كه اين برنامه داراي محتواي دانشجويي باشد و زمينهاي فراهم شود كه دانشجويان بتوانند از طيفهاي مختلف ديدگاههاي خود را بيان كنند و اين برنامه كاملا دانشجويي است و من از شما ميخواهم كه فرصت را رعايت كنيد تا همه بتوانند حرفهاي خود را بزنند.»
در ادامه مهدي سعيديپور، دبير كانون گفتوگو و انديشه و از فعالان دانشجويي اين دانشگاه كه از سوي مجري براي قرار گرفتن پشت تريبون دعوت شده بود، گفت: آقاي رييس جمهور ما تنها ميخواهيم با شما گفتوگو كنيم. اين ديدار صميمانه در حالي صورت ميگيرد كه بسياري از دانشجويان در اين دانشگاه ممنوعالورود و ستارهدار شدهاند و بعد از انتخابات رياست جمهوري سال 84 فضاي بسته فرهنگي حاكم شده است.
سعيديپور، افزود: من از پلي تكنيكي صحبت ميكنم كه فضاي دانشجويي آن به سمتي ميرود كه يا دانشجويان فعاليت كنند و ستارهدار شوند و يا بدون پشتوانه فرهنگي و صرفا براي شكستن فضا فعاليت كنند. اين دانشجويان منتظرند كه بفهمند كه معناي مهرورزي چيست؟ چراكه ما فقط ميخواهيم گفتوگو كنيم.
در ادامه ستاريان، دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اميركبير نيز با قرار گرفتن پشت تريبون گفت: كساني به دنبال فضاي خفقان هستند كه اجازه نميدهند حتي صداي مخالف شنيده شود. اينها ميخواهند با ايجاد فضاي غيرمنطقي هدايت فضا را به دست بگيرند. روز گذشته عدهاي خارج از دانشگاه آمدند و درب انجمن اسلامي را قفل زدند. اينها خود را آزادانديش ميدانند؟
وي همچنين با اشاره به آن چه كه عملكردهاي پوپوليستي دولت ميخواند، اين عملكردها را موجب بالا بردن سطح توقعات مردم دانست و همچنين گفت: عملكرد دولت در بحث رابطه با آمريكا با توجه به مواضع حضرت امام (ره) تناقضاتي دارد.
همچنين ميثم جلالوند، نمايندهاي از خوابگاه دانشجويي، مشكلات خوابگاهي دانشجويان اين دانشگاه را مطرح كرد.
مازيار كريمي، دبير شوراي صنفي نيز مشكلات دانشجويان را ناشي از آنچه «مديريت بيكفايت دانشگاه» ميناميد دانست وگفت: وظيفه اصلي شوراي صنفي احقاق حقوق دانشجويان است.»
در اين ميان دانشجويان شعار دادند، «رهايي رهايي استعفا استعفا»
وي افزود:« مطمئنا در هفتههاي آينده كميته انضباطي دانشگاه روزهاي پركاري را در پيش خواهد داشت.»
همچنين برنجي، دبير كانون انديشه دانشجوي مسلمان، اظهار داشت:« شرط اول توسعه سياسي آزادي مخالف است.»
وي همچنين انتقاداتي در مورد سياستهاي دولت مطرح كرد كه با واكنش عدهاي از حاضران در سالن روبرو شد.
به گزارش ايسنا، موسوي مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير نيز گفت: عدهاي كه اغتشاش ميكنند دانشجوياني هستند كه خط شان را ....{يكي از دانشجويان سابق اميركبير} از آمريكا به آنها ميدهد. دوستان! دوره توسعه سياسي تمام شده و اكنون دوران عدالتورزي است.
در ادامه موسوي در واكنش به شعار عدهاي كه خطاب به او ميگفتند، «[...] برو گمشو»، گفت: اين شما هستيد كه بايد از دانشگاه بيرون برويد و گم شويد چرا كه مملكت را ما ميسازيم.
رييسجمهور در جمع اعضاي هيات علمي دانشگاه
دكتر محمود احمدينژاد رييسجمهور استادان دانشگاه را افرادي دلسوز، مومن و فداكار دانست و بر لزوم ايجاد فضاي سازنده در دانشگاهها بر پايه فرهنگ خودي تاكيد كرد و گفت: استادان بايد به عنوان مربي دانشجويان، ضمن آموزش علم و فن و دانش، انسانهاي عالم و صالح تربيت كنند.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا رييسجمهور صبح دوشنبه در جمع استادان و اعضاي منتخب هيات علمي دانشگاه صنعتي اميركبير با بيان اين كه انسان كامل انساني خلاق، امين، صادق و دانشمند است، گفت: دانشگاه محل تربيت انسانهاي دانشمند، با ايمان، شجاع و دلسوز براي پيشرفت و تعالي كشور و پايه و ريشه جامعه و تقويتكننده آن است.
دكتر محمود احمدينژاد تصريح كرد: اگر دانشگاه قوي، منسجم و هدفمند حركت كند همه مشكلات كشور حل و پيشرفت در زمينهها و عرصههاي گوناگون حاصل ميشود.
رييسجمهور با اشاره به دستاوردهاي ارزشمند دانشگاهها بر لزوم اتخاذ افقي روشن و وسيعتر براي دانشگاه تاكيد كرد و گفت: بايد با اجراي پژوهشهاي كاربردي متناسب با نيازهاي كشور و استفاده از برنامهها و طرحهاي ميانبر، حركت رو به جلو و پيشرفت ايران اسلامي را به عنوان الگوي ملتهاي آزاده و مستقل سرعت بخشيد.
دكتر احمدينژاد دانشگاه اميركبير را يكي از قويترين و مهمترين دانشگاههاي صنعتي كشور خواند و گفت: بايد فضاي آموزشي مناسب و تجهيزات تحقيقاتي در اختيار دانشجويان و استادان اين دانشگاه قرار گيرد.
پيش از سخنان رييسجمهور دكتر رهايي رييس دانشگاه صنعتي اميركبير گزارشي از سابقه و فعاليتهاي دانشگاه از جمله اجراي طرحهاي ملي تحقيقاتي و تربيت نيروي انساني كارآمد ارائه كرد.
همچنين آقايان نيكروش، ميرسليم، رمضانيانپور، اكبري، سليمي و اصفهانيان به عنوان نمايندگان استادان دانشگاه اميركبير مسائل و مشكلات اين دانشگاه را در موضوعات مختلف از جمله افزايش سرانه فضاي آموزشي، ايجاد رابطه بين صنعت و دانشگاه، لزوم ارائه و تامين تجهيزات تحقيقاتي و تاسيس پارك فنآوري دانشگاه اميركبير بيان كردند.
انتهاي پيام
نظرات