به گزارش ایسنا، روزنامه اعتماد نوشت: «عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاحطلب معتقد است که «جریان اصلاحات نباید خیلی کاری به کار این اپوزیسیون برانداز داشته باشد. آنها در شرایط کنونی خیلی اهمیتی ندارند.»
او چنین استدلال میکند که اگر این اپوزیسیون برانداز مهم بود، سعی نمیکرد با همین کارهای فیک و توییتربازی اصلاحات را تخریب کند. او همچنین به شعار «اصلاحطلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» اشاره کرده و این پرسش را مطرح میکند که «خب فرضا تمومه ماجرا؛ شما چه چیزی برای گفتن دارید؟»
چرا نیروهای اپوزیسیون برانداز به ویژه در توییتر حمله علیه اصلاحطلبان را در دستور کار خود دارند؟
اپوزیسیون برانداز به این دلیل حمله به اصلاحطلبان به ویژه در توییتر را در دستور کار خود قرار دادهاند که تصور میکنند، اصلاحطلبان میتوانند در مردم امید به اصلاحات و بهبود را زنده نگه دارند. بهترین راهی که اپوزیسیون خارج از کشور پیش پای خود میبیند این است که این امید را از بین ببرد و با از بین رفتن امید تمام نیروها متوجه براندازان خواهند شد. دلیل دیگر این است که آنها از کل سیستم عبور کردهاند و امکان بقایی برای آن تصور نمیکنند. فکر میکنند به دلیل فشار خارجی یا انواع دیگر فشارها میتوانند به هدفشان برسند. تنها مانع پیشروی خود را بخش قابلتوجهی از اصلاحطلبان میبینند که با وجود نقدهای جدی به نظام اما موافق این نوع رفتارهای براندازان نیستند. آنها اصلاحطلبان را خطرناک میدانند. برای رسیدن به اهداف خود تصور میکنند که باید این مانع را بیش از پیش از بین ببرند و بیاعتبار کنند. در مجموع فکر نمیکنم که در این هدف خیلی موفق شوند. مگر این که اصلاحطلبان نتوانند جایگاهی که برای خودشان تعریف کردهاند، به صورت درستی بازتولید کرده و پیش ببرند.
چرا این حملهها بیشتر در توییتر صورت میگیرد؟
توییتر جایی نیست که خیلی نیاز به استدلال باشد. با ١٤٠ کاراکتر که کسی نمیتواند استدلال کند. یک چیزی میگوید و اگر هم بپرسند که چرا توضیح نمیدهی، پاسخ میدهد که جایی برای پاسخ دادن نیست. خیلی از افراد در توییتر فیک هستند. خیلی به آنها نباید اهمیت داد. جریان اصلاحات نباید خیلی کاری به کار این اپوزیسیون برانداز داشته باشد. آنها خیلی اهمیتی در شرایط کنونی ندارند. اگر اصلاحطلبان خط مشی روشنی برای برونرفت از بحران داشته باشند، این جریانات هیچ اهمیتی ندارند. اگر مهم بودند، سعی نمیکردند با همین کارهای فیک و توییتربازی اصلاحات را تخریب کنند. شعار «اصلاحطلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» نیز به خودی خود خیلی مهم نیست بلکه فراگیری و پذیرش آن در جامعه باید بررسی بشود. این شعار کاملا سلبی است و خب فرضا تمومه ماجرا؛ شما چه چیزی برای گفتن دارید؟ نباید قضیه را از طریق شعار جدی گرفت. بلکه باید به مسائل اساسیتری پرداخت که مسائلی جدی است و زمینههای این شعارها را تشکیل میدهد. امروز یک شعار داده میشود و فردا هم شعار دیگری. در جریان حوادث سال ٨٨ هم تعداد زیادی شعار به گونههای مختلفی داده شد که متاسفانه آن زمان خیلی جدی گرفته شد و بعدا هم به سرعت فراموش شد. اصلاحطلبان نباید خود را خیلی دربند این شعارها بکنند. باید برای خود خط مشی روشن داشته باشند و مسائل کشور و راههای برونرفت آن را نیز بگویند.»
انتهای پیام
نظرات