• شنبه / ۱۷ تیر ۱۳۹۶ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 96041708595
  • منبع : مطبوعات

وا توتالا! وا پارس جنوبیا!

وا توتالا! وا پارس جنوبیا!

یکی از چیزهایی که ما کلاً با آن مشکل داریم، قرارداد بستن است. یعنی نمی‌دانیم قرارداد ببندیم؟ نبندیم؟ چه کار کنیم که یک عده ناراحت و دلواپس نشوند؟

به گزارش ایسنا، روزنامه ایران در مطلبی طنز نگاهی داشته به انتقادهایی که به بستن قرارداد ایران با توتال مطرح شده است. این روزنامه در ادامه نوشت: "تا همین چند وقت پیش از وزیر نفت انتقاد می‌کردند که چرا قرارداد نمی‌بندیم؟ با اینکه همچنان «نه به برجام» و هر چی که هست، اما چرا آثار برجام را نمی‌بینیم؟ حالا که وزارت نفت با شرکت توتال قرارداد امضا کرده فریاد «واتوتالا و واپارس جنوبیا» سر می‌دهیم. چنان از قرارداد بستن با شرکت‌های خارجی انتقاد می‌کنیم که انگار چین یک فرمانداری‌کل در استان‌های شمالی کشورمان است و قرارداد بستن با آنها ایرادی ندارد. اساساً ما یک زمانی توانسته بودیم پارس جنوبی را به «پاس» جنوبی تغییر دهیم. به‌عنوان مثال شرکت «کوروش بخواب ما بیداریم تازه دکلم غیب می‌کنیم و شرکا» طرحی در این میدان می‌گرفت و پس از مدتی آن را پاس می‌داد به شرکت «برادران شین هوآ بجز لیوبی و شانگفی و شاپور» و همین‌طور این پاسکاری ادامه داشت.
بعد کار را دست چینی‌های عزیز دادیم، این بزرگواران حتی آرایشگر و بزاز و خراط و چوب‌رختی‌نگه‌دار هم با خودشان به اینجا می‌آوردند و پس از چند سال خوردن و خوابیدن نهایتاً خروجی کارشان از پارس جنوبی، افتتاح خط استخراج مارمولک و موش کور بود. تازه کارخانه‌های سوسیس و کالباس داخلی هم از کمبود گربه رنج می‌بردند.
اما چرا فرانسوی‌ها برای قرارداد بستن گزینه خوبی نیستند؟ چون اولاً در خیابان‌های پاریس که قدم بزنید متوجه می‌شوید که فرانسوی‌ها خیلی بی‌ادب هستند. دوماً آدم‌کش‌هایی مثل «جان رنو» دارند که در فیلم‌هایش این همه انسان بی‌گناه را کشته است. سوماً در میان تیم‌های فوتبال‌شان تیمی به نام «موناکو» دارند که یک مشت گردن کلفت به دنبال کسی به اسم مونا می‌گردند! چهارماً متأسفانه به جای استراحت رفته‌اند و تلاش کرده‌اند و به سطحی از فناوری رسیده‌اند که یکسری از کارها را فقط آنها می‌توانند انجام دهند.
در نتیجه ما این قرارداد را محکوم می‌کنیم، ما از فرانسوی‌ها اعلام برائت می‌کنیم، طرح‌ها را بدهید به همان شرکت‌های قبلی، با تشکر!"

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۴-۱۷ ۰۹:۵۶

ببخشید بهتر نبود سهم شرکت توتال حداکثر چهل و نه درصد می بود تا حاکمیت ما ایرانیان بر مالکیت دارائیمان تضمین شود.