• یکشنبه / ۷ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 95060104562
  • منبع : فضای مجازی

پدری که آئودی دخترش را له کرد + عکس و فیلم

پدری که آئودی دخترش را له کرد + عکس و فیلم

پدر خشمگینِ آمریکایی برای اینکه دخترش را ادب کند، خودروی آئودی او را در چند دقیقه با لودر له کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از پرس تی‌وی، مایک کارد، از شهر یانگ‌هریس در ایالت جورجیا پس از آنکه دخترش را در خودروی آئودی با مردی دید که «نباید با او بوده باشد»، از کوره در رفت و با لودری کوچک، خودروی 13 هزار دلاری دختر را خُرد کرد.

کایلر، پسر این مرد، ویدئوی خرد شدن خودرو را در فیسبوک منتشر کرده و نوشته است: «وقتی یک پدر باید ثابت کند، بابا خوشحال نیست!»

این ویدئو بیش از 134 هزار بار دیده شده است.

در زیر این ویدئو نظرات متفاوت کاربران گذاشته شده است؛ اغلب پدران اقدام مایک را ناشی از نگرانی و احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت دخترش دانسته و از آن دفاع کرده‌اند، در حالی که بیشتر جوانان و فرزندان به مایک توصیه کرده‌اند خشم خود را کنترل کند و با دخترش دوست شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha