• شنبه / ۹ مرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95050105070
  • خبرنگار : 71191

باید از تصمیمات خلق‌الساعه برای مشهد ۲۰۱۷ پرهیز شود

باید از تصمیمات خلق‌الساعه برای مشهد ۲۰۱۷ پرهیز شود

بنیانگذار سازمان میراث فرهنگی گفت: تصمیمات گرفته شده برای مشهد ۲۰۱۷ نباید به گونه‌ای باشد که امروز شهردار یک تصمیم و فردا استاندار تصمیم دیگری بگیرد، این تصمیمات خلق‌الساعه و مدیریتی است.

به گزارش ایسنا، آیسسکو (ISESCO) نهاد فرهنگی، علمی و آموزشی وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی مشهد را به‌ عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 انتخاب کرد. برگزاری این رویداد مهم برای شهر مقدس مشهد و کشور ایران، فرصتی را فراهم می‌کند که از طریق آن علاوه بر توسعه و ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و هنری، مخاطبان خود را در گستره جهانی از طریق صورت‌بندی و ارسال پیام‌های فرهنگی و هنری، با تمدن و فرهنگ ایرانی - اسلامی آشنا کند.

این در حالی است که اقدامات انجام شده به اعتقاد سید مهدی حجت، بنیانگذار سازمان میراث فرهنگی، شکل و ترکیب شهر مشهد شایسته مقامی که در ذهن مردم دارد، نیست.

او در این زمینه اظهار کرد: تصمیمات گرفته شده برای مشهد ۲۰۱۷ نباید به گونه‌ای باشد که امروز شهردار یک تصمیم و فردا استاندار تصمیم دیگری بگیرد، این تصمیمات خلق الساعه و مدیریتی است که مبتنی بر مطالعات وسیع نیست و باید به شدت از آن پرهیز شود.

وی با بیان اینکه شکل و ترکیب شهر مشهد شایسته مقامی که در ذهن مردم دارد، نیست، بیان کرد: کسی که وارد شهر مشهد ۲۰۱۷ می‌شود، باید احساس کند وارد یکی از قطب‌های شیعیان به خصوص گردشگری شیعیان شده است، به آن معنا که در این شهر خطایی در زمینه رانندگی، معامله، کسب و کار و حتی نظافت رخ ندهد،همچنین آمار  آسیب‌های اجتماعی بسیار کم و مراعات اخلاقی در حد مطلوب است.

قائم مقام پیشین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد:هرچند این اقدامات تا سال ۲۰۱۷ محقق نمی‌شود، اما باید این غایت و قطب را مد نظر قرار داد تا چند قدم به جلو پیش رویم. این اقدامات با بزک کردن شهر مشهد برای سال ۲۰۱۷ متفاوت است، مردم دنیا آن قدر چیز دیده‌اند که با این سخنان گول نمی‌خورند حال نباید این گونه فکر کرد که اگر تزئینات شهر درست شود مشهد را برای سال ۲۰۱۷ به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام آماده کرده‌ایم.
 

وی افزود: اقداماتی که در سطح شهر مشهد ۲۰۱۷ صورت گرفته مطلوب مشهد ۲۰۱۷ نیست و هنوز با استانداردها فاصله زیادی دارد، باید فکر و کار کرد. کارهایی که تاکنون برای مشهد ۲۰۱۷ انجام گرفته، تصمیم سریع مدیریتی بوده است.

حجت مشهد را مقدس‌ترین نقطه کشور دانست و اضافه کرد: با این وجود هنوز روی آن با مطالعه کار نکرده‌ایم، در حالی که این شهر نیاز به بیشترین فکر برای عمل دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha