تلاش برای برهم زدن سخنرانی سیدحسن خمینی نشان داد که این افراد برخلاف ادعای ولایتمداری، کار خود را انجام میدهند و ماکیاولیمداری را دنبال میکنند.
به گزارش ایسنا، «عصر ایران» نوشته است: مراسم 14 خرداد با حضور گسترده مردم برگزار شد اما باز هم شاهد بودیم که عدهای در جریان سخنرانی سیدحسن خمینی، نوه امام خمینی، تلاش کردند سخنرانی او را برهم بزنند.
در همین رابطه ایرنا نوشت: «عدهای با ایجاد همهمه و سر و صدا در سخنرانی روز جمعه سیدحسن خمینی یادگار امام در مرقد مطهر امام خمینی اختلال ایجاد کردند. بر اساس تصاویری که از شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی دریافت شد، عدهای که در اطراف مرقد بنیانگذار انقلاب اسلامی و رو به تریبون مستقر شده بودند، علاوه بر ایجاد سر و صدا اقدام به تکان دادن چفیهها در هوا میکردند که باعث ایجاد بینظمی و هیاهو شد.»
این هیاهو درحالی بود که مقام معظم رهبری درمورد برهم زدن سخنرانیها فرموده بودند: «گاهی برخی افراد و جوانهایی که ممکن است صالح و مؤمن هم باشند، به دلیل مخالفت با یک فرد یا یک جلسه سخنرانی، هیاهو و جنجال بهراه میاندازند و آن مجلس را بر هم میزنند، در حالیکه من از قدیم با این کارها که هیچ فایدهای نیز ندارد، موافق نبوده و نیستم و معتقدم فایده در تبیین و کار درست و هوشمندانه است.»
بسیاری بر این باور بودند که بعد از این سخنان با توجه به سابقه برخی افراد در برهم زدن سخنرانی سیدحسن خمینی بعد از سال 88 در حرم امام خمینی، 14 خرداد آرامی را سپری خواهیم کرد اما این شعارها و تلاش برای برهم زدن سخنرانی سیدحسن نشان داد که این افراد برخلاف ادعای ولایتمداری، کار خود را انجام میدهند و منافع ملی و کشور هیچ اهمیتی برایشان ندارد. آنها فقط به دنبال تخریب کسانی هستند که برخلاف آنها فکر میکنند. روز 14 خرداد، روزی که به نام خمینی در تاریخ ایران ثبت شده است توسط این افراد تبدیل به روزی پرحاشیه و جنجالی در سپهر سیاست ایران شده است.
شعارهای این افراد در این مراسم نشان داد این بخش از جامعه فقط در کلام حامی ولایت هستند اما در عمل مردود و پیرو تفکرات خود هستند.
حاشیهسازی این افراد کار را به جایی رساند که رهبر معظم انقلاب در این مراسم و در واکنش به شعارهایی بخشی از جمعیت علیه دولت فرمودند: «این توصیه را توجه کنید؛ آنوقت ممکن است در بعضی از این شعارها تجدیدنظر کنید. اتحاد دولت و ملت را به هم نزنید. ممکن است شما از یک دولتی خوشت بیاید، از یک دولت دیگر خوشت نیاید، اشکالی هم ندارد؛ رقابتهای انتخاباتی به جای خود، اختلافنظرها به جای خود، حتی انتقاد هم به جای خود! اما دولت و ملت باید همه در کنار هم باشند.»
نکتهای که بارها به آن اشاره شده این معناست که این جریانها به دنبال این هستند که مردم را از دولت ناامید کنند و در این راه از هیچ تلاشی کوتاهی نمیکنند. آنها که به نظر میرسد به جای اینکه شاگرد اول ولایت باشند، شاگر اول ماکیاولی هستند و حاضرند برای رسیدن به هدف خود، هر هنجاری را زیر پا بگذارند.
برهم زدن سخنرانی سیدحسن خمینی طی سالهای گذشته، حمله به علی لاریجانی در قم آنهم در روز 22 بهمن، حمله به هاشمی و فرزندان او، برهم زدن سخنرانی شخصیتهای سیاسی اصلاحطلب و اصولگرا و ... از جمله تلاشهای این افراد در این سالها برای ایجاد اختلاف در کشور بوده است. این افراد معمولا کسانی را انقلابی میدانند که مثل آنها فکر میکنند و دیگران را غیرانقلابی معرفی میکنند و با برچسبهایی مانند ساکت فتنه، تلاش میکنند اجازه ندهند صدای آنها شنیده شود.
14 خرداد سال 95 آزمون مهمی برای کسانی بود که در این سالها ادعای ولایتمداری داشتند اما دیدیم که برخلاف نظر صریح مقام معظم رهبری، بازهم تلاش کردند سخنرانی سیدحسن خمینی را برهم بزنند. اتفاقی که اما با آرامش سیدحسن خمینی و آرامش مردم به جایی نرسید. از این افراد میشود به عنوان مردودین خرداد 95 یاد کرد.
انتهای پیام
نظرات