«رقابت عارف و لاریجانی میتواند فضای مجلس دهم را دو قطبی کند. اگر لاریجانی رئیس فراکسیون اصولگرایان شود و عارف رهبر اصلاحطلبان مجلس قطعا آنها بر سر مسائل مختلف در مجلس با هم رقابت خواهند کرد.»
به گزارش ایسنا، حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب اصولگرای مؤتلفه اسلامی در مورد شانس عارف و لاریجانی برای رسیدن به ریاست مجلس دهم به "عصر ایران" گفت: به لحاظ تجربه مدیریت مجلس و هم از لحاظ تسلط بر آییننامه داخلی و هم از لحاظ تعامل با سلایق گوناگون امتیازات و ویژگیهای لاریجانی بیشتر از امتیازات عارف است.
نماینده دوره پنجم مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار عصر ایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر 180 نماینده از ریاست لاریجانی بر مجلس دهم حمایت کردهاند.
هم اکنون علی لاریجانی اصولگرا و محمدرضا عارف اصلاح طلب دو گزینه اصلی برای تصدی سمت ریاست مجلس هستند.
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: اکثر نمایندگان مجلس با توجه به ویژگیهای برجسته لاریجانی نسبت به عارف، او را برای ریاست مجلس انتخاب خواهند کرد. البته نباید فراموش کرد حق انتخاب رییس با نمایندگان است و آنها هستند که تصمیم میگیرند چه کسی رئیس شود و چه کسی نه.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: هیچکدام از دو جریان سیاسی کشور نتوانستند اکثریت نسبی مجلس را به دست آورند. با توجه به این شرایط هر دو جناح سعی میکنند که با مستقلهای مجلس دهم برای انتخاب رئیس ائتلاف کنند.
وی گفت: با توجه به تعداد نمایندگان اصولگرا و مستقلین نزدیک به جریان اصولگرا برای آنها لاریجانی خیرالموجودین است.
ترقی در مورد نظر دولت درباره ریاست مجلس دهم گفت: قبل از انتخابات نظر دولت بر روی ریاست لاریجانی مثبت بود ولی بعد از انتخابات این نظر را پنهان کرد ولی باید گفت عملکرد لاریجانی در دو سال گذشته به نفع دولت بوده است و من فکر نمیکنم دولت با ریاست لاریجانی مخالفتی داشته باشد.
این فعال سیاسی اصولگرا ادامه داد: رقابت عارف و لاریجانی میتواند فضای مجلس دهم را دو قطبی کند. اگر لاریجانی رئیس فراکسیون اصولگرایان شود و عارف رهبر اصلاح طلبان مجلس قطعا آنها بر سر مسائل مختلف در مجلس با هم رقابت خواهند کرد.
وی با بیان این که مجلس دهم دیگر وارد ماجرای برجام نخواهد شد، گفت: مهمترین هدف این مجلس تکمیل برنامه ششم است و بعد از آن به طور طبیعی وارد موضع انتخابات ریاست جمهوری میشود و کشور فضای انتخاباتی به خود میگیرد.
ترقی تصریح کرد: اگر برنامه ششم در مجلس نهم با توجه به پختگی نمایندگان به اتمام میرسید، بهتر بود ولی چون فرصت کم بود و شاید کیفیت به پایینترین حد خود میرسید، وظیفه بررسی به مجلس دهم محول شد اما فکر میکنم به دلیل اختلافهایی که در مجلس آینده وجود دارد این برنامه به راحتی تصویب نشود و حداقل برنامه پنجم برای یک سال دیگر تمدید خواهد شد.»
انتهای پیام
نظرات