• دوشنبه / ۶ مهر ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 94070603290
  • منبع : فضای مجازی

ادعایی درباره دیپلمات مفقود ایرانی در مِنا

ادعایی درباره دیپلمات مفقود ایرانی در مِنا

پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه تلویزیونی العربیه، متعلق به عربستان، به نقل از منابع آگاه آن کشور مدعی شد که نام غضنفر رکن‌آبادی سفیر سابق کشورمان در لبنان در هیچیک از مبادی ورودی عربستان ثبت نشده است.

پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه تلویزیونی العربیه، متعلق به عربستان، به نقل از منابع آگاه آن کشور مدعی شد که نام غضنفر رکن‌آبادی سفیر سابق کشورمان در لبنان در هیچیک از مبادی ورودی عربستان ثبت نشده است.

به گزارش ایسنا، میزان‌آنلاین با انتشار این خبر نوشت: شبکه العربیه در ادعایی عجیب به نقل از برخی منابع آگاه خود گفته است نام غضنفر رکن‌آبادی در هیچ‌یک از مبادی ورودی عربستان ثبت نشده است. این رسانه در ادامه ادعای خود آورده است: بر اساس بررسی‌های انجام شده نام رکن‌آبادی در میان اسامی حجاج ایرانی نیز دیده نمی‌شود.

این شبکه در بخش دیگری به نقل از منابع آگاهی که به نام یا مشخصات آنها اشاره نمی‌کند، مدعی شد: در صورت تأیید این خبر، حضور غضنفر رکن‌آبادی در مکه باید به شیوه نامعلوم صورت گرفته باشد.

منبع آگاه العربیه که خواست نامش فاش نشود، با اشاره به اینکه مقابله ایران و عربستان پس از عملیات طوفان قاطعیت در یمن علنی شد، به نقل از یک منبع امنیتی بلندپایه دیگر گفت: غضنفر رکن‌آبادی سفیر پیشین ایران در لبنان در رأس مأموریت امنیتی در عربستان قرار گرفت و برای ادای مراسم حج با وجود پر بودن برنامه‌های کاری‌اش به عربستان اعزام شد.

میزان در ادامه آورده است: اظهارنظر عجیب دستگاه تبلیغاتی دربار آل‌سعود که همکاری تنگاتنگی با دستگاه امنیتی و جاسوسی این کشور دارد، سرنوشت مبهم حاج احمد متوسلیان در سال‌های اخیر را به ذهن متبادر می‌کند.

در چهاردهم تیر سال 1361، اتومبیل هیأت نمایندگی دیپلماتیک کشورمان حین ورود به شهر بیروت و در هنگام عبور از پست ایست و بازرسی، ‌مزدوران حزب فالانژ اتومبیل را متوقف و چهار سرنشین خودرو مزبور، با وجود مصونیت دیپلماتیک، توسط آدم‌ربایان دست‌نشانده رژیم تروریستی تل‌آویو گروگان گرفته شده شدند.

این چهار نفر که عبارتند از «محسن موسوی»، «احمد متوسلیان»، «تقی رستگار مقدم» و خبرنگار عکاس خبرگزاری جمهوری اسلامی - ایرنا - «کاظم اخوان» پس از شکنجه و بازجویی، به نظامیان اسرائیلی تحویل داده شدند،‌ که از سرنوشت آنان تاکنون اطلاعی در دست نیست.‎

احمد متوسلیان در اواخر خرداد سال 1361 طی مأموریتی به همراه یک هیأت عالی‌رتبه دیپلماتیک از مسئولان سیاسی - نظامی کشورمان راهی سوریه شد تا راه‌های مساعدت به مردم مظلوم و بی‌دفاع لبنان را بررسی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۷-۰۶ ۱۳:۳۶

اين بار بايد مسئولان امنيتي و وزارت امور خارجه پاسخگو باشند که چرا يک ديپلمات برجسته و امنيتي کشور اين قدر سهل انگاري به خرج داده و با پاسپورت عادی سفر کرده است آن هم در حياط خلوت صهيونيست‌ها...