• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۳ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 93082411810
  • منبع : فضای مجازی

دومین نامه حائری شیرازی به علی مطهری

دومین نامه حائری شیرازی به علی مطهری

آیت‌الله حائری شیرازی دومین نامه خود به علی مطهری را در پاسخ به نامه قبلی این نماینده مجلس منتشر کرد.

آیت‌الله حائری شیرازی دومین نامه خود به علی مطهری را در پاسخ به نامه قبلی این نماینده مجلس منتشر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از الف، متن این نامه بدین شرح است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر علی مطهری

نماینده محترم مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم

در صورتی‌که دعوت مردم به راهپیمایی اعتراضی مورد تایید جنابعالی نیست، مرقومه خطاب به کسانی است که از آن راهپیمایی دفاع می‌کنند، پس ماهیت نامه به قوت خود باقی است. اینکه در مسائل اجتماعی و حقوق کلی مردم جای گذشت نیست درست است، ولی بر فرض صحت ادعا، تقیه، رساندن مردم به حقوق اجتماعی از راهی غیر از مواجهه صریح است، برای حفظ یکپارچگی و وحدت.

برخی از اساتید دانشگاه نیز نامه نوشته‌اند و راهپیمایی 88 را از نوع راهپیمایی‌های 42 تا 57 هماهنگ با عقل اجتماعی دانسته‌اند و با کلامی زیبا اظهار شگفتی کرده‌اند که چرا در رعایت عقل اجتماعی در مورد فوق اظهار تردید کرده‌ام.

اگر نیت راهپیمایی‌کنندگان سال 88 عیناً همان نیت تظاهرات‌کنندگان سال‌های 42 تا 57 است و اینجانب حرف خود را در مورد تردید در رعایت عقل اجتماعی پس بگیرم و در مقابل، آنها هم بپذیرند که برای براندازی یک نظام این کار را انجام داده‌اند، این چگونه دفاعی است؟!! که طرف را از غفلت به‌کارگیری عقل اجتماعی تبرئه کنیم و به نیت براندازی متهم نماییم!! به عزیزان بفرمایید این کلام زیبایی نیست!

اگر آنها با علم به اینکه سرانجام، براندازی صورت می‌گیرد، باز دعوت به راهپیمایی کرده‌اند، عقل اجتماعی می‌گوید امور از دست آنها هم خارج می‌شد و آنچه در مصر اتفاق افتاد در کشور ما هم اتفاق می‌افتاد. مقایسه دو نمونه از دست به دست شدن قدرت، یکی در خیابان‌های مصر و دیگری در انتخابات 92، این نتیجه را دست می‌دهد که ما باید در حوادثی مثل فتنه سال 88 برای حل همه مسائل از راه قانون استفاده کنیم و هرچه را که به آن رویداد انجامید - از هر طرف که باشد - خلأ قانونی را لکه‌گیری کنیم نه اینکه از دعوت مردم به خیابان آمدن دفاع نماییم. اینکه رقابت بین طرفداران اصل نظام به نوعی انجام شود که از رفاقت دور و به عداوت نزدیک شود تحت هر عنوان که باشد حامل نوعی فتنه است و بزرگان همیشه از دوستان خواسته‌اند گفتار و کردار نفوذیان را به حساب طرف مقابل نگذارند و به عزیزان طرف مقابل هم توصیه کرده‌اند قبل از اینکه دیگران تذکر دهند، فاصله خود را با گفتار و کردار بی‌منطق آنانی که خود را به شما نزدیک می‌کنند، حفظ نمایند.

عقل اجتماعی دور شدن دو طیف را که در قبول اصل نظام با هم اشتراک دارند به نفع دشمن مشترک و به ضرر اصل نظام می‌داند و هرگونه رفتار و گفتار فاصله‌انگیز و نفرت‌زا را محکوم می‌نماید و از نوع فتنه می‌داند.

و السلام علیکم و رحمةالله

محی‌الدین حائری شیرازی / 14 محرم الحرام»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۸-۲۴ ۱۵:۴۵

درود خدا بر عالم بزرگوار آيت‌الله حائري شيرازي