• یکشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۲ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 92070704090
  • منبع : فضای مجازی

انتقادات شدید شریعتمداری به روحانی

انتقادات شدید شریعتمداری به روحانی

«اکنون باید از رئیس‌جمهور محترم و هیئت‌ بلندپایه همراه ایشان پرسید که آیا می‌توانند فقط به یک نمونه از واکنش مثبت و حاکی از امتیاز مقامات رسمی حریف که در پاسخ به «نرمش»! جناب روحانی ارائه شده باشد اشاره کنند؟! اگر پاسخ منفی است - که منفی است - دستاورد سفر چیست؟!»

«اکنون باید از رئیس‌جمهور محترم و هیئت‌ بلندپایه همراه ایشان پرسید که آیا می‌توانند فقط به یک نمونه از واکنش مثبت و حاکی از امتیاز مقامات رسمی حریف که در پاسخ به «نرمش»! جناب روحانی ارائه شده باشد اشاره کنند؟! اگر پاسخ منفی است - که منفی است - دستاورد سفر چیست؟!»

به گزارش ایسنا، حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز کیهان نوشت: پرسیدن که عیب نیست. مخصوصا از کسانی که «دانستن را حق مردم» می‌دانند! و طی سه دهه گذشته بارها بر این «حق» اصرار ورزیده‌اند. از این روی، پرسشی که در پیش است و آنچه این نوشته در پیوست خود دارد، نباید دولتمردان محترم را آزرده‌خاطر کند و یا این تلقی را پدید آورد که قرار است زحمات متراکم و روزهای پرکار آنها نادیده گرفته شود.

پرسش درباره سفر نیویورک است، سفری که طی چند روز گذشته پیرامون دستاوردهای آن تبلیغات پرحجم و گسترده‌ای شده و این تبلیغات کماکان ادامه دارد. پرسش اما، این است که جناب رئیس‌جمهور محترم و هیئت همراه ایشان در سفر نیویورک و در تعامل با آمریکا و متحدانش «چه داده‌اند و چه گرفته‌اند»؟ و در این‌باره گفتنی‌هایی هست؛

1- سخنرانی آقای دکتر روحانی رئیس‌جمهور محترم کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و مصاحبه‌های بعدی ایشان با رسانه‌های آمریکایی، اگرچه در برخی از موارد که به آن اشاره‌ای گذرا خواهیم داشت، خالی از کاستی نبود ولی در مجموع می‌توان اظهارات جناب روحانی را در تاکید بر سیاست‌های کلان نظام، حمایت و دفاع از حقوق مردم شریف ایران و استدلال‌ها و مستنداتی که برای این منظور ارائه کرده بودند، مثبت ارزیابی کرده و مخصوصا بخش‌هایی از آن را شایسته تقدیر دانست. این بخش از سخنان رئیس‌جمهور محترم کشورمان با عصبانیت دشمنان تابلودار ایران اسلامی، مخصوصا رژیم صهیونیستی روبرو شد تا آنجا که نتانیاهو با شتابزدگی به اوباما و دولتمردان آمریکایی هشدار داد «فریب لفاظی‌های روحانی را نخورند»!

لحن آرام و اظهارنظرهای آمیخته به آرامش‌ آقای روحانی در سخنرانی‌ها و مصاحبه‌ها، مخصوصا آنجا که با استدلال منطقی و محکم همراه بود نیز - که نمونه‌های فراوانی از این دست را می‌توان آدرس داد- تحسین‌برانگیز بود. اما لحن ملایم رئیس‌جمهور محترم کشورمان و نشانه‌ها و پیام‌هایی که از خواست جدی ایشان برای فرو ریختن دیوار بلند بی‌اعتمادی میان ایران و آمریکا حکایت می‌کرد نه فقط غیر از «وعده‌های نسیه» و لفاظی‌های بی‌پشتوانه مقامات آمریکایی هیچ دستاورد دیگری به دنبال نداشت بلکه به گونه‌ای که اشاره خواهیم کرد کفه مواضع‌ طلبکارانه و خواسته‌های باج‌خواهانه حریف را نیز سنگین‌تر کرد.

2- متاسفانه نرمش رئیس‌جمهور محترم کشورمان در مقابل حریف، تنها به لحن ایشان در گفتار خلاصه نشده بود بلکه جناب روحانی - شاید بی‌آن که متوجه باشند و یا بخواهند - در برخی از مواضع خود به گونه‌ای سخن گفتند که از دیپلمات‌ کارکشته و پرسابقه‌ای نظیر ایشان دور از انتظار بود. آقای روحانی در پاسخ به خبرنگار سی.ان.ان که نظر ایشان را درباره «هولوکاست» پرسیده بود، به اظهارات قبلی خود دراین‌باره اشاره کرده و گفتند؛ من دیپلمات هستم و نه مورخ و دراین‌باره - هولوکاست - باید مورخان نظر بدهند. این در حالی است که جناب روحانی می‌توانست با استفاده از این پاس - به قول والیبالیست‌ها - آبشار محکمی بر زمین حریف بکوبد و در ادامه پاسخ خود اضافه کند «البته تعجب می‌کنم که چرا به هیچ مورخی اجازه تحقیق و بررسی در این زمینه داده نمی‌شود.» این پرسش می‌توانست توپ هولوکاست را در میدان حریف بیندازد و جناب روحانی باید می‌دانستند که ممنوعیت تحقیق درباره هولوکاست یکی از پاشنه آشیل‌های به شدت آسیب‌پذیر صهیونیست‌ها و غرب است.

و یا در سخنان دیگری به عنوان یک نظر تعیین‌کننده و برگ برنده! پیشنهاد دادند که اسرائیل (!) نیز باید به معاهده NPT بپیوندد. این پیشنهاد ایشان به نوشته روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» هیئت‌های سیاسی را «بهت‌زده» کرد. چرا، زیرا پیشنهاد آقای روحانی، «امتیاز» بزرگی بود که رژیم صهیونیستی به عنوان یک آرزو دنبال می‌کند و آن، به رسمیت شناختن موجودیت اسرائیل است!

3- مروری گذرا بر مواضع رسما اعلام شده مقامات آمریکایی به وضوح نشان می‌دهد که حریف نه فقط در مقابل نرمش‌ها و امتیازات ارائه شده از سوی رئیس‌جمهور محترم کشورمان هیچ امتیازی - تاکید می‌شود که هیچ امتیازی - نداده است، بلکه این نرمش و تسامح را به حساب نیاز جمهوری اسلامی نوشته و به روال بارها تجربه شده، به جای امتیاز در مقابل امتیاز، بر مطالبات باج‌خواهانه خود از جمهوری اسلامی ایران نیز افزوده است.

آقای ظریف بعد از مذاکره با وزرای خارجه 1+5 و گفت‌وگوی اختصاصی و جداگانه با وزیر امور خارجه آمریکا، از مذاکرات ابراز خشنودی کرد و توضیح داد که ظرف حداکثر یکسال همه مسائل حل شده و تحریم‌ها برداشته می‌شود. اما جان کری، بلافاصله بعد از این نشست در مصاحبه با خبرنگاران، فهرستی طولانی از مطالبات غیرقانونی آمریکا را مطرح کرد و بی‌آن که بگوید آمریکا در مقابل این مطالبات فراقانونی، غیر از لفاظی چه امتیازی را روی میز می‌گذارد گفت؛ اقدامات عملی ایران برای اعتمادسازی‌ می‌تواند شامل دسترسی سریع بازرسان به تأسیسات فردو، امضای پروتکل الحاقی، توقف داوطلبانه غنی‌سازی در حد بالا و... باشد. خبرگزاری رویترز به نقل از اعضای کنگره آمریکا نوشت؛ «بیشتر اعضای کنگره، (آقای) حسن روحانی را فریبکار می‌دانند»! «ادر ویس» رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد «ما می‌توانیم از طریق تحریم‌های فلج‌کننده به اعمال فشار بیشتر بر ایران ادامه دهیم! کاترین اشتون پس از پایان مذاکره با هیئت ایرانی گفت؛ در بسته پیشنهادی 1+5 تغییری ایجاد نشده است! رابرت منندز رئیس کمیته روابط خارجی سنا اعلام کرد که باید بر شدت تحریم‌ها علیه ایران افزوده شود، تعدادی از نمایندگان کنگره، از جمله «لیندسی گراهام» و «مک کین» با صدور بیانیه‌ای خطاب به اوباما، نوشته‌اند «ما نباید به ایران اجازه بدهیم از چانه‌زنی به عنوان ابزار فریب و خرید وقت استفاده کند»! و دهها نمونه دیگر که در گزارش‌ها و ستون اخبار ویژه امروز کیهان به مواردی از آنها - فقط به عنوان مشتی از خروارها - اشاره شده است.

و اکنون باید از رئیس‌جمهور محترم و هیئت‌ بلندپایه همراه ایشان پرسید که آیا می‌توانند فقط به یک نمونه از واکنش مثبت و حاکی از امتیاز مقامات رسمی حریف که در پاسخ به «نرمش»! جناب روحانی ارائه شده باشد اشاره کنند؟! اگر پاسخ منفی است - که منفی است - دستاورد سفر چیست؟!

4- آخرین بخش از سفر نیویورک که باید آن را تأسف‌بارترین پرده و بزرگترین امتیازی دانست که رئیس‌جمهور محترم کشورمان به حریف داده است، مکالمه تلفنی ایشان با رئیس‌جمهور آمریکاست که در آخرین دقایق حضور رئیس‌جمهور کشورمان در نیویورک و هنگام ترک آمریکا به سوی ایران صورت پذیرفته بود. این رخداد از دو زاویه قابل ارزیابی است؛

الف: خانم سوزان رایس، مشاور امنیت ملی آمریکا بلافاصله بعد از انجام مکالمه تلفنی یاد شده در مصاحبه با سی.ان.ان گفت؛ تماس تلفنی با اوباما به درخواست آقای روحانی صورت پذیرفته و تاکید کرد این درخواست برای ما تعجب‌آور بود. رایس می‌گوید؛ ما در اوایل هفته که اوباما در نیویورک بود تمایل خود را برای ملاقات وی با روحانی اعلام داشتیم اما طرف ایرانی نپذیرفت، ولی امروز - جمعه - در کمال تعجب از طرف آنها با ما تماس گرفته و اعلام شد که رئیس‌جمهور روحانی تمایل دارد در حالیکه می‌خواهد از نیویورک خارج شود با اوباما تماس تلفنی داشته باشد. از سوی دیگر‌ اما، آقای روحانی هنگام ورود به تهران اعلام کرد که درخواست مکالمه از سوی آمریکا بوده است.

و اکنون سوال این است که اگر درخواست مکالمه از سوی آقای روحانی بوده است، آیا نسبت دادن آن به آمریکایی‌ها با شعار «دولت راستگویان» در تناقض نیست؟! و چنانچه این درخواست از سوی آمریکایی‌ها بوده است، نشان‌دهنده آن است که دولت آمریکا حتی در حد و اندازه اعلام‌نظر درباره یک مکالمه تلفنی هم صداقت نداشته و قابل اعتماد نیست، بنابراین پرسش بعدی آن است که جناب روحانی و هیئت‌ بلندپایه همراه ایشان با چه تحلیل و تفسیری از ضرورت اعتماد به آمریکا یاد کرده و با آنهمه تبلیغات گسترده و پرحجم از تعامل اعتمادساز آمریکا به عنوان یکی از دستاوردهای سفر نیویورک یاد می‌کنند؟! و این چه «گام اعتمادسازی»! است که هیچیک از طرفین تماس حاضر نیستند مسئولیت آن را برعهده بگیرند؟!

ب: ممکن است گفته شود مگر یک تماس تلفنی صرفنظر از آن که کدام طرف در انجام آن پیشقدم شده است، چه امتیازی برای حریف تلقی می‌شود که در این‌باره باید گفت؛ آمریکا طی سی و چند سال گذشته و مخصوصا طی چند سال اخیر به مذاکره با ایران اسلامی نه برای حل و فصل مسائل فیمابین بلکه به «مذاکره برای مذاکره» نیاز مبرم و حیاتی داشته است، چرا که به وضوح می‌داند و بارها به صراحت اعتراف کرده است که انقلاب‌های اسلامی منطقه و نهضت‌های مقاومت از ایستادگی ایران اسلامی الگو گرفته‌اند بنابراین بلافاصله پس از مذاکره، می‌تواند انجام آن را با این پیوست برای دنیا و جهان اسلام - یعنی عقبه استراتژیک جمهوری اسلامی ایران - فاکتور کند که اگر الگوی شما ایران است، جمهوری اسلامی ایران نیز در نهایت و پس از سی‌ و چند سال مقاومت چاره‌ای جز تسلیم شدن در برابر آمریکا و متحدانش نداشته است! فقط نگاهی به انبوه تفسیرها و تحلیل‌ها و گزارش‌های منتشر شده از سوی رسانه‌ها و مقامات آمریکایی‌ و صهیونیستی بیندازید و ببینید که چگونه از مکالمه تلفنی مورد اشاره با عنوان «تسلیم ایران اسلامی»! و ضعف و ناچاری ناشی از فشار تحریم‌ها یاد کرده‌اند؟!

5- و بالاخره گفتنی است که انتظار گشایش اقتصادی از مذاکره و رابطه با آمریکا نهایت ساده‌لوحی است و به این نکته و مستندات آن خواهیم پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۰۹:۱۹

متاسفانه حق با آقاي شريعتمداريست .......

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۰۹:۲۵

تورو خدا يکي ترمز امثال ايشون رو بکشه ... اينا فک مي‌کنند خيلي زياد مي‌فهمند و مملکت ارث پدري است ... تماس تلفني تاسف‌بار است يا ترک کل سالن و يا بدون پاسخ گذاشتن‌هاي نامه‌هايي که بالاخره نفهميديم واقعي بود؟ پرسيدن که عيب نيست. نمي‌دانم!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۰۹:۲۷

جناب آقاي شريعتمداري بهتر است به جاي اظهار نظر در مورد هر مساله‌اي به فكر حمايت‌هاي بي‌ چون چرايشان از دولت قبل باشند. ايشان علي‌رغم اينكه گاها انتقاداتي به عملكرد دولت قبل داشتند اما حمايت‌هاي همه‌جانبه از اين دولت انجام مي‌دادند و آن را عين دموكراسي مي‌پنداشتند. اين بار نيز آقاي شريعتمداري بايد براي دموكراسي و راي مردم احترام قائل شوند و اجازه دهند مسئولين سياست خارجي كشور تحت نظارت رهبر انقلاب كار خود را دنبال كنند. مگر نه اين است كه همان لفظ «نرمش قهرمامانه» كه ايشان به تمسخر از آن ياد مي‌كنند، توسط رهبر انقلاب استفاده شد؟ سوال اينجاست كه اصلا ايشان به ولايت فقيه قائل هستند؟ اگر قائل هستند پس فصل‌الخطاب رهبري است. اگر نه، پس چرا داعيه ذوب در ولايت را دارند؟ مردم هنوز اظهارات دروغ و خالي از واقعيت گذشته ايشان در زمان دولت اصلاحات را از ياد نبرده‌اند. حمايت‌هاي بي‌دريغ ايشان از دولت قبل كه كشور را به اين روزگار رسانده نيز بر كسي پوشيده نيست. در اين شرايط بهتر است ايشان سكوت اختيار كنند و با انتشار مطالب زردشان بيش از اين كام مردم را تلخ ننمايند.

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۰۹:۲۹

افرادي مثل شما با تحليلهاي غلط ايران را بسوي ويراني مي‌کشانند

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۰۹:۳۷

خيلي دوست دارم جواب شريعتمداري رو بدم ولي هر چي بگم يا بنويسم منتشر نميشه

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۰۹:۴۲

به نظر ميرسه آقاي شريعتمداري دايه عزيزتر از مادر شده براي ملت ايران. ايشان ماشاءالله توانايي تحليل تمام موضوعات رو دارند! آقاي شريعتمداري خواهشا به جاي ديگران فکر نکنيد! خواهشا نفرماييد که آقاي رييس‌جمهور (نماينده ملت ايران) در نطقشون چه بگويند! شايدم آقاي شريعتمداري از اينکه آقاي روحاني نمي‌خواهند جهان را مديريت کنند ناراحتند! آقاي احمدي‌نژاد 8 سال جهان را مديريت کردند! خواهشا اجازه بدهيد آقاي روحاني هم به کار خودشون برسند.

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۰۹:۵۸

هميشه کساني بوده‌اند که طرف، راه راست رفته، گفتن چرا راست ميروي؟ مانند حکايت خر و پيرمرد و کودک ...

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۰:۰۰

آقاي شريعتمداري دوران تفکر شما به سر رسيده است. لطفا اينقدر کاغذ گرانبها را که مي‌تواند به استفاده‌هاي مفيدتري برسد سياه نکنيد. ديگر بس است!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۰:۱۳

آقاي شريعتمداري شما چرا خودت رئيس‌جمهور نشدي؟ شما که جواب همه سوالاتو بلدي!! شما تمام انتقاداتت اينه که چند نفر تندرو داخل کنگره گفتن فشار بيشتري بياريد؟ البته که در همه دنيا تندرو وجود داره. بعدم چرا تحليلتون يک‌سويه است؟ مثلا اونجا که اشتون گفته پيشنهاد ما تغيير نکرده در ادامه گفته اگه ايران بسته پيشنهادي جديدي داره ما آماده دريافت اون هستيم. بعد شما چرا با کنايه دولت راستگويان رو به دروغگويي متهم مي‌کنيد و رايس رو راستگو ميدونيد؟ واقعا براي اين تحليل متاسفم. ايسنا لطفا نظرات رو انتشار بده. متشکر

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۰:۱۷

مثل اينکه آقاي شريعتمداري دوست نداره وضع مردم بهتر بشه. داره به چه چيزايي ميچسبه ......

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۰:۲۶

آقاي شريعتمداري عزيز، درود بر اين قلم شما. اگر شما زمان ژول‌ورن زندگي مي‌کرديد امکان نداشت ايشان بتواند در زمينه داستان‌هاي تخيلي براي خود نامي دست و پا کند.

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۰:۵۱

دكتر شريعتمداري درست مي‌گويد. گاهي دشمنان قرآن هر چه كوتاه بياييم بلند پروازتر مي‌شوند ولي بايد بدانيم پيامبر اكرم هم به كساني كه به خانه ابوسفيان پناه برده‌اند امان داد. پس نرمش قهرمانانه طبق دستور ولايت فقيه ايرادي ندارد.

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۰:۵۲

اولين کسي که از بهبود رابطه ايران و آمريکا ضرر ميكنه ايشون هستن. درکتون ميکنم!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۱:۰۴

جتاب شريعتمداري، خواندن و عمل کردن به حرف‌هاي شما و امثال شما در طول اين سال‌ها نيز ساده‌لوحي محض بوده !!!! بهتره يه سوزن به خودتون بزنيد، بعدش يه جوالدوز به مردم!!!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۱:۱۱

زيادم شديد نبود. راس ميگه. وقتي درمورد يه تماس تلفني صداقت ندارن واي به حال وقتي روابط جدي‌تر بشه!!!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۱:۱۴

دوران آقاي شريعتمداري به سر رسيده

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۱:۲۴

از وقتي يادم مياد شريعتمداري ميخواد راجع به همه چي مستندات بياره. نميدونم منبع اطلاعاتيش چيه!!!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۱:۴۵

به نظر ميرسه ايشون تازگيها پيشگويي هم ميکند. بسه اينهمه لجاجت با ملت ...

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۱:۵۱

درهشت سال گذشته اين آقايان با چنين تزهايي مردم و کشور را به خاک سياه نشاندند و به ظاهر خود را ولايتمدار و دلسوز رهبري و مردم نشان ميدهند در حالي که بخاطر منافع جناحي خويش منويات آقا را ناديده ميگيرند. واقعا که!!!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۲:۱۳

شريعتمداري درود، شريعمتداري سلام. خدا حافظت باشد

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۲:۱۵

جناب شريعتمداري! براي پايداري نياز به تعامل است.

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۳:۳۴

فقط درصد خيلي کمي از ملت عظيم ايران با امثال آقاي شريعتمداري هم‌نظرند. شايد کمتر از ده درصد!!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۳:۳۴

به نظر ميرسد جناب آقاي شريعتمداري و همفکرانش بعد از انتخابات يازدهم درس عبرت نگرفته و معتقد به مردمسالاري نبوده و راي مردم به گفتمان اعتدال را از ياد برده‌اند. سوال اين است كه جناب آقاي شريعتمداري، قطع ارتباطات بين‌المللي با کشورها خاصه امريکا و ... چه ضرري به حضرتعالي ميزند؟ آيا تبعات تحريم براي شما و دوستانتان کارگشا بوده که اصرار به ادامه آن داريد؟ تو رو بخدا چرا فکر مي‌کنيد شما فقط ميراث‌خوار انقلاب هستيد و مردم هيچ؟ از اين همه لفاظي خسته نميشويد؟ رهبر ميگويند نرمش قهرمانانه، شما تفسير به راي مي‌کنيد!!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۳:۳۶

روحاني براي نجات شما تلاش مي‌کند. بگذاريد از گردنه بگذرد بعد دوباره شما فرمان را در دست مي‌گيريد. مواظب باشيد! سربالايي خطرناکي است! اگر اين بار مردم نااميد شوند ديگر به نظام اعتماد نمي‌کنند

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۳:۴۵

ايسنا، آخه شريعتمداري تو کل ايران چند تا مخاطب داره که تيتر ميشه!؟

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۴:۰۰

آقاي شريعتمداري، مردم نان شب ندارن بخورن بخدا. اقساط به جنون رسونده مردم رو ولي تو راحت زندگي ميکني. بخاطر اينکه مردم ايران برات بي‌ارزشن.

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۴:۰۰

نمي دانم چرا بعضي‌ها فكر مي‌كنند كه ميتونند به جاي همه ملت ايران نظر بدهند و حرف آنها حرف ملت ايران است. توصيه من به اين آقا اينه كه به جاي اين حرف‌ها سري به دانشگاه نه (به قول اينها آنجا پر از فتنه‌گر است) بلكه سري به كوچه و بازار بزنند و ببينند كه تفكر مردم چيه. مردم ديگه از اين شرايط اقتصادي، توهين و تحقير خسته شدند

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۴:۱۴

ايشون عادت دارند هميشه ساز مخالف بزنند. آقاي عزيز که با پول بيت‌المال روزنامه‌تان را مي‌چرخانيد، سعي کنيد به راي اکثريت مردم احترام بگذاريد

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۴:۲۲

جناب شريعتمداري داننده! به نظر حقير اگر آمريکا را فرعون زمان بدانيد و ايران را موسي، دستور صريح قران در سوره طه است که اذهب الي فرعون و ... اذهبا الي فرعون انه طغي و قولا له قولا لينا ... در صورت امکان به آراي مردم توجه کنيد و روابط را به راي بگذاريد. بيش از 18 ميليون راي خواهد آورد؛ البته اگر مردم و رايشان را همچون شماهايي قبول داشته باشند زيرا همه ميدانيم پشت شعار مرگ بر آمريکا ميلياردها دلار خوابيده که دل کندن از آن خيلي سخت است. سوما برابر آيين اسلام دست دادن با کفار دست شستن ميخواهد، نه با اهل کتاب

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۴:۲۹

به عقيده بنده رييس‌جمهور نبايد به اين حرفها توجهي داشته باشد چرا که منفعت امثال اين آقايان در همين تحريم شدنهاست. لطفا انتشار کنيد

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۴:۳۶

آقاي شريعتمداري بارها گفتيم از خود بزرگ‌بيني بيا بيرون، اينقدر دخالت در سياست نکن. امثال جناب عالي مملکت ما را به روز سياه نشاندند. بگذاريد دولت کار خودش را بکند. آقاي اوباما هم براي منافع کشورش دست به هر کاري ميزند که کشورش سربلند شود ولي شماها ايران و تاريخ و فرهنگمان را به قيمت ناچيز فروختيد...

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۴:۴۰

اگر شما و دوستانتان دخالت نکنيد و براي يک بار هم شده به راي و نظر اکثريت احترام بگذاريد همه چيز درست مي‌شود و ملت راه خودش را پيدا خواهد کرد.

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۴:۴۰

جناب شريعتمداري به اندازه سهم خودت ميتواني در روزنامه‌ات اظهارنظر کني و بس. دنياي دولت قبل به سر رسيده. به آراي مردم توجه کنيد.

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۵:۰۴

در حال حاضر فقر و بيکاري و کاهش توليد و کاهش ازدواج و مشکلات اقتصادي همچنين نبود ثبات اقتصادي باعث شده ملت ايران و جوانان با مشکلاتي روبرو شوند که شايد در شرايط جنگ هم اين مشکلات نبوده. تعامل و ديپلماسي و برداشتن تحريمها به دنبالش آرامشي را در مملکت حاکم خواهد کرد که آينده مملکت را روشن خواهد نمود. آقاي شريعتمداري تفکرات همه قابل احترام هست و بهتر هست شما هم به منتخب ملت احترام بگذاريد و تابع باشيد و منتقد سازنده باشيد، نه منتقدي که افراد تندرو را شانتاژ ميکند

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۵:۰۸

کساني که از آقاي شريعتمداري طرفتاري ميکنند معلومه به فکر عامه مردم نيستند و نگاه به تعداد اندک خود ميکنند. بسه آقاي شريعتمداري. دو دوره قبل را ديديم و چيزي نگفتيم. لطف کنيد شما هم 2 دوره فقط نظاره‌گر باشيد!!!!

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۵:۲۱

جناب آقاي شريعتمداري تا چه زماني مردم ايران بايد اين فشارها را تحمل کنند؟ آيا کافي نيست؟ چرا از ابزاري که در دستتان است در جهت پيشرفت ايران عزيز قدم بر نميداريد؟ چرا نظرهاي شخصي خود را در روزنامه نشر ميدهيد؟ لطفا نشر دهيد

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۶:۰۲

اميدوارم اگر تحريم‌ها به زودي برداشته شد يا کمتر شد اين آقا شجاعت اعتراف به اشتباه را داشته باشد

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۶:۲۹

چرا شما راضي نمي‌شيد؟ مردم دارند در فقر و فلاکت دست و پا مي‌زنند.

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۶:۵۷

به قول صادق هدايت بعضي چيزها را ميشود فهميد ولي نميشود فهموند ...

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۷:۲۴

آقاي شريعتمداري داره با جملات قشنگ نظر خودشو به همه تحميل ميکنه. به ايشون بگيد که چرا جملات قشنگي در مورد ماهايي که تا آخر علم و دانش (تحصيلات تکميلي) رفتيم و بيکار و افسرده حتي پول تو جبيي هم نداريم بيان نميکنه؟ اميد ما فقط به آقاي روحاني و ارتباط با ابرقدرت‌هاست تا از اين بدبختي رها بشيم ... لطفا حمايت کنيد، نه شکايت

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۷:۵۲

انصافا جواب عبداله خيلي متين و اسلامي و همه فهم است. انشاءالله که جناب شريعتمداري دين و دنيايشان را با همين جواب بسنجند و تبعيت از قرآن کنند. احسنت عبداله

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۷:۵۶

حرفاي شريعتمداري ارزش خواندن و تامل ندارد

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۱۸:۵۱

آخه آقاي روحاني هاله نور نديده. واسه همين اينا ناراحتن.

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۲۰:۰۲

يكي نيست به ايشون بگه اولا مگه پيام ما رو نگرفتي؟ دوما اصلا جنابعالي چه كاره‌اي؟

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۲۰:۴۷

بذار کارا درست شه ببينيد اولين کساني که درخواست ويزاشون بره واسه شيطون بزرگ همين آقايان دايه مهربانتر از مادر است. ما که به زور داريم روزمونو شب ميکنيم. بعضي حرفا از شکم‌سيري است

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۷ ۲۱:۰۹

بنده به عنوان يک رزمنده به آقا حسين ميگويم به فکر آن دنيا باش. برادر، مردم به شما و نامزدتان اقبالي نشان ندادند. 8 سال بسه.