« ماجراي بيتوجهي مسئولان نظارتي نسبت به پولهايي كه اين روزها در فصل نقل و انتقالات در باشگاههاي ليگ برتري رد و بدل ميشود به ضربالمثل معروفي شباهت دارد كه ميگويد « كسي را كه خواب است ميتوان بيدار كرد، اما كسي را كه خودش را به خواب زده هرگز.»
به گزارش ايسنا به نقل از سايت شفاف « دستمزدهايي که اين روزها در فوتبال ايران پرداخت ميشود سوهاني است بر اعصاب اقشاري که حقوق ماهانهشان کفاف زندگي روزمره را نميدهد و البته هيچ تلنگري نيست براي مسئولاني که يا خوابند يا خود را به خواب زدهاند!»
شنيدن رقمهاي ميلياردي که قرار است باشگاهها به برخي بازيکنان بدهند، در شرايطي که اکثر مردم زير فشار اقتصادي قرار دارند و حقوقها کفاف زندگي اين روزها را نميدهد، هر شنوندهاي را متاثر ميکند که چرا بايد در فوتبالي که هيچ نفعي براي اين مردم ندارد و نااميدي هايشان را بيشتر ميکند، چنين پولهايي به برخي بازيکنان داده شود.»
« بررسي ميانگين درآمد يک معلم، يک کارمند، يک مهندس و يا حتي يک پزشک حاذق نشان ميدهد که فاصله درآمد آنها با فوتباليستهايي که حتي يک سوم آنها زحمت نميکشند و البته تحصيلات و سواد بالايي هم ندارند، بسيار زياد و متاثرکننده است، اما در سالهاي اخير چه کسي پيدا شده تا بر سرعت گرفتن اين روند مخرب نظارت کند؟ کدام مقام نظارتي با جديت وارد بازار آشفته نقل و انتقالات شده و اول از همه با مديراني که چنين رقمهايي را پرداخت ميکنند، برخورد کرده؟ کدام مسئول در فدراسيون فوتبال اين توانايي را دارد که با مديران و بازيکنان متخلف برخورد کند؟ کدام مقام دولتي که همه اين پولها از جيب دولت و از بيتالمال به اين بازيکنان داده ميشود وارد ماجرا شده و با متخلفان برخورد کرده است؟
اين در حاليست كه مديرعامل باشگاه پرسپوليس بيواهمه در مصاحبههاي خود اعلام ميكند اگر داشتم به بازيكنانم هواپيما مي دادم.
ناراحتي مردم از صرف هزينههاي بيتالمال در فوتبال كم بود كه اين اظهار نظر مدير عامل باشگاه پرسپوليس نيز همچون نمك پاشيدن بر زخم، داد مردم را در آورد.
نظرسنجي شفاف نشان ميدهد كه مردم خواهان جلوگيري از هدر رفت پولهاي بيتالمال در فوتبالي هستند كه هيچ سودي براي هواداران اين ورزش ندارد. اين در شرايطي است كه هيچ يك از دستگاههاي نظارتي اعم از وزارت ورزش و سازمان بازرسي، عكس العملي را در برابر اين اقدامات مديران باشگاهها انجام نميدهند.»
در ادامه گزارش بخشي از اظهارنظرهاي مردمي را ميخوانيد كه به شدت به جابجايي پولهاي ميلياردي در باشگاههاي فوتبال معترض هستند.
- بندگان خدا کجایید که آقای رویانیان اگر پول داشت که احتمالا دارد میخواست برای بازیکنانش هواپیما بخرد - دوست عزیز این اصلا توجیه خوبی نیست. - استخر میخوای بری باید 8 هزار تومان بدی! - مدیریت در ایران مقولهایست که گم شده و هنوز که هنوزه پیدا نشده.... و با این شرایط پیدا هم نخواهد شد. -سازمان بازرسی کجاست؟ قوه قضاییه کجاست؟ چرا هیچکس از این مدیر عاملان هزینه بازخواست نمیکند . این که هنر نیست با پول بیتالمال وارد بازار خرید بازیکن بشوند و بعد بیایند تو تلویزیون از خودشان تعریف کنند که من یک مدیر نمونه هستم. به من هم اینقدر پول بدهند میتوانم این کار را بکنم . این باشگاههایی که اینقدر هزینه ميکنند گزارشی از عملکردشان در تیمهای پایه بدهند که چه تعداد بازکن تحویل تیم بزرگسالان دادهاند تا معلوم شود مدیر هستند یا خیر. نحوه جابجایی بازیکنان و مربیان را رصد کنید، ببینید دلالها کجا هستند؟
-راستی چرا بازیکنان ما به جز تعداد اندکي در لیگهای اروپایی جایی ندارند و اگر هم بنا به مصلحتهایی واز طریق دلالها به اروپا میروند موفق نیستند و به آنها بازی نمیدهند .
- چند سالی لیگ برتر را با 12 تیم برگزار کنید و نظارت دقیق با مدیران عامل متعهد ادامه دهید. ضمن اینکه برخي قوانین در مملکت ما خود زمينهساز این فساد است .
- چرا باشگاهها خصوصی نمیشوند.
- چرا اجازه پخش بازیها در اختیار باشگاهها نیست.
- چرا با شگاهها از سیاستهای فدراسیون تبعیت نمیکنند . اگر هزینهها در فوتبال درست باشد باید فوتبال ملی ما در سطح قاره هر ساله ارتقا یابد نه اینکه سال به سال بدتر شود.
-پاسخ مساله که کاملا واضح است ولی باید به این یک پرسش بسیار اساسی پاسخ داده شود که " چرا و بر چه مبنای حقوقی و منطقی باید چنین پولهایي از جیب بیتالمال به بازیکنانی داده شود که در سطح باشگاهها بازی میکنند (نه تیم ملی).
و.......
انتهاي پيام
نظرات