به گزارش ایسنا، مدیر برنامه سازمان ملل برای مقابله با ایدز در ادامه نامه خود با اشاره به اینکه رویکرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با ایدز "الگوی کاهش آسیب" می باشد، از ایران برای طلایه داری در مدل منحصر به فرد مدیریت مقابله با ایدز، تشکر نموده و از حمایت و راهنمایی کشورمان به عنوان عضوی از هیات هماهنگی برنامه ایدز ملل متحد UNAIDS (PCB) در این سال حساس در جهت مقابله جهانی با ایدز اظهار خوشنودی کرد.
خانم وینی باینیما اضافه نمود: همزمان با برگزاری چهلمین سالگرد گزارش اولین نمونه های ایدز و بیست و پنجمین سالگرد آغاز به کار برنامه مشترک؛ باید "استراتژی جهانی ایدز 2026-2021" مسیر پیشرفت به سمت بازسازی، پایداری و تسریع در مقابله با HIV و پایان دادن به اپیدمی ایدز را برای همه فراهم سازد.
او در ادامه از نقش و مشارکت فعال و سازنده کشورمان در فرایند تنظیم اسناد راهبردی برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه مبارزه با ایدز قدردانی کرد.
اینیما، در بخش دیگری از نامه، ضمن تحسین و تمجید زاید الوصف از نقش کشورمان در پیشبرد فعالیت های نهاد مزبور، از سفر به ایران در اولین فرصت ممکن استقبال کرده است.
شایان ذکر است که آقای اوسینگ، مدیر ارشد بخش حاکمیتی نهاد مقابله با ایدز در سازمان ملل متحد، پیشتر اعلام کرده بود، در عرصه کاهش آسیب ها (Harm reduction) بویژه در زندان ها، ایران یکی از بهترین ها در سطح خاورمیانه بلکه در عرصه جهانی در تنظیم برنامه عملیاتی مبتنی بر شواهد عینی است. نوع مداخله ایران در بحث زندان ها ثابت کرد که یکی از بهترین طرح ها در عرصه جهانی است. از این رو راهکاری که در ایران موفق بوده لازم است در قالب راهبرد مطرح شود.
انتهای پیام
نظرات