به گزارش ایسنا، دکتر علی مهدی نیا با اشاره به تجهیز آزمایشگاه مرکزی این پژوهشگاه به دستگاه میکروسکوپ رامان، گفت: این دستگاه یک روش طیف سنجی است که بر اساس پدیده پراکندگی بنا نهاده شده و معمولا برای پیدا کردن ساختار یک مولکول مورد استفاده قرار میگیرد و میتوان پیکهای رامان یک ترکیب را، به نوعی یک اثر انگشت برای آن در نظر گرفت.
وی افزود: از این میکروسکوپ میتوان در علوم مختلف نظیر زمینشناسی و باستانشناسی، شیمی و درک ساختار مولکولی مواد، علوم زیستشناسی، فیزیک و بطور کلی برای تمام مواد به غیر از فلزات خالص بهره برد. همچنین یکی از کاربردهای این دستگاه در زمینه دریایی، شناسایی نوع میکروپلاستیکها در محیطهای دریایی است.
مهدینیا هدف از تهیه این دستگاه را اجرای برنامه توسعه تجهیزات آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه و افزایش خدمات آزمایشگاهی به محققان و صنایع عنوان کرد و یادآور شد: با نصب و راهاندازی این دستگاه علاوه بر افزایش تنوع خدمات آزمایشگاه مرکزی، اجرای برنامههای کلان پایش محیطهای دریایی سرعت بیشتری خواهد گرفت.
بر اساس اعلام روابط عمومی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، آزمایشگاه مرکزی پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی، مرجع انجام خدمات آزمایشگاهی در زمینههای زیست شناسی، شیمی، زمین شناسی و فیزیک دریا در کشور و دارای گواهینامههای اعتبارسنجی بینالمللی HSE-MS,ISO ۱۷۰۲۵ با موقعیت ممتاز در سطح ملی و منطقهای و همچنین با دارا بودن کارشناسان و اعضای هیات علمی متخصص و مجرب، آماده ارائه خدمات تخصصی به محققان و صنایع مختلف دریایی کشور است.
انتهای پیام
نظرات