• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99120604464
  • خبرنگار : 50165

یک روان‌شناس عنوان کرد

مشاغل خانگی؛ امکانی برای حضور برابر زنان در فرصت‌های شغلی

مشاغل خانگی؛ امکانی برای حضور برابر زنان در فرصت‌های شغلی

ایسنا/زنجان یک روان‌شناس گفت: با توسعه مشاغل خانگی، فرصت‌های شغلی بیشتری برای زنان ایجاد می‌شود.

اعظم نوری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مزیت‌های اشتغال خانگی برای بانوان، اظهار کرد: در دنیای امروز، مسئله اشتغال بانوان با موانع و مشکلات زیادی مواجه است و در سطح جهانی چنین مشکلاتی وجود دارد و تنها مختص ایران نیست و دوراهی بین اشتغال و درخانه ماندن، همواره برای بانوان به خصوص افرادی که کودک دارند، وجود داشته است.

وی با بیان اینکه در بیشتر مواقع فرصت شغلی برای زنان کمتر از مردان است، افزود: در صورتی هم که فرصت شغلی برای زنان وجود داشته باشد، برابری کمتری نسبت به مردان دارد و مردان در اولویت انتخاب کارفرمایان هستند و یا اینکه زنان برای پرداخت حقوق و دستمزد پایین‌تری انتخاب می‌شوند.

این مسئول ادامه داد: زنان بدسرپرست و یا بی‌سرپرست در شرایط خاصی از زندگی مجبور به اداره زندگی خود به دلیل بیماری همسر یا حبس و یا به واسطه طلاق و یا فوت همسر هستند، از این رو با مشکلات و دغدغه‌های بیشتری در زمینه اشتغال و کسب درآمد روبه‌رو هستند، به همین دلیل پیدا کردن شغل با امنیت اجتماعی بالا برای این افراد، اهمیت بالایی دارد.

این روان‌شناس با اشاره به ترک تحصیل زودهنگام زنان در برخی مناطق محروم، تصریح کرد: اغلب این بانوان نیز تحصیلات عالی ندارند و در برخی موارد با فقر فرهنگی و مالی در خانواده مواجه‌اند و از بنیاد حمایتی خانوادگی و یا حلقه‌های حمایتی بین آشنایان و اقوام و اطرافیان نیز  محروم‌ می‌شوند.

نوری یادآور شد: طبق بررسی‌های به عمل آمده، بهترین شغل برای آن‌ها مشاغلی است که در منزل و یا محیط‌های زنانه انجام شود، در واقع مشاغل خانگی، بهترین فرصت در تامین امنیت اجتماعی و آرامش فکری و روحی بانوان سرپرست خانوار است.

وی عنوان کرد: وجود تولیدی‌های کوچک در خانه‌ها و محله‌ها و کار در منزل و یا در فرهنگ‌سراها و در محیط امن و زنانه از جمله مطالبات بانوان سرپرست خانوار است و باید در این زمینه مسئولان به دنبال راهکارهای مناسبی در توسعه اشتغال خانگی و یا واحدهای امن برای این بانوان باشند.

این روان‌شناس با تاکید بر لزوم امنیت فکری زنان سرپرست خانوار در محیط کاری‌شان، گفت: در این دسته از مشاغل، امنیت فکری زنان سرپرست خانوار به خوبی تامین می‌شود و با خیالی آسوده در کنار خانواده و یا محیطی زنانه کار می‌کنند و حتی در کوچه و خیابان تردد کمتری دارد و در نتیجه کمتر در معرض عوامل آسیب‌رسان اجتماعی قرار می‌گیرند و امنیت اجتماعی و شان آن‌ها حفظ می‌شود.

نوری خاطرنشان کرد: اشتغال‌های خانگی موجب می‌شود، زنان سرپرست وقت بیشتری با خانواده داشته باشند و با تنش و دغدغه کمتری روبه‌رو شوند، به خصوص اینکه زندگی زنان سرپرست همواره با تنش‌ها و استرس‌های زیادی همراه است و اشتغال مناسب بخش زیادی از تنش‌ها را از میان می‌برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha