• چهارشنبه / ۶ اسفند ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99120604105
  • خبرنگار : 50210

معاون استاندار مرکزی:

خیرین درصدد همگانی‌سازی خیراندیشی در جامعه هستند

خیرین درصدد همگانی‌سازی خیراندیشی در جامعه هستند

ایسنا/مرکزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: خیرین به دنبال همگانی‌سازی خیراندیشی و کار خیر در جامعه هستند.

بهروز اکرمی عصر روز گذشته، پنجم اسفندماه در بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان مرکزی با اشاره به اینکه خیرین در عمل شرافت خود را به نمایش گذاشته اند، افزود: خداوند سعادت عمل خیر را به هر کسی عطا نمی کند و فقط انسان های شایسته هستند که لایق این سعادت هستند و در واقع هر فردی لیاقت خیر بودن را ندارد، خیرین انسان های سعادتمندی هستند.

وی با بیان اینکه کار خیر انواع و اقسامی دارد، گفت: ارزش کار خیرین مدرسه ساز قابل تبدیل به اعداد و قابل احصا نیست و اثرات دائمی در جامعه دارد. مدرسه سازی کاری است که خیرات آن سال های سال به حساب و توشه خیر واریز می شود.

اکرمی تصریح کرد: انتظار می رود که کار خیر خیرین بازتولید شود، اگر جامعه ای قدردان خیرین خود باشد قطعا تعداد خیرین همراه با کیفیت کار خیر افزایش می یابد، درست است که خیرین با منابع مالی و پول خود مدرسه می سازند، اما بالاتر از این مدرسه سازی ایجاد فرهنگ خیراندیشی در جامعه است، و کار خیرین به جامعه القا می کند که چطور با مادیات می توان معنویات به ارمغان آورد.

وی با تاکید بر اینکه مدرسه مکانی برای انسان سازی و کارخانه تولید انسان به مفهموم واقعی است و خیرین در این کار عظیم شریک هستند، گفت: گسترش فرهنگ کار خیر در جامعه در واقع محصول عملکرد خیرین است و دولتمردان باید شرایطی را فراهم کنند که کار خیر خیرین مدرسه ساز به لحاظ کمیت و کیفیت گسترش یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی با بیان اینکه خیرین انتظار دارند که دولت در تعمیق فرهنگ خیراندیشی در جامعه تلاش داشته باشد، افزود: خیرین تلاش دارند که فعالیت خیرخواهانه آنها تبدیل به یک عمل اجتماعی در جامعه شود و در واقع همگانی سازی خیراندیشی و کار خیر در جامعه را خواستارند.

اکرمی با اشاره به اینکه خیرین با خداوند معامله می کنند، گفت: قطعا این خیر در دنیا و آخرت پاداشی بسیار نیکو به همراه دارد و در واقع خیرین تاجران خوبی هستند چراکه می دانند با چه کسی معامله کنند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مدیرکل نوسازی مدارس استان مرکزی اظهار کرد: ابتدای امسال ۹۹ پروژه نیمه تمام به مساحت ۹۲ هزار مترمربع با میانگین پیشرفت ۳۲ درصد در استان مرکزی وجود داشت که در حال حاضر، ۲۴ پروژه تکمیل شده است و ۲۱ پروژه با مشارکت دولت و خیرین به انجام رسیده است و باقی نیز توسط دولت به اتمام رسید.

محمدی گفت: نسبت به سال گذشته شاهد رشد ۶۰ درصدی مساحت و زیربنای پروژه ها هستیم که به کمک خیرین این امر حاصل شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین مشارکت خیرین استان در بحث پروژه های آموزشی بوده است، افزود: هر هفته حدود ۴ کلاس درس و هر روز ۸۴ مترمربع به فضای آموزشی استان اضافه شده است که این رقم در سال آتی به کمک خیرین افزایش خواهد یافت.

محمدی با اشاره به افزایش سهم استان از منابع ملی و با بیان اینکه نسبت به سال گذشته ۱۱ میلیارد تومان افزایش تخصیص منابع ملی و استانی رقم خورده است، افزود: این امر به تکمیل بخش عمده ای از پروژه های نیمه تمام کمک کرد و در حال حاضر به جز حدود ۵ پروژه نیمه تمام خیرین، پروژه رها شده توسط خیرین که به دوش دولت مانده باشد در استان مرکزی وجود ندارد.

وی مهمترین دغدغه اداره کل نوسازی مدارس استان را مدارس کانکسی دانست و بیان کرد: طی تلاش و تمرکز در طول ۲ سال اخیر مدارس کانکسی با حمایت خیرین حقیقی و حقوقی ۲۷ درصد کاهش یافته است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان مرکزی تصریح کرد: در بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز حدود ۲۹ میلیارد تومان تعهد خیرین بوده است که تاکنون ۷۵ درصد آن محقق شده است به طوری که ۲۱ میلیارد تومان آورده خیرین بوده است و در جشنواره بیست و دوم تاکنون بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان آورده محقق شده است که رشد ۷۹ درصدی را نشان می دهد. تعهد خیرین استان روزانه حدود ۸۵ میلیون تومان بوده است که به افزایش فضای آموزشی استان کمک کرده اند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه از شماری از خیرین مدرسه ساز استان مرکزی تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha