• پنجشنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ / ۲۰:۰۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99112317518
  • خبرنگار : 50212

سبزی: اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی در ساوه تبیین شود

سبزی: اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی در ساوه تبیین شود

ایسنا/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: اهداف بلند مدت و کوتاه مدت جهاددانشگاهی در ساوه و ظرفیت‌هایی که در حوزه‌های گوناگون وجود دارد تبیین شود.

حجت‌الاسلام محمد سبزی پنجشنبه ۲۳ بهمن ماه در دیدار با سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی که به همراه فرماندار ساوه در فرمانداری این شهرستان صورت گرفت، اظهار کرد: متاسفانه به مراکز استان‌ها اعتبارات بیشتری نسبت به شهرستان‌ها تخصیص می یابد.

وی با بیان اینکه ببش از ۴۰ درصد صنعت استان مرکزی در ساوه و زرندیه مستقر هستند، افزود: ظرفیت صنعتی و کشاورزی ساوه می‌تواند مزیتی برای توسعه فعالیت‌های دانش بنیان و پژوهشی جهاددانشگاهی در این شهرستان باشد در حالی که از این مسئله غفلت شده است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در ادامه با اشاره به ساختار فرمانداری ویژه ساوه گفت: با ارتقای ساختار اداری ساوه به فرمانداری ویژه انتظار می رود که روسای ادارات شهرستان در سطح معاونت مدیر کل و با تفویض اختیار کامل فعالیت کرده و به مردم خدمات ارائه دهند، در حالیکه این موضوع هنوز عملیاتی نشده است.

وی خواستار تحرک و پویایی بیشتر سیستم اداری شهرستان برای ارائه خدمات بهینه به مردم شد و افزود: بعضی دستگاه های اجرایی دچار خمودگی هستند و فعالیت آنها به دلیل روتین بودن، بازتاب و اثرگذاری مناسب در جامعه ندارد. مدیران باید ریسک پذیر بوده و در اجرای برنامه‌ها تحرک داشته باشند.

حجت الاسلام سبزی خواستار تسریع در ساخت و ساز فضای اداری جهاددانشگاهی ساوه شد و با تاکید بر اینکه اهداف بلند مدت و کوتاه مدت جهاددانشگاهی در ساوه و ظرفیت‌هایی که در حوزه‌های گوناگون وجود دارد باید تبیین شود، افزود: جهاد دانشگاهی باید کار جهادی و تحقیقاتی را توسعه دهد و ساوه از این ظرفیت برخوردار است. تحقیق در حوزه کشاورزی ساوه با توجه به اقلیم سه‌گانه گرم و خشک، سردسیری و معتدل در دشت مرکزی و نوبران مزیتی برای انجام کارهای پژوهشی در حوزه کشاورزی است.

این نماینده مردم در خانه ملت با تقدیر از فعالیت‌های اشتغالزایی جهاددانشگاهی ساوه گفت: فعالیت‌ها باید عملیاتی شود و صرف فعالیت تئوری کافی نیست. اگر فعالیت‌ها عملیات محور باشد زمینه رشد فراهم خواهد شد. نزدیکی ساوه به پایتخت، ظرفیتی برای جذب متخصصان و پژوهشگران مطرح کشور در تحقق اهداف جهاد دانشگاهی است.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت جهادی مهمترین ویژگی کارکنان جهاد دانشگاهی ساوه بوده و دغدغه آنان توسعه فعالیت های این نهاد است، افزو د: جهاد دانشگاهی بیش از گذشته به ظرفیت های ساوه توجه کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha