سردارسرتیپ"قاسم رضایی" عصر امروز 20 بهمن ماه در سفر به کرمان با حضور در گلزار شهدای این شهر به مقام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید حاج حسین پورجعفری و همرزمانشان ادای احترام کرد.
وی در جوار مرقد شهید سلیمانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به فرموده مقام معظم رهبری حاج قاسم تربیت شده مکتب اسلام، امام خمینی(ره) و ولی فقیه است و خود یک مکتب را برای همه جهان اسلام و مستضعفان ایجاد کرد و این مکتب استکبارستیزی، حقوق انسان ها و نترسیدن در مقابل همه دخواهان است.
رضایی تصریح کرد: نیروی انتظامی افتخار داشت در نشست های سالیانه از نفس های حاج قاسم سلیمانی استفاده می کرد و امروز خلاء وجودی این مرد بزرگ را در محافل خود می بینیم اما راه این بزرگمرد ادامه دارد؛ راه مردم دوستی، اُنس با مظلومان، انس با خانواده شهداء و همرزمان، گرامیداشت ارزش های اسلام و حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
جانشین فرمانده ناجا اظهار کرد: شجاعت، رشادت، از خودگذشتگی و خدامحوری نماد مکتب حاج قاسم است و آنچه که نیروی انتظامی برگرفته از رفتار حاج قاسم رزمنده شجاع اسلام دارد، اخلاص و اطاعت محض از ولی فقیه است.
وی افزود: شهید سلیمانی تاکید داشت هنر این نیست بگوییم پشت سر رهبری هستیم، هنر این است مثل پروانه دور رهبری بچرخید و خودش فدای ولی فقیه شد و الگوی مکتب شد و ناجا این افتخار را دارد این مسیر را طی کند.
رضایی با اشاره به نامگذاری بسیاری از رده های ستادی، صفی و مرزی ناجا به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: روزی نیست در رده ها از این مرد بزرگ یاد نشود و راه ایشان استمرار دارد.
وی با اشاره به اینکه مردم نظم و امنیت را در مکتب حاج قاسم جستجو می کنند و این در نگاه ناجاست، گفت: امیدواریم با رفع بلای کرونا زیارت مرقد حاج قاسم نصب همه مردم ایران اسلامی، کشورهای خاورمیانه و جوانان کشورهای مختلف دنیا بشود.
جانشی ناجا بیان کرد: مردم استان کرمان چنین فرزندانی پرورش و تحویل جهان اسلام داده اند و افتخار داریم در مسیر شهید سلیمانی قرار بگیریم که 40 سال زندگی خود را در جبهه های نبرد هشت سال دفاع مقدس و صرف امنیت جنوبشرق، امنیت منطقه و کشورهای اسلامی کرد.
وی افزود: امروز سردار سلیمانی را به عنوان مرزبان می شناسیم که مرزهای جغرافیای سیاسی را در خارج از ایران ایجاد کرده و ماندگار است.
رضایی بیان کرد: امروز بخشی از اخراج استکبار از منطقه مدیون مدیریت میدانی این مرد بزرگ است و علمدار اخراج استکبار از منطقه حاج قاسم به تبعیت از ولایت فقیه است.
جانشین فرمانده ناجا درباره وضعیت امنیتی استان کرمان گفت: کرمان استان بزرگی است و همه دستگاه ها از جمله رده های انتظامی اقدامات خوبی انجام داده اند و در بحث امنیت اجتماعی کارهایی انجام شده و در مبارزه با قاچاق مواد مخدر، جمع آوری سلاح های غیرمجاز و جلوگیری از تردد اتباع غیرمجاز اقدامات خوبی انجام داده اند.
انتهای پیام
نظرات