• چهارشنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99110100611
  • خبرنگار : 30054

نشست خبری پروژه ملی ابر ایران

نشست خبری پروژه ملی ابر ایران

نشست خبری پروژه ملی ابر ایران، با حضور مدیران ارشد کنسرسیوم آسیاتک، امید ژرف نگر و راهکار آینده زمین ( زس) درسالن کنفرانس شرکت آسیاتک برگزارشد.

به گزارش ایسنا،بنابراعلام روابط عمومی آسیاتک، پروژه ملی ابر ایران در قالب تفاهم نامه ای بین دولت و بخش خصوصی با سرمایه گذاری ۲هزار و ۴۰۰ میلیارد تومانی رونمایی شد.

مهندس علی شیرازی، مشاور برنامه ریزی پروژه ابر ایران با بیان این که در برخی از استان‌ها دیتاسنترهایی توسط دولت راه اندازی شده، اما بلااستفاده مانده بودند، هدف این پروژه را استفاده از توان بخش خصوصی برای احیای این ظرفیت‌ها عنوان کرد.

وی افزود، تمرکززدایی در حوزه خدمات ابری، افزایش پایداری زیرساخت‌ها در راستای اهداف شبکه ملی اطلاعات، صرفه جویی ارزی، و ارائه خدمات ابری به دستگاه‌های دولتی، خصوصی و تولیدکنندگان محتوا از جمله اهداف پروژه ابر ایران است.

دکتر فرزانه ابوالفضل قائم مقام مدیر عامل شرکت آسیاتک و رییس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال بیان کرد، خدمات ابری به حجمی که در پروژه ابر ایران تعریف شده ختم نمی شود و این تنها شروع این بازار است ، روند دنیا نشان می‌دهد که این بخش به شدت در حال توسعه است ، گزارشاتIDC حاکی از این است که بیش از ۳۰ درصد خدمات سنتی زیر ساخت دیتا سنتر در دنیا به سمت ابر رفته و  روند هر ساله نیز درحال افزایش است.

شرکت‌هایی مانند آمازون، مایکروسافت و گوگل که در این حوزه پیشرو هستند سالانه رشد بین ۵۰ تا ۱۰۰درصدی را تجربه می کنند.

مهندس حمید یزدانی، مدیر عامل شرکت امید ژرف نگر، هم با بیان این که سرعت و کیفیت مراکز ذخیره داده که در اختیار سازمان فناوری اطلاعات است مطلوب نیست، هدف بخش خصوصی از ورود به این عرصه را تلاش برای ارتقای کیفیت دیتاسنترها دانست.

وتاکید کرد که «هزینه خرید سرور با اجرای پروژه ملی ابر ایران کاهش چشمگیری خواهد داشت و دسترسی سریع و آسان به اینترنت فراهم می‌شود».

دکتر سید محسن سید صالحی، مدیرعامل ابر زس بیان کرد: یکی از مشکلات اصلی استارت‌آپ‌ها تأمین تجهیزات و سخت‌افزار است که در پروژه ملی ابر ایران توجه زیادی به این حوزه شده و در تلاش هستیم تا با ارائه خدمات ابری شرکت‌های مختلف ایرانی را از مشکلات واردات آسوده سازیم و در واقع مسیر توسعه آن‌ها را هموار سازیم.

دکتر فرزانه ابوالفضل ضمن اشاره به سه مرحله ارزیابی توان اجرایی، ارزیابی توان مالی، و تنظیم پیشنهاد فنی و تجاری شرکت کنندگان در مزایده، تجارب مکمل اعضای کنسرسیوم را عامل موفقیت آن‌ها دانست.

انتهای رپرتاژ آگهی