• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۹ / ۰۴:۲۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 99102720306
  • خبرنگار : 71584

ارائه تجربیات اشتغالزایی کمیته امداد در اجلاس آتی سالانه سازمان جهانی کار

ارائه تجربیات اشتغالزایی کمیته امداد در اجلاس آتی سالانه سازمان جهانی کار

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با کمیته امداد در راستای طرح الگوی اشتغال کمیته امداد در اجلاس سازمان جهانی کار گفت: این اتفاق باعث انگیره بیشتر جریان عمومی کارآفرینی و کارفرمایی کشور می‌شود تا از این طریق همکاری بیشتری صورت گیرد و مسئله بیکاری محرومان ریشه‌کن شود. 

حجت الله عبدالملکی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره بیان کرد: همزمان با شروع برنامه جدید اشتغال کمیته امداد در سال ۱۳۹۶، الگوی مستحکمی را برای اشتغال‌زایی با همکاری متخصصین کسب و کار در داخل کشور و بررسی تجربیات خارجی و نهادهای داخلی در کمیته امداد طراحی کردیم.

وی با بیان اینکه این الگو در قالب سه راهبرد و دو نظام عمل می‌کند، گفت: کمیته امداد براساس این الگو از سال گذشته کار خود را پیش برد و تجربه موفقی از این الگو داریم. این الگو در مجامع مختلف علمی و سیاستی مانند کارگروه‌های شورای عالی اشتغال کشور ارائه شده و به عنوان الگویی مناسب برای ایجاد اشتغال محرومان مورد تایید قرار گرفته است.

بنابر اظهارات عبدالملکی، این الگو در چارچوب الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت تنظیم شده و بر بندهای اول، دوم و سوم از سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی استوار است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد ادامه داد: با توجه به اینکه نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی کار را وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برعهده دارد لذا در پی درخواست رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) و موافقت و دستور وزیر، مقرر شد الگوی اشتغال کمیته امداد در اجلاس آتی سالانه سازمان جهانی کار (ILO) که بهار ۱۴۰۰ در ژنو سوییس برگزار می‌شود ارائه شود تا ضمن انتقال تجربیات ارزشمند ایران در اشتغال‌زایی و توانمندسازی نیازمندان، دیدگاه های تخصصی و تکمیلی سایر اعضای این سازمان اخذ گردد.

عبدالملکی اظهار کرد: با این اتفاق، این الگو به کشورهای دیگر صادر می‌شود؛ در اساسنامه کمیته امداد نیز بر انتقال تجربیات این نهاد به سایر کشورها تاکید شده است. همچنین این الگو بار دیگر در سطح جهانی محک می‌خورد و این موضوع به تقویت آن کمک می‌کند. از سویی دیگر نیز به جهت اینکه عمده این مدل مردمی است، این اتفاق باعث انگیزه بیشتر جریان عمومی کارآفرینی و کارفرمایی کشور می‌شود تا همکاری بیشتری صورت گیرد و مسئله بیکاری محرومان ریشه‌کن شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha