مهرداد غضنفری ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال استان با ذکر این مطلب که در استان طی دو سال گذشته 340 واحد در شهرکهای صنعتی راهاندازی، احیا و بهرهبرداری کردهایم که همگی از مسیر تأمین مالی عبور کردهاند، گفت: تاکنون 22 مجوز بینام در استان برای سرمایهگذاری آمادهشده است.
وی افزود: از روز اول از بانکهای خصوصی خواستیم در مسیر سیاستهای رونق تولید استان پرداختنشده از همین رو با مشکل مواجه شدهاند.
به گفته وی، اگر بانکهای خصوصی برای پرداخت تسهیلات از مسیر دستگاه تخصصی پیش ببرند قطعاً تعهدات را برای معوقات خواهیم داد و بهتناسب سپردهای که دارند میتوانند در تولید سرمایهگذاری کنند.
غضنفری با بیان اینکه تسهیلات بانکهای خصوصی در مسیر سیاستهای اقتصادی استان نیست گفت: نخستین استانی که شرکت سرمایهگذاری سهام عدالت را ثبت کرد استان قم بود، برای هیئتمدیره این شرکت خبرگان، صاحبنظران و افراد با اهلیت استان قم ثبتنام کردهاند که پس از برگزاری انتخابات 30 درصد سهام شرکت سرمایهگذاری سهام عدالت میتواند در استان مصرف شود.
استاندار قم نیز در این جلسه، با بیان اینکه انتظار این است که بانکها روند پرداخت تسهیلات روند را تسریع و تسهیل کنند اظهار داشت: طی دو سال گذشته تأکید داشتم که باید فرصتهای سرمایهگذاری در استان شناسایی شود، در این زمینه پهنههای سرمایهگذاری قم شناساییشده است.
بهرام سرمست با اشاره به صدور مجوزهای بینام برای واگذاری به سرمایهگذاران در استان ادامه داد: این خواستهای است که طی سال گذشته خواستم اما تا این لحظه آنچه ایده ال بوده انجامنشده است.
وی ادامه داد: برنامه زمانبندی از حوزه اقتصادی خواستیم تا هر دو هفته یکبار یک واحد سرمایهگذاری به بهرهبرداری برسد اما لازمه این امر نظاممندی و انجام کار سازمانیافته است، باید اقدامات را بهصورت ملموس ببینیم.
سرمست با تأکید بر لزوم ارائه پیشنهادات از سوی دستگاههای دولتی گفت: برای پروژههای عمرانی هم به تأمین مالی نیاز داریم بهطور مثال آزادراه شهید سلیمانی کلنگ زنی شده اما به تأمین مالی نیاز داریم، سازوکار آن میتواند از کارگروههای اقتصادی احصا شود.
استاندار قم با تأکید بر اینکه برای جذب سرمایهگذار در استان نیازمند بازاندیشی و بازنگری هستیم گفت: نباید تنها به منابع دولتی اکتفا کنیم علاوه بر اینکه در استان نیاز است واحدهایی که قابلیت ورود به بورس دارند شناسایی شوند.
انتهای پیام
نظرات