به گزارش ایسنا، حجت الاسلام محمد حسن کاویانی راد مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در این نشست ضمن تسلیت ایام فاطمیه(س) و سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و چهلمین روز شهادت شهید فخریزاده، پس از ارائه گزارشی از تدوین منشور دیپلماسی ایثار، بیان کرد: جلسات متنوع و مکرری در مورد این منشور انجام گرفته و خروجی این جلسات در دو بستر ارائه شده است. بستر اول به عنوان یک سند بینالمللی با ادبیات و ملاحظاتی که در این زمینه وجود داشت تحت عنوان «منشور دیپلماسی ایثار» که این اطلاعات بر حسب جلسات کارشناسی متعدد و نقطه نظرات اعضا جمعبندی و نهایتاً منجر به تدوین منشور شد.
وی در ادامه در ارتباط با منشور تدوین شده گفت: قرار است این منشور پس از تصویب توسط وزارتخانه به جریان بیفتد تا اگر توانستند منشور را به عنوان یک سند بینالمللی در مجامع مربوطه مورد توجه قرار دهند لذا تلاش بر این است تا ادبیات حاکم بر منشور با ادبیات عرف موجود در سطح بینالمللی هماهنگ باشد.
حجت الاسلام کاویانی راد در ارتباط با دستورالعملهای طراحی شده در راستای همین منشور خاطرنشان کرد: برای «منشور دیپلماسی ایثار» دستورالعمل اجرایی هم طراحی شده که در قالب این دستورالعمل بعد از تصویب منشور در شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، مسئولیت و مدیریت اجرایی به وزارت امور خارجه واگذار میشود و در همان مجموعه ساختار لازم را هم پیشبینی میکنند. بعد از این مرحله شورای عالی چهارچوب نظارتی خود را بر این فرآیند اعمال خواهد کرد.
مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در ارتباط مفهوم ایثار در جامعه جهانی گفت: مباحثی راجع به مفهوم ایثار در جلسات گذشته این شورا انجام شده است و در پی آن بودیم که تعریف درستی از ایثار در جامعه جهانی ارائه دهیم. به همین جهت این منشور بیشتر در مفهوم جهانی قابل استفاده است.
انتهای پیام
نظرات