• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99101007709
  • خبرنگار : 50294

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان خبر داد:

کاهش 10 درصدی مصرف گاز طبیعی در ادارات

کاهش 10 درصدی مصرف گاز طبیعی در ادارات

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: براساس ماده 43 قانون بودجه سال 99، ادارات و ارگان‌های دولتی مکلفند در سال جاری با راهکارهای عملی 10 درصد از مصرف گاز طبیعی را کاهش دهند و برای رصد این مصوبه، شرکت گاز استان کردستان گروه پایش انرژی را تشکیل داده است.

احمد فعله‌گری در جلسه هیات رئیسه در مورد پایش مصرف گاز طبیعی ادارات اظهار کرد: با برودت هوا و ورود جبهه هوای سرد و افزایش مصرف گاز و براساس بخشنامه صرفه جویی مصرف بهینه و ایمن از سوی معاون اول رئیس جمهور، جلسات منظم با واحدهای بهره برداری، مهندسی ، بسیج و کمیته بحران برای برنامه ریزی در مورد اجرایی شدن عملی صرفه جویی و مصرف بهینه گاز طبیعی تشکیل و بخشنامه  مذکور از طریق استانداری به کلیه ادارات و نهادهای دولتی در جهت رعایت حداکثرصرفه جویی ابلاغ گردید و برای پیگیری نحوه اجرای بخشنامه شرکت گاز استان کردستان  اقدام به تشکیل گشت‌های پایش مصرف گاز در ادارات و ارگان های دولتی از نیمه دوم آذرماه سال جاری نموده است.

فعله‌گری عنوان کرد: در راستای انجام مأموریت مذکور در مرکز استان و نواحی تابعه سازمان ها و نهادهای دولتی نسبت به بازرسی و کنترل دمای مصرف گاز طبیعی در ادارات (۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد) اقدام و در صورت عدم رعایت پس از اخطار کتبی و بازرسی مجدد نسبت به قطع گاز اداراتی که از مفاد بخشنامه پیروی نمی کنند، اقدام خواهد شد.

وی تصریح کرد: از مدیران ادارات خواست وسایل گرمایشی سازمان‌ها یک ساعت قبل از اتمام ساعت کاری و نیز در تعطیلات آخر هفته خاموش باشند و در صورت عدم رعایت مصرف، گاز آن ها قطع خواهد شد.

فعله‌گری پیشنهاد داد : برای صرفه جویی موثر در ادارات دولتی از موتورخانه هوشمند که قابلیت دریافت شرایط جوی خارج ساختمان را دارا می باشد  و درنتیجه با استفاده از موتورخانه هوشمند موجب می شود تا علاوه بر کاهش مصرف سوخت موتورخانه، میزان استهلاک تجهیزات کاهش یافته و آسایش حرارتی داخل ساختمان در حد استاندارد در شرایط محیطی مختلف تنظیم شود ، استفاده از موتورخانه های هوشمند به این دلیل قابل توجه قرار گرفته است که در سیستم های قدیمی در طول فصل دمای موتورخانه در دمای ثابتی نگه داشته می شد ولی در سیستم های هوشمند با توجه به دمای محیط داخل و خارج ساختمان دمای آب گرم در داخل رادیاتورها تنظیم می گردد و از هدررفت انرژی جلوگیری می نماید.

وی ادامه داد: براساس ماده 43 قانون بودجه سال 99، ادارات و ارگان‌های دولتی مکلفند در سال جاری با راهکارهای عملی 10 درصد از مصرف گاز طبیعی را کاهش دهند و برای رصد این مصوبه، شرکت گاز استان کردستان گروه پایش انرژی را تشکیل داده است.

وی هدف از اجرای این طرح را کاهش آلودگی هوا، ارتقاء سطح سلامت، ایمنی و رفاه ساکنان ساختمان ها، صرفه جویی در مصرف انرژی و کمک به اجرای ضوابط و استاندارد های مربوط به مصرف انرژی درساختمان های کشورعنوان کرد .

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان در مورد انجام بازدید های منظم تیم پایش چنین توضیح داد: در مجموع از2191مورد دستگاه اجرایی ، مدارس و مساجد استان کردستان بازرسی انجام گرفته و تعداد 645 مورد الگوی مصرف گاز را رعایت نکرده بودند که بازرسین این شرکت ضمن ارائه راهکارهایی جهت کاهش مصرف گاز طبیعی، نسبت به قطع گاز 70 مورد اقدام گردید.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان در پایان این جلسه یادآور شد: اکنون در استان کردستان 557 هزار مشترک در بخش های مختلف خانگی ، عمومی ، تجاری و صنعتی از گاز طبیعی استفاده می کنند و در روزهای سرد سال مصرف گاز طبیعی از ۱۳ میلیون مترمکعب در روز فراترمی رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha