« سیدغلامرضا حسینی» در گفت و گو با ایسنا با اعلام این خبر ، اظهار کرد: شایستهسالاری یکی از ارکان توسعه پایدار در کشورهای مختلف است که به همین منظور مکانیزمهای مختلف در کشورهای توسعه یافته مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی با تاکید بر اینکه طی دهههای اخیر، تغییرات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فناوری، تاثیرات شگرفی بر سازمانها داشته است و این تغییرات، همراه با افزایش رقابت جهانی، سازمانها را به بازاندیشی در شیوههای انجام کار خود واداشته و باعث شده تا فعالیتهای خود را مجدداً سازماندهی کنند، از اینرو شناسایی و ارتقای مهارت، دانش، توانایی و در یک کلام، شایستگیهای کارکنان و مدیران برای موفقیت یک سازمان، امری ضروری و اجتنابناپذیر است.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی و رئیس واحد استان ایلام ادامه داد: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی، یکی از کارآمدترین روشها برای احراز شایستگی کارکنان و مدیران است که در سالهای اخیر برای سنجش شایستگی مدیران دولتی مورد استفاده قرار میگیرد.
حسینی ارزیابی و سنجش میزان قابلیت های بالقوه و بالفعل داوطلبین تصدی یک شغل مدیریتی،پیش بینی عملکرد آتی داوطلبین در صورت تصدی شغل و یا پست مدیریتی، امکان ارائه پیشنهاد هایی جهت توسعه مهارت ها و آموزش های مورد نیاز داوطلبین، ارائه مشاوره حرفهای به داوطلبین در خصوص حرفه و مسیر رشد شغلی و حرفهای و اطمینان از شایستگی افرادی که در پست های کلیدی سازمان جذب یا حفظ شده اند را از مهمترین اهداف کانون ارزیابی در سازمان ها عنوان کرد.
حسینی گفت: این آزمون با رعایت پروتکلهای بهداشتی مصوب ستاد ملی مبارزه با کرونا با حضور ارزیابان حرفهای و صاحب صلاحیت جهاددانشگاهی به ارزیابی مدیران استان در سه روز برگزار شد.
وی با بیان اینکه در مجموع ۴۰ نفر از مدیران پایه و میانی استان در این آزمون شرکت کردند، تاکید کرد: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران جهاددانشگاهی با بهرهگیری از آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و روشهای پیشرفته مدیریت منابع انسانی و نیز توسعه فناوریهای نوین سازگار با نظام منابع انسانی یکی از مراکز عهدهدار ارزیابی مناسب شایستگی سرمایه انسانی سازمانها و دستگاههای اجرایی کشور است.
انتهای پیام
نظرات