به گزارش ایسنا، بنابراعلام ثبت شرکت، می خواهیم تمامی نکات مهم و ضروری که برای دریافت مجوز رستوران لازم است را ارائه داده تا بتوانید بدون اتلاف وقت مجوز خود را دریافت نمایید.
چنانچه برای دریافت جواز کسب رستوران نیاز به مشاوره و راهنمایی داشتید، می توانید با موسسه حقوقی بازرگان به شماره های ۰۲۱۴۵۵۱۸ و ۰۹۱۲۰۲۱۳۳۹۳ تماس حاصل فرمایید.
وکلای مجرب موسسه بازرگان آماده خدمت رسانی در امور حقوقی مانند ثبت شرکت و ثبت برند ، دریافت جواز کسب و … به مردم عزیز ایران هستند.
شرایط اخذ مجوز رستوران
پیش از هر چیز بایستی بدانید که برای اخذ مجوز رستوران باید از طریق اتحادیه صنف رستوران و سلف سرویس اقدام نمایید.
سپس باید بدانید که برای دریافت مجوز رستوران چه شرایطی لازم است. این شرایط عبارتند از :
. داشتن مکانی با مساحت حداقل ۸۰ متر برای رستوران و ۱۰۰ متر برای احداث یک سلف سرویس است.
. یک رستوران باید دارای تمامی امکانات برای انواع غذاهای داخلی و خارجی باشد. از جمله این امکانات شامل وسایل سردکننده، اجاق گاز و انواع فر، انواع ظروف پذیرایی و پخت و پز، یخچال های ویترینی و… می باشد.
. رستوران باید دارای پارکینگ بوده و در خیابان اصلی قرار داشته باشد (در محدوده بزرگراه یا چهارراه یا مدرسه دخترانه نباشد).
. فرد متقاضی دریافت جواز کسب رستوران باید بنا به تشخیص هیئت مدیره، دست کم ۵ سال سابقه کار داشته باشد.
مدارک لازم برای دریافت جواز کسب رستوران
. داشتن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران
. ارائه گواهی پایان خدمت سربازی یا معافیت دائم آن
. اصل و کپی تمامی صفحات شناسنامه به همراه کپی و اصل کارت ملی
. سند مالکیت و یا اجاره نامه رسمی یا مبایعه نامه از ملکی که قرار است در آن اقدام به ایجاد رستوران یا سلف سرویس شود.
. اگر متقاضی بخواهد از ملکی موروثی جهت احداث رستوران استفاده کند، رضایت محضری دیگر وراث به همراه فتوکپی و اصل شناسنامه ورثه و کپی گواهی حصر وراثت باید ارائه شود.
. سوابق تجاری، کارگاهی، کاربری محل کسب باید ارائه شود.
. رضایت مالک جهت تغییر شغل به رستوران یا سلف سرویس
. ارائه آخرین مدرک تحصیلی (به جز متقاضیانی که سن آنها بیش از ۵۰ سال می باشد)
. دوازده قطعه عکس سه در چهار
. ارائه کدپستی واحد صنفی مورد نظر به همراه فتوکپی از قبض تلفن واحد صنفی
. حدود صنفی ۳۰۰ متر باید رعایت شود.
. در صورتی که یک خانم متقاضی اخذ مجوز رستوران باشد، یک مرد تحت عنوان مباشر باید معرفی شود.
. گواهی معتبر برای دارا بودن معافیت تحصیلی یا پزشکی جهت دانشجویان
. اگر شریک و یا شرکایی دارید که با هم قصد راه اندازی رستوران دارید، باید کپی از مدارک هویتی و رضایت محضری شریک یا شرکا را نیز ارائه دهید.
. در صورتی که قبلا دارای جواز کسب بوده اید، باید اصل جواز یا کپی آن را نیز ارائه کنید.
. به کار بردن عناوین و نام های بیگانه و خارجی بر روی تابلو سر در واحد صنفی ممنوع می باشد و می بایست از کلمات و عبارات فارسی استفاده شود.
مراحل لازم برای اخذ مجوز رستوران
۱. مرحله اول:
مراجعه به اتحادیه صنف رستوران و سلف سرویس و ثبت درخواست و تکمیل فرم تقاضای پروانه کسب و دریافت رسید.
۲. مرحله دوم:
ارائه مدارک فوق الذکر.
۳. مرحله سوم:
مدارک و فرم تقاضای شما توسط بازرسین کمیسیون بازرسی اتحادیه محل واحد صنفی مشاهده گردیده و گزارشی از آن تهیه می شود.
۴. مرحله چهارم:
بایستی وضعیت ملک مورد نظر برای احداث رستوران تعیین شود. لذا بایستی مدارک زیر را برای تعیین وضعیت ملکی ارائه دهید.
. سند مالکیت به نام متقاضی
. اجاره نامه رسمی به نام متقاضی
. اجاره نامه عادی (با اخذ تعهد محضری) بنام متقاضی
. مبایعه نامه به نام متقاضی
. حکم قطعی دادگاه مبنی بر الزام به تنظیم سند اجاره
. رسید پرداخت اجاره بهای معتبر
. قرارداد اجاره محل کسب با ادارات و سازمانهای دولتی، نهادها، شهرداری، شرکتهای تعاونی مسکن و شرکتهای خاص صنفی، شرکتهای تحت پوشش سازمانهای دولتی و نهادها
و همچنین ارائه یکی از مدارک زیر برای تعیین وضعیت نظام وظیفه آقایان لازم است:
. گواهی پایان خدمت
. گواهی معافیت دائم
. گواهی اشتغال به تحصیل
. گواهی معتبر مبنی بر داشتن معافیت پزشکی از حوزه نظام وظیفه
. دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت در مدت اعتبار آن
۵. مرحله پنجم:
استعلام از ادارات ذیربط و ارائه مدارک زیر:
. گواهی مرکز بهداشت شهرستان و ارائه کارت معاینه پزشکی فردی جهت صنفهای مشمول (مواد خوردنی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی)
. گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر
. گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
. موافقت اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی
. گواهی گذراندن دوره آموزش (حداقل ۱۰ ساعت) از موسسه آموزشی معتبر (مورد تایید کمیسیون نظارت شهرستان مربوط)
. ارائه هرگونه مدرک مبنی بر تشکیل پرونده یا ارائه هر یک از اوراق پرداخت مالیاتی
. داشتن گواهینامه مهارت فنی
. اختصاص کد شناسه ده رقمی (ملت کارت) و الصاق آن به پروانه کسب (جواز کسب)
. اختصاص برچسب شناسه صنفی مطابق با کد ده رقمی
۶. مرحله ششم:
پرونده توسط رییس و در غیاب او توسط نایب رییس اتحادیه بررسی گردیده و در نهایت جواز کسب رستوران به متقاضی اعطا می شود.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات