به گزارش ایسنا، محققان در مطالعه ای که به تحلیل شیوع کروناویروس در برزیل پرداخته بودند، دریافتند: بین گسترش کروناویروس و شیوع پیشین بیماری تب دنگی ارتباط وجود دارد به گونه ای که قرار گرفتن در معرض این بیماری می تواند در برابر کووید-۱۹ مصونیت ایجاد کند.
در این بررسی آمده است: نقاطی در برزیل که میزان پایینتری از شیوع کروناویروس و رشد کندتری از موارد ابتلا را تجربه کرده اند پیش از این شاهد شیوع شدید بیماری تب دنگی بوده اند.
به گفته محققان در صورت اثبات صحت این یافته می توان گفت که عفونت تب دنگی یا مصون سازی با واکسن موثر و ایمن بیماری تب دنگی می تواند میزانی از حفاظت ایمنی در برابر کروناویروس ایجاد کند.
محققان اظهار داشتند که نتایج بدست آمده بسیار جالب توجه است زیرا مطالعات قبلی نشان داده است در خون افرادی که آنتی بادی تب دنگی وجود دارد ممکن است به اشتباه وجود آنتی بادی های بیماری کووید-۱۹ نشان داده شود حتی اگر هرگز به ویروس کرونا آلوده نشده باشند.
به گزارش ژاپن تودی، به گفته محققان این نشان می دهد تعامل ایمونولوژیکی بین دو ویروس وجود دارد که پیش از این پیش بینی نشده بود زیرا این دو ویروس از خانواده های کاملا متفاوتی هستند هرچند لازم است تحقیقات بیشتری در این رابطه به منظور تایید این ارتباط انجام گیرد.
انتهای پیام
نظرات