• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 99042418048
  • خبرنگار : 71567

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان خبر داد

تعلیق دانشجویان متخلف در آزمون‌های مجازی دروس معارف

تعلیق دانشجویان متخلف در آزمون‌های مجازی دروس معارف

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان از تعلیق دانشجویان متخلف در آزمون‌های مجازی دروس مجازی خبر داد و گفت: صدور گواهینامه دروس معارف به صورت ۲۴ ساعته بود و به همین دلیل برخی از دانشجویان از این مزیت‌ها سوء استفاده کردند، اما با آگاهی و اطلاع‌رسانی‌هایی که صورت گرفت، تعداد متخلفین کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، دکتر مرتضی فاضلی در نشست خبری امروز که به منظور تشریح اقدامات مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان برگزار شد، گزارشی در این زمینه ارائه  داد و گفت: از ابتدای سال تاکنون تعداد کاربران سامانه آموزش مجازی به ۵۶ هزار نفر رسید و ۴۰ هزار دانشجو از بستر آموزش‌های مرکز آموزش مجازی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها استفاده می‌کنند.

وی در ادامه افزود: مرکز آموزش مجازی نهاد را در ۴ آموزشکده سامان دادیم، ۲۵۰ درس مجازی هم اکنون در این سامانه عرضه می‌شود و آنچه که در آموزش دروس معارف در دانشگاه‌ها تجربه شده است، هیچ محتوایی برای آن در نظر گرفته نشد،  این در حالی است که در سامانه مرکز از برترین اساتید استفاده شد که تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند.

فاضلی خاطر نشان کرد: تعداد ۱۵۰ درس را مرتبط با سرفصل‌های دروس معارف و ۱۷ عنوان درس معارفی را در این دوره عرضه کردیم و هماهنگی‌های لازم را با دانشگاه‌ها در این زمینه داشتیم. 

وی در مورد مشکلات دوره‌های آموزش مجازی گفت: نواقصی از جمله ساختار ضعیف اینترنت بود که از طریق به کارگیری سرورهای نهاد ۴۰ درصد از مشکلات حل شد و مابقی مشکلات مربوط به تجهیزاتی بود که دانشجویان و اساتید از آن استفاده می‌کردند. خدمات پشتیبانی به صورت ۲۴ ساعته ارائه می‌شود و در این مدت به ۴۵۵ هزار درخواست پاسخ دادیم.

فاضلی در ادامه با اشاره به افزایش کیفیت آموزش دروس معارف، گفت: دروس معارف در آموزش مجازی با کیفیت بالاتری ارائه شد، محتواها به نوعی پاسخگوی نیاز دانشجویان بود، به همین دلیل توسعه آموزش‌های مجازی را در دستور کار خواهیم داشت، اما به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم که آموزش مجازی جایگزین آموزش حضوری شود، بلکه باید در کنار آموزش حضوری از آن استفاده کرد. 

وی همچنین از طراحی پلتفرم بومی برای این سامانه خبر داد و گفت: نهاد رهبری در دانشگاه‌ها طراحی پلتفرم بومی را آغاز کرده و بیش از دو سوم فناوری را در آن به کار گرفتیم که در کمتر از یک سال کل پلتفرم آموزشی نهاد بومی خواهد شد که قابل عرضه به سایر نهادها نیز خواهد بود. از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز دعوت به همکاری می‌کنیم که در این زمینه با نهاد همکاری لازم را داشته باشند. 

وی در خصوص تعلیق دانشجویان متخلف در آزمون‌های معارف، گفت: صدور گواهینامه دروس معارف به صورت ۲۴ ساعته بود و به همین دلیل برخی از دانشجویان از این مزیت‌ها سوء استفاده کردند، اما با آگاهی و اطلاع‌رسانی‌هایی که صورت گرفت، تعداد متخلفین کاهش یافت و رویه آزمون‌ها تغییر کرد. عده‌ای که تخلف کرده بودند، تعلیق شدند و باید ترم‌های آینده این درس را بگذرانند. 

فاضلی در پایان یادآور شد: آموزش مجازی دروس معارف در سامانه مجازی دانشگاهیان تا دو مرحله به صورت رایگان است و هیچ هزینه‌ای از دانشجو دریافت نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۴ ۱۶:۰۱

در امتحان مجازی پی پیشرفته دکتر لاجوردی در دانشگاه آزاد اراک برخی دانشجویان همیار آزمون استخدام کردند که با تلگرام و واتساپ برایشان تقلب میفرستد

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۵ ۰۱:۵۲

😒 خب که چی...شما فکر کنم از همونایی ک سرکلاس ها میگن وای استاد قرار بود امتحان بگیری 😏 یکم بزرگ شید لطفا🙄😑 با لو دادن بقیه ب جایی نمی رسید

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۲۵ ۲۳:۵۶

پیش بینی میشود تا 4ترم آینده دانشگاهها بصورت مجازی برگزار گردد.مسولین تمام مشکلات و راههای عدم تخلفات رو بگیرن .