به گزارش ایسنا، ایمان افتخاری، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری با بیان این که این صندوق گسترش فعالیتهای فناورانه را به عنوان یکی از راهبردهای خود همواره در نظر داشته است، اظهار کرد: ۱۷ کارگروه گوناگون در صندوق در حال فعالیت هستند تا با دریافت طرحهای پژوهشی محققان سراسر کشور و حمایت از آنها گامی برای رونق فعالیتهای فناورانه برداشته شود.
افتخاری افزود: کارگروههای گوناگون در صندوق وجود دارند که از طرحهای پژوهشی محققان سراسر کشور حمایت میکنند. در این صورت حل مسائل کلان کشور با استفاده از توانمندی پژوهشگران و متخصصان سرعت میگیرد.
وی ادامه داد: در سال حدود چهار هزار طرح پژوهشی به صندوق ارسال میشود. یکی از چالشها در این حوزه غربالگری این طرحها است که در این زمینه نزدیک به ۲۰۰ دانشمند از سراسر کشور با کارگروهها برای ارزیابی طرحها همکاری میکنند. پس از غربالگری، ارزیابی و داوری نهایی طرحهای مورد تایید برای دریافت حمایت مشخص میشوند.
رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران تصریح کرد: طرحهای حمایت شده صندوق مسائل هستند که برای رسیدن به نتیجه زمان نیاز دارند، اما آنها راهحلهایی برای مشکلات و مسائل جامعه ارائه میدهند. زیرا بسیاری از این مشکلات نیاز به انجام پژوهشهایی متناسب دارند.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، محققان و فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری میتوانند طرحهای پژوهشی خود را که بر اساس رفع نیازهای کشور و اولویتهای صندوق است، به کارگروههای مرتبط ارسال کنند. این کارگروهها در حوزههایی مانند فنی و مهندسی، پزشکی، محیط زیست، علوم زیستی، هنر و معماری، علوم انسانی، کشاورزی، بینالملل، ترویج علم و گرنت و کرسی فعال هستند. محققان بر اساس فراخوانهای منتشر شده توسط این کارگروهها میتوانند نسبت به ارسال طرح اقدام کنند. این فراخوان برای هر کارگروه سه بار در سال منتشر میشود.
انتهای پیام
نظرات