• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99031911835
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس پلیس راهور استان اصفهان خبر داد:

توقیف بیش از ۶۹ هزار خودرو هنجارشکن در استان اصفهان

توقیف بیش از ۶۹ هزار خودرو هنجارشکن در استان اصفهان

ایسنا/اصفهان رئیس پلیس راهور استان اصفهان گفت: با اجرای طرح نصر در دو ماه گذشته بیش از ۶۹ هزار خودرو هنجار شکن در استان اصفهان جریمه و یا توقیف شدند.

محمدرضا محمدی امروز (دوشنبه-۱۹ خرداد) در جلسه شورای ترافیک شهرستان اردستان، اظهار کرد: امروز نظارت، خدمات و نظراتی که پلیس اعلام می کند باید با دقت و حساسیت زیادی اعلام شود زیرا می تواند به نوعی حق الناس باشد. برخی موضوعات در شهر و در صنعت خودرو کشور باعث ایجاد هزینه بیشتری برای مردم می شود که باید در اعلام نظر پلیس در تصادفات لحاظ شود.

وی با بیان اینکه رویکرد پلیس در سال جدید ایجاد پلیس هوشمند، است، گفت: موضوع هوشمند سازی پلیس در کلان شهر اصفهان کلید خورده و برای اولین گام با همکاری شهرداری اصفهان تعداد ۱۳ دستگاه خودرو مکانیزه ثبت تخلف ساکن در این شهر فعالیت دارد.

به گزارش ایسنا؛ رئیس پلیس راهور استان اصفهان با بیان اینکه پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان با به کارگیری خودروهای مکانیزه ثبت تخلفات در شهر اصفهان و اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات ساکن در صدد کاهش مشکلات به وجود آمده است، گفت: این خودروها در شهرستان های استان هم در برنامه کاری قرار گرفته که شهرداری ها موظف به خریداری آنها هستند.

محمدی با بیان اینکه در استان اصفهان با کمبود نیروی راهور مواجه هستیم، گفت: راه اندازی دوربین ثبت تخلف سرعت و خودروهای مکانیزه ثبت تخلف در شهرستان ها می تواند هم کمبود نیروهای پلیس راهور را جبران کند و هم دقیق تر تخلفات را رصد کند. امروز باید توجه داشته باشیم که هر تخلفی می تواند منجر به یک تصادف شود.

وی با تاکید بر اینکه حوزه شهرستان اردستان با توجه به کمبود نیروی انسانی که دارد باید با حمایت شهرداری در هوشمند سازی پلیس راهور اقداماتی را انجام دهد، گفت: به طور کلی در استان اصفهان کمبود شدید نیروی راهور داریم، البته اقداماتی انجام شده ولی در حال حاضر نمی تواند کمبودها را جبران کند مگر با استفاده از اجرای طرح پلیس هوشمند که باید توجه ویژه ای شود.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با بیان اینکه راهبرد دوم پلیس راهور استان، فرهنگ سازی است، گفت: متاسفانه در سطح کشور راکبان موتورسیکلت ها نقش ۶۰ درصدی در تصادفات دارند و ۸۰ درصد آنها بر اثر ضربه سر کشته می شوند که نیازمند فرهنگ سازی در استفاده از کلاه ایمنی هستند. البته فرهنگ سازی فقط وظیفه پلیس نیست و همه دستگاه‌ها باید در این باره برنامه ریزی داشته باشند.

محمدی با اشاره به برنامه های پلیس راهور در خصوص کاهش تصادفات شهری و ایمنی عابران پیاده، گفت: خوشبختانه شهرستان اردستان در موضوع تصادفات شهری موفق عمل کرده و فقط ۳دهم درصد تصادفات استان اصفهان را شامل می شود. همچنین استان اصفهان در سال گذشته در کاهش تصادفات شهری رتبه برتر کشور را داشته است.

وی با شاره به اجرای طرح نصر۲۵ در استان اصفهان گفت: این طرح به صورت جدی در استان اصفهان در حال اجرا است و در دوماه گذشته بیش از ۶۹ هزار خودرو هنجار شکن در استان اصفهان جریمه و یا توقیف شدند. در این طرح خودروهایی که اقدام به دوردور، نصب برچسب های دودی و یا وسیله هایی که باعث آلودگی صوتی می شود، خودروهایی که کاهش ارتفاع دارند و... مشمول جریمه و یا توقیف قرار خواهند گرفت.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با تمجید از حمایت های مقام قضایی استان در پیشبرد اجرای طرح نصر۲۵ گفت: این طرح ویژه استان اصفهان است و در آن خودروهای متخلف ۱۵ روز توقیف می شوند و رانندگان حتما باید در کلاس های آموزشی شرکت کنند.

وی افزود: همچنین با برنامه ریزی هایی که شده خودروهایی که در شب در اصفهان سرعت غیرمجاز داشته باشند، سگ گردانی کنند و یا بی حجابی داشته باشند روز بعد توقیف می شوند.

محمدی با بیان اینکه موضوع تجهیز و ایمن سازی معابر وظیفه شهرداری ها است، گفت: اگر در نقطه ای نقص راه و یا اختلاف آسفالتی وجود داشته باشد و همکاران ما تشخیص دهند که علت تصادف این موضوعات بوده است بر اساس تبصره ۳ ماده ۱۴ قانون جدید راهنمایی و رانندگی کارشناسان سهم سازمان ها را در تصادفات لحاظ می کنند.

پلیس راهور اردستان، ساختمان مستقل ندارد

همچنین غلامرضا هاشمی زاده- فرمانده انتظامی شهرستان اردستان، اظهار کرد: سال گذشته با کمک اعضای شورا بیش از ۸۰ درصد از مصوبات شورای ترافیک شهرستان اجرایی شده است و مابقی آن به دلیل کمبود بودجه ها بوده است.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه هایی که در شهرستان اردستان وجود دارد موضوع ساختمان پلیس راهور شهرستان اردستان است، افزود: پلیس راهور شهرستان در حال حاضر فاقد ساختمان است که امیدواریم برای رفع این مشکل مساعدت شود.

فرمانده انتظامی شهرستان اردستان با بیان اینکه پلیس راهور شهرستان امکانات ویژه ای را در چندسال گذشته به مردم ارائه کرده و از مراجعه آن‌ها به مرکز استان و یا شهرهای اطراف جلوگیری شده است، گفت: امیدواریم با ایجاد ساختمان جدید و در خور پلیس راهور تمام نیازهای مردم به خدمات پلیس راهور برطرف شود.

هاشمی زاده گفت: متاسفانه کمبود نیروهای ثابت در شهرهای زواره و مهاباد باعث ایجاد مشکلاتی شده و این موضوع به عنوان یک مطالبه مردمی مطرح است.

وی با اشاره به اجرای طرح نصر۲۵ در شهرستان اردستان، گفت: با اجرای طرح نصر در شهرستان اردستان تاکنون ۲۰ خودرو و ۱۰ موتورسیکلت به دلایل مختلف که باعث هنجارشکنی شده مشمول جریمه و یا توقیف شدند.

فرماندار اردستان نیز گفت: پشتیبانی از نیروی انتظامی از وظایف قانونی همه دستگاه ها است و باید در این راستا امکانات مورد نیاز آنان را مهیا کنیم.

حمیدرضا تاملی افزود: در یک سال گذشته اقدامات ارزشمندی در حوزه نیروی انتظامی انجام شده است که تجهیز مرکز فرمانده انتظامی شهرستان، ساخت ساختمان نیروی انتظامی زواره و ایجاد پایگاه کلانتری شهراب از جمله آن ها است.

وی با اشاره به نیاز پلیس راهور شهرستان اردستان به یک ساختمان مستقل، گفت: زمین این مرکز برنامه ریزی شده که امیدواریم با نگاهی که استان دارد به زودی شاهد کلنگ زنی ساختمان پلیس راهور باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha