• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99031207042

تاکید یک مسئول بر لزوم حفظ و گسترش صنایع دستی ابرکوه با افزایش کارگاه‌های تولیدی

تاکید یک مسئول بر لزوم حفظ و گسترش صنایع دستی ابرکوه با افزایش کارگاه‌های تولیدی

ایسنا/یزد رئیس میراث فرهنگی ابرکوه با اشاره به ظرفیت بالای این شهرستان در حوزه صنایع دستی گفت: حفظ و گسترش صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه در گرو افزایش تعداد کارگاه‌های تولیدی و آموزشی است.

«حمید مشتاقیان» در جمع مربیان و هنرمندان صنایع‌دستی ابرکوه یکی از راهکارهای حفظ صنایع‌دستی این شهرستان را افزایش تعداد کارگاه‌های آموزشی و تولیدی محصولات مختلف برشمرد و اظهار کرد: با توجه به تجربه‌گرا بودن گردشگران، می‌توان جریانات گردشگری را به سمت کارگاه‌های صنایع‌دستی هدایت کرد و در نهایت شاهد افزایش درآمد این کارگاه‌ها باشیم.

وی با بیان این‌که ظرفیت و پتانسیل صنایع‌دستی در شهرستان ابرکوه بسیار بالا است،افزود: این مهم تاکنون به جایگاه واقعی خود نرسیده، به‌ عنوان مثال: در هیچ نقطه‌ای از شهر نمادی از صنایع‌دستی کهن و سنتی شهرستان دیده نمی‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ابرکوه با تأکید بر این‌که جای المانی با مضمون صنایع‌دستی در میادین شهر خالی است، تصریح کرد: نمود پیدا نکردن صنایع‌دستی در شهر ناشی از ضعف فعالان این حوزه است و تاکنون نتوانسته‌ایم گروهی منسجم و یکپارچه برای طرح مشکلات و انتقال آن به مسئولین و همچنین پیگیری اهداف این حوزه داشته باشیم.

مشتاقیان ضمن تأکید بر ضرورت شناسایی رشته‌های صنایع‌دستی و توسعه مباحث آموزشی، اذعان کرد: تعداد 28 مربی صنایع‌دستی در رشته‌های منبت چوب، مشبک چوب، نگارگری، تولیدات چرمی دست‌دوز، ساخت سازه‌ای سنتی، معرق، نقاشی روی پارچه و شیشه، نمد، چنته، رویه چینی، گیوه‌دوزی، آهنگری، قلم‌زنی و سرمه‌دوزی فعالیت دارند که هرکدام می‌توانند یک کارگاه نیز داشته باشند.

این مقام مسئول یکی دیگر از راهکارهای معرفی صنایع‌دستی شهرستان را شرکت در نمایشگاه‌های بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی برشمرد و گفت: شرکت در نمایشگاه‌های علاوه بر شناسایی بازارهای کشوری و بین‌المللی، در زمینه نوع تولیدات، قیمت محصولات، نحوه خرید مواد اولیه، نحوه بازاریابی و شناسایی نیازها و سلایق روز مخاطبان و متقاضیان به صنعتگران کمک می‌کند.  

در ادامه این جلسه مربیان و هنرمندان صنایع‌دستی ضعف اطلاع‌رسانی و بسترسازی به منظور ایجاد کارگاه‌های آموزشی و تولیدی، ضعف تبلیغات و استفاده از پتانسیل فضای مجازی، تولید محتوا و بازاریابی، بالا بودن قیمت مواد اولیه را از جمله مشکلات این حوزه دانستند.

همچنین فعالان صنایع‌دستی خواستار ایجاد ویترینی از تولیدات هنرمندان شهرستانی در سطح شهر و یا ورودی ادارات شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha