• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۳:۰۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99030703315
  • خبرنگار : 50228

مدیرعامل باشگاه نفت‌مسجدسلیمان:

از خرید یک بطری آب معدنی هم عاجزیم / نگاه فدراسیون به باشگاه‌ها، ارباب رعیتی است

از خرید یک بطری آب معدنی هم عاجزیم / نگاه فدراسیون به باشگاه‌ها، ارباب رعیتی است

ایسنا/خوزستان مدیرعامل باشگاه نفت‌مسجدسلیمان با اشاره به وضعیت بد مالی این باشگاه با درخواست از مسئولان برای توجه بیشتر، گفت: به داد تیم نفت‌مسجدسلیمان برسید و نگذارید تنها دلخوشی جوانان این شهر از دست برود.

مهران نصیریان‌دوست در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ما در حال حاضر ریالی پول نداریم و اردوی‌مان در تهران به صورت تعهدی در حال برگزاری است. تیم نفت مثل بچه سر راهی است؛ از یک طرف شرکت ملی نفت به دلیل محدودیت‌هایی که وجود دارد، نمی‌تواند به ما کمک کند و از طرف دیگر نیز هنوز از سوی مسئولان توجه لازم به این تیم صورت نگرفته است. واقعا با مشکل جدی مالی و نبود منابع مالی مواجه هستیم و این مشکلات را با مسئولان شهرستان و استان در میان گذاشته‌ایم.

*باشگاه نفت مسجدسلیمان شرایط بحرانی دارد

وی خاطر نشان کرد: تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان در وضعیت بحرانی به سر می‌برد و هم اکنون با دست خالی تیم‌داری می‌کنیم و این بسیار شکننده است. اکنون نیز تنها به عشق هواداران‌ و این‌که این تیم تنها دلخوشی مردم و جوانان مسجدسلیمان، بختیاری‌ها و زاگرس‌نشینان است، تمرینات را آغاز کرده‌ایم. از مسئولان می‌خواهم به تیم توجه بیشتری کنند و نگذارند این دلخوشی جوانان از دست برود.

*مسئولان سریع‌تر به مشکلات باشگاه ورود کنند

مدیرعامل باشگاه نفت مسجدسلیمان گفت: امیدوارم مسئولان استانی به این باشگاه نگاه ویژه داشته باشند، البته با قول مساعد دکتر ورناصری، نماینده منتخب مردم مسجدسلیمان و پیگیری‌های فرماندار شهرستان، امیدواریم شرایط مالی باشگاه بهتر شود. همچنین انتظار می‌رود، مسئولان هر چه سریع‌تر به مشکلات این باشگاه ورود کنند تا با تمهیداتی که اندیشیده می‌شود، مشکلات مالی مرتفع شود.

وی بیان کرد: وضعیت کرونا در خوزستان قرمز است و باتوجه به این‌که در وضعیت آب و هوای جهنمی خوزستان نمی‌توانستیم در مسجدسلیمان تمرین کنیم، مجبور شدیم در تهران اردو بزنیم. البته به محض این‌که شرایط عادی شود، تیم به مسجدسلیمان برخواهد گشت.

*از خرید یک بطری آب معدنی نیز عاجز هستیم

نصیریان‌دوست خاطر نشان کرد: شرایط مالی باشگاه بسیار بد است و رعایت پروتکل‌های بهداشتی از قبیل تهیه هواپیمای چارتر، اتاق تک نفره، سرویس ایاب و ذهاب و ... نیز هزینه‌های هنگفتی را به باشگاه تحمیل کرده است. باشگاه نفت مسجدسلیمان در هزینه‌های روزمره تیم نیز مانده است. ما در حال حاضر از خرید یک بطری آب معدنی نیز عاجز هستیم و تا این حد با مشکل مالی مواجه هستیم. اگر قرار است، تیم نفت‌مسجدسلیمان در لیگ بماند باید مسئولان شهرستان مسجدسلیمان و استان و به ویژه مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان پای کار بیایند و به ما کمک کنند.

*تقاضای عاجزانه از وزیر نفت

وی با قدردانی از وزیر نفت و مسئولان شرکت ملی نفت بابت حمایت از تیم‌های نفتی، افزود: عاجزانه از وزیر نفت تقاضا دارم که به تیم‌های نفتی توجه بیشتری داشته باشد. انتظار ما از آقای زنگنه این است که در راستای مسئولیت‌های اجتماعی، همچون گذشته حامی تیم‌های نفتی باشد. همچنین از مجلس شورای اسلامی و نمایندگان خوزستان می‌خواهم در بحث ممنوعیت ورود سازمان های دولتی به ورزش حرفه‌ای برای تیم‌های نفتی استثناء قائل شوند تا دست وزیر محترم نفت نیز برای کمک به تیم‌های نفتی جنوب باز باشد و بتوان با فراغ بال به تیم‌های نفتی جنوب کمک کند.

*نگاه ارباب رعیتی فدراسیون به باشگاه‌ها

مدیرعامل باشگاه نفت مسجدسلیمان در ادامه نیز گفت: می‌خواهم بدانم کدام یک از امکانات فوتبالی ما قابل قیاس با کشورهای اروپایی است که بعد همان پروتکل‌های بهداشتی که این کشورها تعریف کرده‌اند را برای تیم‌های‌مان تعریف می‌کنیم. باید پروتکل‌هایی را در نظر بگیریم که در کشور قابل اجرا و کاربردی باشند. همچنین علی‌رغم این که بیش از ۱۰ باشگاه مخالفت خود را با برگزاری لیگ اعلام کردند ولی فدراسیون و سازمان لیگ، نظر باشگاه‌ها را در نظر نگرفتند، در حالی که باید منافع باشگاه‌ها برایشان مهم باشد. بر این اساس نیز به نظرم نگاه فدراسیون به باشگاه‌ها، نگاه ارباب رعیتی است و این نگاه درست نیست زیرا باشگاه‌های ما باشگاه‌های درآمدزایی نیستند و در شرایط فعلی نیز باشگاه‌های ایرانی بیش از باشگاه‌های کشورهای دیگر متضرر شده‌اند، چراکه باشگاه‌های اروپایی از حق پخش تلویزیونی نیز درآمدزایی می‌کنند ولی ما از این بخش، پولی عایدمان نمی‌شود. فدراسیون باید نگاه خود را به باشگاه‌ها تغییر دهد زیرا اگر همین باشگاه‌ها نباشند، فوتبالی هم وجود نخواهد داشت.

*درآمد ناچیز از تبلیغات محیطی

وی با بیان این‌که باشگاه‌ها ستون ورزش کشور هستند، افزود: دل‌مان به پول تبلیغات محیطی خوش بود که از این بخش هم مبلغ ناچیزی عاید باشگاه‌ها شد و این نیز جای تامل دارد. حالا می‌خواهم بدانم با این شرایط که باشگاه‌های ما درآمدزایی ندارند و حق پخش تلویزیونی و پول تبلیغات محیطی هم عایدمان نمی‌شود، چگونه قرار است پروتکل‌های بهداشتی از قبیل هواپیمای چارتر، اتاق تک نفره و ... را فراهم کنیم؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha