• دوشنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۸ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 98082717783
  • خبرنگار : 30057

پایین بودن فناوری و فاصله داشتن با استانداردها ۲ چالش مهم صنعت خودروسازی

پایین بودن فناوری و فاصله داشتن با استانداردها ۲ چالش مهم صنعت خودروسازی

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با تاکید بر این که برای ورود به مقوله تحولات دیجیتال باید به مقوله‌های خبرگی، زیرساخت‌ها و پذیرش فناوری توجه کنیم، گفت: اگر با تحولات علمی جهانی آشنا نشویم، باید با تهدیدات فناورانه مقابله کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر ابوالفضل کیانی امروز در نشست هم اندیشی نقش جابجایی هوشمند در حمل و نقل شهری با اشاره به تحولات صنعت خودرو در سالیان اخیر افزود: در حال حاضر تحولات این صنعت به گونه‌ای شده است که تامین کنندگان قطعات خودرو خاص یک کشور نیستند، بلکه تامین کنندگان مختلف با ملیت‌های گوناگون در این عرصه وارد شده‌اند.

وی اضافه کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های جهانی تا سال ۲۰۲۰، ۵۸ درصد کشورهای در حال توسعه و ۴۲ درصد کشورهای توسعه یافته نسبت به تولید خودروهای سواری اقدام می‌کنند و این اعداد نشان می‌دهد که کشورهای در حال توسعه با نرخ رشد بازار مواجه شده‌اند.

کیانی با تاکید بر این که در حال حاضر حرکت جهانی در صنعت خودروسازی به سمت بازارهای نوظهور است، ادامه داد: همچنین تا سال ۲۰۲۵ سرویس‌های هوشمند به نحوه گسترده‌ای در این صنعت نفوذ خواهند کرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با اشاره به تحولات صنعت خودروسازی در ایران، خاطر نشان کرد: ایران در حوزه قطعه‌سازی به فناوری‌های نوین نیازمند است، ضمن آن که فناوری‌های به کار گرفته شده در صنعت خودروسازی پایین بوده و توان صادراتی و بخش‌های تحقیق و توسعه این صنعت نیاز به تقویت دارد.

وی همچنین  با تاکید بر این که صنعت خودروسازی کشور از استانداردهای جهانی فاصله دارد و ناوگان حمل و نقل کشور دچار فرسودگی است، خاطر نشان کرد: از این رو ما برای ماندن و پایداری بقا در این حوزه باید تلاش کنیم تا با شناسایی ظرفیت‌های داخل فناوری‌های این صنعت را به استانداردهای نوین نزدیک کنیم.

وی با تاکید بر این که فناوری‌ها در انقلاب چهارم صنعتی قرار دارند، تصریح کرد: فناوری‌های مورد استفاده در انقلاب چهارم صنعتی شامل اینترنت اشیا، داده‌های عظیم، هوش مصنوعی، چاپ سه بعدی، بلاکچین، رانش ابری، رباتیک و مکاترونیک، فناوری‌های پوشیدنی و قابل کاشت است.

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی، برای آن که بتوانیم وارد انقلاب چهارم صنعتی شویم، باید به سه مقوله فناوری و زیرساخت، خبرگی و هوش و استعداد و پذیرش متمرکز شویم.

کیانی با تاکید بر این که در این سازمان سعی می‌شود تا در زمینه فرهنگ‌سازی به توسعه حوزه دیجیتال کمک کنند، ادامه داد: علاوه بر آن برنامه‌ریزی‌هایی برای برگزاری همایش حمل و نقل پیشرفته و همایش اینترنت و انرژی در حال تدوین است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: ما باید با تحولات علمی جهان آشنا شویم، در غیر این صورت باید با تهدیدات فناورانه مقابله کنیم؛ از این رو باید کمک کنیم که مولفه‌های نوظهور را در کشور جاری و ساری کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha