• دوشنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98072216320
  • خبرنگار : 71505

نظارت مستمر بر طبخ غذای موکب‌های مسیر نجف به کربلا

نظارت مستمر بر طبخ غذای موکب‌های مسیر نجف به کربلا

رییس کمیته نظارت و بازرسی ستاد اربعین استان تهران از نظارت مستمر بر طبخ غذا در موکب‌های مسیر نجف به کربلا خبر داد.

زنگیشه در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایسنا به نجف اشرف گفت: در اربعین امسال با توجه به برداشته شدن موضوع اخذ ویزا شاهد افزایش بی‌سابقه جمعیت هستیم به شکلی که شاید نسبت به سال‌های گذشته جمعیت دو برابر شده است.

وی افزود: امسال بیش از ٣٠٠ موکب از استان تهران در مسیر نجف به کربلا مستقر شده است که بحث پذیرایی و اسکان زائران را دنبال می کنند بر همین اساس تیم‌های بازرسی از طرف ستاد اربعین استان تهران موضوعات بهداشتی به ویژه در طبخ غذا را دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: تیم‌های نظارتی با توجه به ضرورت لزوم حفظ سلامت زائران بر نحوه و کیفیت طبخ غذا، نحوه نگهداری مواد اولیه در سردخانه‌ها نظارت دقیقی را اعمال می کنند.

وی تاکید کرد: تیم‌های بازرسی با بهره گیری از چک لیست‌هایی که در اختیار دارند بازرسی‌ها را انجام می دهند و اگر کوتاهی وجود داشته باشد تذکرات و راهنمایی‌های لازم را به موکب‌ها ارائه می کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha