• دوشنبه / ۷ مرداد ۱۳۹۸ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 98050703187
  • خبرنگار : 71368

حمایت مترو از تولید کنندگان و صنعتگران داخلی

حمایت مترو از تولید کنندگان و صنعتگران داخلی

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو اعلام کرد: در راستای تامین قطعات قطارهای مترو از تولید کنندگان وصنعتگران داخلی حمایت می کند

فرنوشت نوبخت در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه با وجود تحریم‌ها، همکاری مشترک خوبی بین دانشگاه ها، مترو و تولیدکنندگان داخلی ایجاد شده و خوشبختانه مشکلی برای تامین قطعات وجود ندارد.

گفت: تامین قطعات یکی از ماموریت های اصلی ما در شرکت بهره برداری مترو است و از سال گذشته  طبق فرمایشات مقام معظم رهبری تلاش کرده ایم تا گامی اساسی در راستای رونق تولید ملی برداریم.


نوبخت با اشاره به اینکه سال گذشته برای تامین قطعات به سراغ تولید کنندگان داخلی رفتیم و دانش فنی را با نظارت دانشگاه‌ها در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرارداده و برابر ضوابط اقدام خواهیم کرد، گفت: امیدواریم بتوانیم کمک کنیم تا  داخلی سازی مترو بیشتر شکل بگیرد، ضمن اینکه تامین قطعات را از هر مسیری که میسر باشد، انجام می دهیم چرا که با توجه به نیاز نمی توانیم بگذاریم قطارها بخاطر قطعات از کار بیفتند.


وی خاطرنشان کرد: بومی سازی قطعات مصرفی مهم در اولویت‌های شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha