• دوشنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ / ۱۸:۴۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97122010925
  • خبرنگار : 71595

فوتبال ساحلی قهرمانی آسیا/ صعود فلسطین و امارات به عنوان صدرنشین

فوتبال ساحلی قهرمانی آسیا/ صعود فلسطین و امارات به عنوان صدرنشین

با انجام چهار بازی، تکلیف گروه‌های اول و دوم مسابقات فوتبال ساحلی قهرمانی آسیا مشخص شد.

به گزارش ایسنا، بازی‌های گروه‌های اول و دوم مسابقات فوتبال ساحلی قهرمانی آسیا امروز به پایان رسید. در دو بازی از گروه اول، فلسطین با نتیجه ۶ بر ۵ مالزی را شکست داد و با ۹ امتیاز به عنوان صدرنشین از گروهش صعود کرد. همچنین تایلند، میزبان مسابقات هم با اینکه ۲ بر صفر افغانستان را برد اما در گروهش سوم شد و از صعود باز ماند. مالزی همراه فلسطین به مرحله حذفی صعود کرد.

در گروه دوم نیز دو بازی برگزار شد که طی آن‌ها چین ۹ بر ۳ قرقیزستان را شکست داد و امارات ۳ بر ۲ لبنان را از پیش رو برداشت تا با ۹ امتیاز به عنوان صدرنشین به مرحله بعدی صعود کند. همچنین لبنان هم با ۶ امتیاز به عنوان تیم دوم از این گروه صعود کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha