• جمعه / ۲۱ دی ۱۳۹۷ / ۲۱:۱۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 97102111288
  • خبرنگار : 71575

کره یکی زد، ‌چندتا نزد!

کره یکی زد، ‌چندتا نزد!

کره‌جنوبی توانست در دومین دیدار خود در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ به برتری برسد.

به گزارش ایسنا، در آخرین دیدار امروز(جمعه) جام ملت‌های آسیا دو تیم کره‌جنوبی و قرقیزستان از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف هم رفتند که شاگردان پائولو بنتو موفق شدند با برتری برابر قرقیزستان خیال خود را از صعود به جمع ۱۶ تیم برتر راحت کنند.

کره‌ای بازی را هجومی آغاز کردند اما قدر موقعیت‌های خود را ندانستند و یک دو واکنش دروازه‌بان کره‌جنوبی باعث شد تا این تیم مقابل قرقیزستان غافلگیر نشود. در دقیقه ۴۰ بالاخره حملات کره‌ای ها نتیجه داد و کیم مین جائه روی یک ضربه کرنر دروازه حریف سرسخت خود را باز کرد.

در نیمه دوم هم باز توپ در اختیار شاگردان بنتو بود اما بدشانسی کره‌ای ها اجازه نداد آن‌ها اختلاف را بیشتر کنند. این تیم در نیمه دوم سه بار توپ را به تیر دروازه قرقیزستان کوبید تا بازی با همان نتیجه یک بر صفر به پایان برسد و کره‌ای ها در گروه سوم جام ملت‌های آسیا ۶ امتیازی شوند و پس از چین در رده دوم قرار بگیرند.

همچنین تیم های قرقیزستان و فیلیپین بدون امتیاز در رده‌های سوم و چهارم این گروه قرار گرفتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha