به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سید محمود موسوی ظهر امروز (15 مهر ماه) در جلسه ستاد اربعین که در مرز چذابه برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر 70 درصد مواکب در شلمچه مستقر شدهاند.
وی با اشاره به استقرار 60 موکب در کشور عراق افزود: همچنین800 موکب در سطح استان خوزستان شناسنامهدار شده و 500 موکب نیز برای اخذ شناسنامه اقدام کردهاند. در استان خوزستان، مردم خوزستان به ویژه مواکب برای پذیرایی از زائران حسینی آمادگی صددرصدی دارند.
موسوی تصریح کرد: هرچند در حال حاضر تعدادی از مواکب مستقر شدهاند اما استقرار رسمی و شروع خدمات رسانی آنها از پنجم صفر آغاز میشود.
وی گفت: گروه "مشایة الاهواز" حرکت خود را از دوم صفر از مناطقی از جمله کوی علوی، عین 2 و سایر نقاط اهواز و خوزستان شروع میکنند و به شکل پیادهروی تا کربلا خواهند رفت. امنیت این گروه مساله بسیار مهمی است زیرا جمعیت فوقالعاده زیادی هستند.
رئیس ستاد عتبات عالیات خوزستان با اشاره به استقبال خوب از ساخت و ساز در پایانه چذابه بیان کرد: مساله بعدی امنیت مواکب است که باید در خصوص آن راهکاری اندیشیده شود.
قطار خرمشهر - شلمچه آماده جابهجایی زائران اربعین است
مدیرکل راهآهن جنوب نیز از آمادگی این ادارهکل برای جابهجایی مسافران در ایام اربعین توسط قطارهای مسافری خبر داد و گفت: یک دستگاه قطار ریل باس برای جابهجایی رایگان زائران اربعین حسینی در مسیر خرمشهر - شلمچه و بالعکس آماده شده است.
عبدالکریم درویش زاده در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه پیشبینیهای لازم برای تردد مسافران در زمان اربعین انجام شده است، اظهار کرد: یک دستگاه ریل باس برای تردد مسافران از خرمشهر تا شلمچه در نظر گرفته شده است. طبق برنامهریزی انجامشده قطار ریل باس خرمشهر - شلمچه در ایام اربعین به صورت شبانهروزی فعال است و هزینه این سفر رایگان است.
مدیرکل راهآهن جنوب تصریح کرد: راهآهن جنوب با پیش بینیهایی که انجام داده، آمادگی کامل دارد تا در ایام اربعین به خدمت رسانی به مردم بپردازد و متناسب با تقاضا ناوگان خود را اضافه کند.
درویش زاده عنوان کرد: در صورتی که تقاضا برای استفاده از این قطار در مسیر رفت و یا برگشت در ایام اربعین افزایش پیدا کند، متناسب با نیاز و تقاضای مسافران، به قطار موجود و در نظرگرفته شده قطار اضافه خواهد شد تا مسافران بتوانند با آسایش کامل سفر کنند.
ترددهای ایام اربعین با امنیت کشور و خوزستان مرتبط است
استاندار خوزستان با تاکید بر لزوم تامین امنیت مراسم اربعین گفت: ترددهای ایام اربعین قطعا با امنیت کشور و استان خوزستان مرتبط است و به همین دلیل نباید امنیت را فدای هیچ چیز دیگری کنیم.
به گزارش ایسنا، غلامرضا شریعتی امروز (15 مهرماه) در جلسه ستاد اربعین که در مرز چذابه برگزار شد، با اشاره به بررسی فعالیتهای در حال انجام در ستاد اربعین برای بهبود زیرساختها اظهار کرد: روند خدمترسانی و گسترش این خدمات برای مراسم اربعین باید ادامه یابد. در سال جاری ایراداتی که سالهای گذشته وجود داشت برطرف شوند. همچنین ایرادات احتمالی امسال باید در سالهای آینده اصلاح شود.
استاندار خوزستان با بیان اینکه در مرز چذابه شرایط نسبت به مرز شلمچه کمی ضعیفتر است، گفت: در مرز شلمچه به یک پایداری و تثبیت رسیدهایم اما در مرز چذابه به دلیل اصلاحات در مواکب و کارهایی از این قبیل هنوز به ثبات نرسیدهایم. شاید تا دو سال آینده مرز چذابه نیز به ثبات نسبی برسد و دیگر برای فعالیت نیاز به این میزان هماهنگی نباشد.
شریعتی عنوان کرد: امسال نیز با توجه به تعهداتی که در پایانه چذابه و مسیر مواکب داریم باید جادهها اصلاح و وضعیت راهها بهبود یابند.
وی تصریح کرد: شهرداری تهران هر سال در ایام اربعین در مرز چذابه حضور داشته اما امسال هنوز نیامدهاند بنابراین باید تمهیدات ویژه در این خصوص اندیشیده شود. به دلیل اینکه شهرداری تهران نیامده، سایر دستگاهها باید همکاری بیشتری داشته باشند تا کمکاریها جبران شود.
استاندار خوزستان تاکید کرد: ادارهکل راه و شهرسازی خوزستان باید نماینده خود را در مسیر چذابه مستقر کرده و از امروز تا اربعین نظارت بر مسیر را در اولویت قرار دهند و هر روز پیشرفت کار را بررسی کنند. شرکت آبفا نیز باید آبرسانی به تعدادی از مواکب باقیمانده در مرز چذابه را انجام دهد و کار برقرسانی را هرچه سریعتر تکمیل کند.
شریعتی ضمن تشکر از اقدامات انجام شده از سوی شرکت فولاد خوزستان در حوزه اربعین گفت: متأسفانه شرکت مناطق نفتخیز جنوب و فولاد اکسین به وظایف خود در حوزه ستاد اربعین به خوبی عمل نکردهاند که معاون امور عمرانی استانداری خوزستان باید تذکرات لازم را به مدیران این دو شرکت ابلاغ کند. هرچند باید به کارهای زیرساختی توجه ویژهای داشته باشیم اما بحث تأمین امنیت بر دیگر موارد اولویت دارد.
وی ادامه داد: ترددهای ایام اربعین قطعا به امنیت کشور و استان خوزستان مرتبط است و به همین دلیل نباید امنیت را فدای هیچ چیز دیگری کنیم.
شریعتی گفت: قطعا تروریستهای حادثه 31 شهریور به سزای عمل خود میرسند و مردم هم مانند همیشه در امنیت کامل زندگی میکنند اما تضعیف نیروهای مسلح، نظامی، انتظامی و امنیتی در واقع تضعیف نظام جمهوری اسلامی است و هر کسی این نیروها را تضعیف کند در مسیر دشمنان این مرز و بوم قدم برمیدارد.
استاندار خوزستان تصریح کرد: برای این ایام نیز باید نیازهای این نیروها از سوی دستگاههای اجرایی در حد توان تأمین شود تا مراسم اربعین امسال نیز در شرایط امنتر و مناسبتری برگزار شود.
وی با بیان اینکه باید شهرداران معین کارهایی که به آنها سپرده شده را انجام دهند، عنوان کرد: گزارش روزانه سازمانهای مستقر در مرزها نیز باید به معاونت امور عمرانی، مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری و فرماندهی انتظامی خوزستان ارائه شود.
به گزارش ایسنا، در ادامه فرامند هاشمی زاده معاون امور عمرانی استاندار خوزستان نیز گفت: باید حداکثر تا 28 مهر ماه نقاط اولویتدار و تعهدات راه و شهرسازی در مسیر چذابه آسفالت شود.
استاندار خوزستان در پایان این جلسه علی حسین حسینزاده معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان را به عنوان مدیر قرارگاه چذابه و قدرتالله دهقان معاون امنیتی انتظامی استانداری خوزستان را به عنوان مدیر قرارگاه شلمچه معرفی کرد.
انتهای پیام
نظرات