• جمعه / ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۸:۴۲
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 97051206478
  • منبع : نمایندگی فارس

رئیس جهاددانشگاهی فارس برشمرد

شروط موفقیت تولید داخل

شروط موفقیت تولید داخل

رئیس جهاددانشگاهی فارس تصریح کرد: ایجاد و تقویت اعتماد در مصرف‌کننده، ارتقاء سطح کیفی تولیدات، بازاریابی در ابعاد ملی و جهانی، فراهم شدن امکان صادرات تولیدات ملی، ایجاد نقدینگی مناسب و عدم اتکاء بیش از حد به نفت و اقتصاد تک محصولی از مواردی است که در موفقیت و استمرار تولید داخلی تاثیرگذار محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر مظاهر بابایی که در آستانه‌ سالروز تاسیس جهاددانشگاهی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه‌ی شیراز سخن می‌گفت، با اشاره به تجارب ارزنده‌ی این نهاد در عرصه‌های مختلف‌ فرهنگی، علمی، پژوهشی و اشتغال، ضرورت استفاده از این توان ارزشمند در مسیر ارتقاء توان تولید ملی را مورد تاکید قرار داد.

او با تاکید براینکه برخورداری از دانش علمی منشاء اقتدار محسوب می‌شود، به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "اگر مقتدر نباشیم مقتدران عالم بر ما تاثیر می‌گذارند" اشاره کرد و گفت: باید قدرت پیدا کنیم و این قدرت بلاشک در ابزارهای نظامی نهفته نیست؛ آنچه در درجه‌ی اول در ایجاد اقتدار ملی مهم محسوب می‌شود؛ علم و ایمان است؛ همین دانش می‌تواند اقتدار سیاسی، نظامی، اقتصادی و ... ایجاد کند.

رییس جهاددانشگاهی استان فارس افزود: بعد از پیروزی انقلاب،جهاد دانشگاهی با هدف جبران عقب‌ماندگی‌های فرهنگی، توسعه‌ی علمی و فناورانه و حتی آموزش‌های عالی و مهارتی و تقویت روحیه‌خودباوری شروع به فعالیت کرد و اکنون هم به تعبیر مقام معظم رهبری، جهاددانشگاهی فقط یک نهاد نیست.

بابایی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به دستاوردها و خدمات جهاد دانشگاهی در سال‌های گذشته اظهار کرد: در حوزه‌ی اشتغال و کارآفرینی با توجه به دغدغه‌های اشتغال در کشور، جهاددانشگاهی با انعقاد قراردادهای مختلف با دستگاه‌های مرتبط، تلاش کرده که با برندسازی و تولید بدون کارخانه، با شناسایی کار و مزیت‌ها، شناسایی افراد علاقه‌مند و توانمند و ارائه‌ی آموزش‌های لازم، در زمینه‌ی تولید و ارتباط آن با بازار کمک شایان و موثری داشته باشد.

رییس جهاددانشگاهی فارس گفت: این نهاد در حوزه‌ی فناوری نیز می‌کوشد تا به واسطه‌ی برخورداری از تیمی قوی، تحقیقات انجام شده را به فناوری تبدیل کرده و در این رابطه عمدتا پژوهش‌های کاربردی مد نظر نظام مقدس جمهوری اسلامی را مورد توجه قرارداده و دنبال کرده است.

او گفت: پژوهشکده‌ی رویان یکی از اقدامات شاخص جهاددانشگاهی در عرصه‌ی ملی و بین‌المللی محسوب می‌شود، مرکزی که در بخش سلول‌های بنیادی اقدامات اثرگذاری را انجام داده و این فعالیت‌ها را همچنان ادامه می‌دهد.

بابایی ادامه داد: جهاددانشگاهی در حوزه‌های علمی نظیر "سلول‌درمانی"، "ترمیم زخم و تولید سلول‌های بنیادی"، "درمان ناباروری" و "تحقیقات سرطان سینه"، "تولید داروهای نوترکیب و گیاهان دارویی"، "شبیه‌سازی" و "ساخت کنتورهای هوشمند"، "گیت‌های مترو" و ... فعالیت‌های شاخصی را انجام داده است.

رییس جهاددانشگاهی فارس گفت: تحقق شعار امسال نیازمند همراهی، تلاش و تعامل بین دو بخش تولیدکننده و مصرف کننده است، فعالیت یکسویه‌مصرف کنندگان نمی‌تواند به قوام بخش تولید کمک کند چرا که تولید کننده باید انتظارات مصرف کننده را در دراز مدت تامین کند در غیراینصورت حمایت از کالای داخلی استمرار و پایداری لازم را نخواهد داشت.

بابایی با اشاره به ضرورت ورود عملی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی برای تحقق این هدف، گفت: بخش تولید باید جایی مناسب برای فعالیت‌های دانش محور و علمی و تحقیقاتی درون خود باز کند اگرنه تولیداتش همان راهی را خواد رفت که طی این چنددهه رفته است.

رییس جهاددانشگاهی فارس آمادگی کامل این نهاد برای استفاده از تمام ظرفیت‌های علمی، تحقیقاتی، آموزشی و رساه‌ای و انسانی خود در مسیر کمک به تولید داخلی را اعلام و اضافه کرد که استفاده از پتانسیل‌های جهاددانشگاهی در ابعاد مختلف امروز یک ضرورت غیرقابل انکار است.

بابایی همچنین با اشاره به همراهی‌های نماینده ولی فقیه در فارس و نماینده‌ی عالی دولت در استان، ابراز امیدواری کرد که با تداوم این حمایت‌ها و توسعه‌ی تعاملات، زمینه‌ی رونق تولید و اشتغال مطلوب‌تر در فارس فراهم شود.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha