«سورنا چایچی» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: کمآبی در تولید عسل در استان اثر میگذارد، چون تولید عسل وابسته به گل و گیاه و وجود انبوه گل گیاه هم وابسته به آب کافی است، اگر امسال آب کافی برای گیاهان نداشته باشیم، ممکن است، شاهد کاهش تولید عسل در استان باشیم.
وی ادامه داد: در هر کندوی زنبور عسل به طور میانگین 18 کیلوگرم عسل تولید میشود.
چایچی با بیان اینکه عسل معمولاً باید دارای رطوبت بین 17تا 19درصدی باشد، خاطر نشان کرد: بهعلت رطوبت زیاد در این استان، رطوبت عسل گیلان به طور متوسط 22 درصد است.
سرپرست امور طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: در سه منطقه جلگهای، کوهستانی و میان بند گیلان عسل تولید میشود و براساس ذائقههای متفاوت، عسلهای مختلفی از زنبورداران خریداری میشود.
وی افزود: زنبورداری در گیلان رو به پیشرفت است اما باید با توجه به پتانسیل استان برای افزایش تعداد کلونی استان برنامهریزی کرد.
چایچی تصریح کرد: عسل نازلترین محصول زنبور عسل است و زنبورداران علاوهبر عسل محصولات دیگری چون زهر زنبور، گرده گل، برموم و... نیز تولید میکنند و چندین سال است اقبال مردم به دیگر فرآوردههای زنبور عسل در استان افزایش یافته است.
وی یادآور شد: مردم و مسافرین باید توجه داشته باشند، از افراد مطمئن عسل و دیگر فرآوردههای زنبور عسل را خریداری کنند.
انتهای پیام
نظرات