«نادر سلیم» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این که پرورش شتر در استان بیشتر به صورت مرتعی و سنتی است که البته از ضعفهای این بخش نیز محسوب میشود، اظهار کرد: در راستای ترویج پرورش صنعتی و پرواری شتر بیش از 20 مورد مجوز صادر شده و در این باره نیز هیچ محدودیتی برای صدور مجوز نداریم.
وی از وجود 150 هزار نفر شتر در کشور خبر داد و گفت: استان یزد با داشتن 16 هزار نفر شتر توانسته جایگاه بسیار خوبی را در صنعت پرورش شتر به خود اختصاص دهد .
معاون جهادکشاورزی با اشاره به مقاومت بالای شتر نسبت به سایر دامها در مقابل بیماریها و سازگاری آن با اقلیم گرم و خشک استان، تصریح کرد: تمام شهرستانهای یزد مستعد پرورش شتر هستند ولی در این میان شهرستانهای اردکان، بافق و بهاباد به ترتیب رتبه اول تا سوم پرورش شتر را در استان دارند .
سلیم همچنین به استقبال خوب مردم استان از خرید گوشت شتر اشاره و تصریح کرد: سالانه بیش از 450 تن گوشت شتر در استان یزد تولید و توزیع میشود و به دلیل ذائقه مردم به گوشت گرم مزاج، در بازار استقبال خوبی از آن میشود .
وی در مورد اهمیت توسعه پرورش شتر در استان نیز بیان کرد: با توجه به هزینهها و درآمد حاصل از پرورش شتر و توجیه اقتصادی آن، این صنعت قابلیت گسترش و اشتغالزایی برای افراد زیادی را در استان خواهد داشت .
سلیم در پایان در مورد برنامههای جهادکشاورزی استان برای توسعه این بخش نیز گفت: پرورش شتر به صورت مرتعی و صنعتی و توسعه همه جانبه آن در استان جز برنامههای بلند مدت بخش توسعه کشاورزی و اقتصاد مقاومتی استان است.
انتهای پیام
نظرات