• پنجشنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 96042917094
  • منبع : نمایندگی قم

آیت الله غرویان:

پاسخ‌های امام صادق(ع) به شبهات هنوز تازگی دارد

پاسخ‌های امام صادق(ع) به شبهات هنوز تازگی دارد

استاد حوزه و دانشگاه گفت: شیوه امام صادق(ع) در اعتلای مکتب شیعه و هدایت‌گری در جامعه بر اساس گفتمان علمی و منطقی و استدلال بود.

آیت الله محسن غرویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با گرامیداشت سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) عنوان کرد: شیوه این امام همام در اعتلای مکتب شیعه و هدایت‌گری در جامعه بر اساس گفتمان علمی و منطقی و استدلال بود.

این استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: این شیوه الگوی مهمی برای حوزویان و طلاب در تبلیغ دین است و می‌توان چنین گفتمانی را در دنیای امروز به کار برد تا افراد بیشتری را با مکتب تشیع و معارف اهل بیت(ع) آشنا کرد.

وی تصریح کرد: با همه پیشرفتی که در جهان روی داده است، بشریت امروز تشنه معارف نابی است تا طبق آن برنامه مدون اخلاقی و تربیتی و انسانی را در زندگی‌اش پیاده کند.

آیت الله غرویان بیان کرد: امام صادق(ع) با روش‌های علمی و بر پایه دانش بسیاری از نکات مهم اخلاقی و دینی و انسانی را به جامعه منتقل کرد و امروز صدها حدیث و روایات گرانقدر از ایشان نشان‌گر دیدگاه علمی و فکری امام ششم است.

وی اظهار کرد: امام صادق(ع) بی‌شک مغز متفکر جهان شیعه است و اندیشه‌های کلامی و علمی او در هر دوره‌ای منسوخ‌شدنی نیست.

این استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: ایشان در طول عمر شریف خویش علاوه بر آثار متنوع و مناظرات علمی توانست شاگردان بی‌شماری را تربیت کند که در طول تاریخ شیعه خدمات ارزنده‌ای را به این مکتب ارائه دهند.

وی اظهار کرد: در زمان ایشان شرایط خوبی از نظر علمی و فکری فراهم بود هر چند تیغ علم و دانش برنده ترین تیغی است که می‌تواند موجب تحقق اهداف گردد و امام صادق(ع) در آن شرایط به نیاز مهم جامعه در مباحث و گفتار علمی پی برده بودند.

آیت الله غرویان خاطرنشان کرد: امام صادق(ع) در آن دوران به شبهاتی پاسخ دادند که پاسخ‌های ایشان هنوز برای ما تازگی دارد و می تواند طبق آن به بسیاری از سوالات و شبهات جوانان پاسخ گفت.

وی تاکید کرد: این امام بزرگ در جهت نشر مکتب اهل بیت(ع) متحمل زحمات و مشقات زیادی شد و طبق آیات الهی با مکاتب دیگر در آن دوران برخورد می‌کرد و پاسخ شبهات را می‌داد که موجب گرایش بسیاری از این افراد از مکاتب و فرقه های دیگر به سمت تشیع شد.

انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha