جهانبخش سنجابی شیرازی در گفت و گو با ایسنا، گفت: اینکه تفکیک وزارتخانهها چه سمت و سویی پیدا کند بستگی به جهت گیریها و اقدامات بعدی دارد.
وی ادامه داد: این طرح در تعارض با قانون برنامه پنجم و به تبع آن قانون برنامه ششم است. چون در تعارض با قوانین برنامه است رای دو سوم از نمایندگان مجلس را نیاز دارد و بنابراین با توجه به اینکه برخی کمیسیون ها به این طرح رای مثبت دادند و برخی کمیسیون ها رای منفی دادند به نظر می رسد تصویب آن در مجلس کار سختی باشد.
دبیر سابق اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق عنوان کرد: نکته دیگری این است که ادغام اولیه این وزارتخانه از کار کارشناسی لازم برخوردار نبود و اقدام درستی نبوده است نکته سوم این است که اگر تفکیک وزارتخانه را به شکل ادغامش انجام بدهیم و کار کارشناسی لازم انجام نشود و مشخص نباشد که بعدش چه خواهد شد ممکن است خروجی لایحه هم خروجی درستی نباشد.
سنجابی شیرازی تصریح کرد: اگراین طرح قوام کارشناسی داشته باشد و نقشه راه بعدی آن مشخص باشد میتواند قدمی رو به جلو باشد ولی اگر این دو شرط را نداشته باشد میتواند حتی پس رفت هم باشد.
وی اضافه کرد: جدیترین دلیل انجام این طرح غیر کارشناسی بودن اقدام اولیه آن یعنی ادغام است. یعنی حداقل آثار این طرح این است که به شرایط قبل از ادغام بر می گردیم اما نکته مهم این است که صرفا نباید به شرایط قبل از ادغام بسنده کنیم و یک برنامه عمل جامع برای دوره بعد از تفکیک داشته باشیم اگر این شرایط را داشته باشد برایند کار مثبت خواهد بود ضمن اینکه دولت باید استراتژی مشخصی داشته باشد که رای دو سوم از نمایندگان مجلس را با این طرح همراه کند که به نظر کار سختی میرسد.
انتهای پیام
نظرات