به گزارش ایسنا، علیاصغر یوسفنژاد در مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون کار در قائمشهر، جامعه کارگری را از معدود تشکلهای صنفی شناسنامهداری دانست که از اوائل انقلاب در مسیر تخصصی و به عنوان حامی دولت و نظام حرکت کرد و هیچگاه بین این تشکل با انقلاب، ارزشهای دین و رهبری با وجود مشکلات فراوان، اختلافی ایجاد نشد.
وی قانون کار کشور را قانونی جامع دانست که از 200 ماده و فصول 16 گانه تنظیم و در آن حقوق همه تولیدکنندگان، کارگران و مسئولان دستگاههای اجرایی مشخص شد.
وی با بیان اینکه «اصلاح قانون کار همیشه از موضوعات مطروحه در مجلس بوده و هست»، تصریح کرد: همیشه در مجامع تولیدی، قانون کار را مانع تولید میدانستند در صورتی که بسیاری از مشکلات واحدهای تولیدی سوءمدیریت، اختلاف شرکا یا قاچاق است و بخش اندکی از این مانع ممکن است به حقوق کارگران برگردد.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس افزود: قانون کار بارها توسط افراد مغرض مورد بیمهری و تلاش در تغییر این قانون قرار گرفته ولی کمیسیونهای تخصصی و عمومی مجلس قانونی را که به نفع مردم و مصلحت عمومی نباشد تصویب نمیکند.
وی گفت: هر نوع تغییری در قانون کار باید واقعبینانه و بر اساس شرایط جامعه و به نفع مسائل عمومی و حقوق بنیادین اسلام و انقلاب، امام و رهبری و جامعه کارگری تنظیم شود.
وی با اشاره به بحث تجمیع بیمه سلامت وزارت بهداشت و تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: همه میدانند که صندوق تامین اجتماعی بینالنسلی برای کارگران این سازمان است و منافع آن باید به خود آنان برگردد. با مطرح شدن این طرح و تلاش برای تصویب ادغام در مجلس، و با وجود اینکه جامعه کارگری کمترین لابی را در مجلس داشت ولی کمیسیون تلفیق مجلس به عدم تجمیع این طرح رای داد و این قانون به درستی به تصویب نرسید.
یوسفنژاد «خاص بودن صندوق تامین اجتماعی که بهرهبرداران اصلی آن کارگران هستند» را استدلال محکم مخالفان طرح ادغام تامین اجتماعی در مجلس اعلام کرد و به بدهی 110هزار میلیارد تومانی دولت به تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: دولت باید برای تقویت بنیه بخش کارگری پشتیبان منافع کارگران باشد.
انتهای پیام
نظرات