مجید قدمی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه سال گذشته 30 میلیارد تومان به منظور پوشش بیمهای دانشآموزان با نیازهای ویژه هزینه کردیم و این طرح امسال نیز ادامه مییابد گفت: از هزینه درمان، جراحی و دارو گرفته تا سمعک، عینک، واکر و ویلچر را تحت پوشش برده و پرداخت کردیم.
وی افزود: طی سال گذشته و امسال حدود 70 میلیارد تومان صرف پوشش بیمه درمان شده است و هنوز هم پروندههای دانش آموزان در دست رسیدگی و اقدام است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه از مهرماه و شروع سال تحصیلی مجددا حمایتهای مالی از خانوادهها داشتیم گفت: از ابتدای اجرای طرح در سال گذشته تا کنون 3800 نفر که یک دهم مجموع دانشآموزان ما را تشکیل میدهند از این خدمت بهرهمند شدهاند اظهار کرد: در میان همین دانش آموزان استثنایی در مدارس، اشخاصی با نیازهای ویژه که نیازمند جراحی و دارو هستند وجود دارند که لازم بود از آنها حمایت و پشتیبانی کنیم.
قدمی درباره تعهدات جدید بیمه درمان در سال جدید گفت: تعهدات فعلی ادامه پیدا میکند ولی احتمالا درخواستها کاهش یابد اما کمی جلوتر که برویم خدمات دندانپزشکی بویژه برای مبتلایان به سندروم داون را تحت پوشش میبریم.
وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در این مدت انجام شده که از جمله آنها میتوان به 5 برابر شدن اعتبار سرویس ایاب و ذهاب و حل مشکلات مربوط به چاپ و توزیع کتب اشاره کرد افزود: در مجموع به نظر می رسد از میزان اعتراض و گلایه خانوادهها درباره روند تحصیل آنها کاسته شده باشد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در ادامه درباره طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان و همچنین پیش دبستانیها گفت: طرح سنجش سلامت پیش دبستانیها امسال برای نخستین بار و یک سال زودتر در دستورکار قرار گرفت و از 15 مردادماه شروع شد. سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان نیز در حال انجام است. امسال پایگاههای سنجش در پایان تابستان و حتی بعد از آن ادامه فعالیت می دهند و پیشبینی میکنیم 300 تا 400 هزار نوآموز پیشدبستانی تحت غربالگری قرار بگیرند.
انتهای پیام
نظرات